25245
-
#4167 sztem elég szar... -
#4166 és még gyerekcipőben jár a mobil-technológia :D -
#4165 Ehh már ilyeneket lehet csinálni telefonnal? :D -
#4164 Ezeket a hétvégén hajnalban csináltam, Ikervár környékén, a Rábán. Sajna nem készültem fel, a képeket telefonnal csináltam, zsal...majd legközelebb
-
#4163 mijen gépet használsz
(már biztos írtad, de nem olvasok vissza) -
#4162 Nagyon jó,majd én is készítek az enyémről. -
#4161 reális ár, az A4 ára átlagosan 5-600 Ft -
#4160 Attól függ hol csináltatod. Ahol digitálisan nagyítanak ott asszem ettől drágább. De ahol hagyományos módon ott kb ennyibe kerül darabja. (Sok boltot nem ismerek, Árpád úton lévő fotósnál 2000/db a 30x40es, ezt biztrosra tudom :) -
#4159 a3-as méretben ilyen olcsó lenne a nagyítás? -
#4158 Filmelőhívás 500 HUF körül, nagyítás (1db 30x40es) 1500-2000 HUF között.
Én a másik (digi) topikban válaszoltam a kérdésedre, csekkold le ha gondolod ;) -
#4157 húúú, mennyire számítsak? -
#4156 a nagyítás miatt mondom
(nem lesz ócsó)
-
#4155 fuji velvia vagy superia jó film szvsz, velvia , ha kapsz, még jobb
-
#4154 huh, kicsit sokszor használom a baszni szót... -
#4153 kint lesz, vmi szép helyen. remélem nem baszom el, mert akkor majd baszogatni fognak. csinálok vagy 20 félét. kösz szépen mindent. -
#4152 szvsz azzal sem lesz ilyen gond
de egy bazi nagy vaku legyen nálad, beltéri képnél az kellhet :) -
#4151 nega -
#4150 a gépnek ehhez nem sok köze van (kivéve ha picsaszar az obi), a minőséget a film határozza meg
A3-ra elégnek kell lennie (nega vagy dia?) -
#4149 de a fényképező csinál elég jó képet ahoz, hogy kinagyítsam akkorára?
mert egy haveromnak lesz most szül napja, aztán gondoltuk a haverokkal, hogy összeállunk egy csoportképre, azt kinagyítjuk, bekereteztetjük, csak hát, egy profi fotós elég drága lehet, ezé gondoltam, hogy majd én, akinek van kicsit komolyabb gépe, majd megcsinálom, és akkor nem kell fotóst fizetni. vagy inkább fizessünk? -
#4148 nem értek a filmekhez, azt hiszem, általában így van
de éppen ezért nem kell aggódnod -
#4147 hát, de nem úgy van, hogy minnél nagyobb a film érzékenysége, annál szemcsésebb képet ad? -
#4146 ISO60-hoz jó sok fény kell, a minőség ilyen tekintetben nem függ az érzékenységtől -
#4145 3000N -
#4144 Az lenne a kérdésem, hogy van én nekem egy nem digitális Canon EOS 300N vagy 3000n, vagy 2000n, vagy 200N, nem tom pontosan, lényeg, hogy a legalapabb tükörreflexes gép a canontól. na, szal ha ebbe veszek vmi alacsony érzékenységű filmet, mondjuk egy ISO 60-asat, akkor tudok-e vele olyan jó minőségű képet csinálni, hogy az jól kinagyítva, kb. A3-asban se legyen szemcsés. meg mikre kellene odafigyelnem? SÜRŐS! -
#4143 ebbe van valami igazság :)))) mondjuk ez eszembe se jutott.. Hamar munka ... -
#4142 amíg bele nem tanulsz, jó a szobád is szvsz
majd akkor mássz hegyet a képanyagért, ha tudsz is vele kezdeni valamit -
#4141 Hat csak itt nincs semmi érdekes.. vagy csak én látom mindennap :D -
#4140 miért, beltéri panoráma már nem is elég jó? ;) -
#4139 jaja ez volt az en problemam is...
lehet kirpóbálom csakhét ahhoz kell valami olyan helyet is talalni, ahol kinez valahogy, nomeg fel kell jutni :D
-
#4138 annyi az egész, hogy minél lejjebb/feljebb fordulsz, annál kevesebb fotó kell 1 kör elkészítéséhez vagyis annál nagyobb átfedéssel dolgozol. torzul mindenképp, hiszen síklapokból sehogy sem fogsz gömböt előállítani, de jól lehet közelíteni. -
#4137 ha megcsinálok egy "vizszintes" panoramaképet egy tájrol hogy illesztem alá a kép alatt/ felett lévő részeket, anélkül hogy torzítana. De lehet csak nem tudom elkepzelni, még. -
#4136 a legjobb eset lenne a kislátószögű, csak hát meglehetősen rengeteg kép kellene hozzá, azért nehéz a gyártás. így a 180as obival válik "könnyű"vé a dolog, hiszen csak 2 kép van amit össze kell rakosgatni. -
#4135 "Nagylátószögű obi nélkül" pont hogy nincs nagy perspektivikus torzítás. Vagy fogalmazd újra, vagy én vagyok értetlen :D -
#4134 Nagylátószögű obi nélkül 1 ilyet nehéz összerakni ugye? Ugyertem a ég / föld részt nemigazán lehet illeszteni rendesen persektivikus torzitas miatt? -
#4133 http://thehaefners.com/kap/360panos/howmade.php
ott van az oldalon a "hogykészült"-ben - 180fokos látószögű objektív, és egy fotó lefele sárkányról lógatva, 1 fotó felfele a földről, aztán panorámaösszepakolás.
-
#4132 vagy kilőnek egy gömb alakú CCD-t, aminek a belsejében van egy adó :D -
#4131 szvsz daru+fotosop :D -
#4130 JÓvammá!
Ezeket a képeket mégis hogy??????? -
#4129 -
#4128 Kicsit panoráma... (quicktime/java needed)