25245
-
#4250 nem csak olyan hatassal bir, hanem konkretan beegett :D
de ha ugy csinaltam volna a kepet, hogy az ég is kivehető akkor a fák 1 nagy fekete paca. -
G_ArchAngel #4249 az a gáz, hogy én most a barátnőmnél netezek, és neki LCD-je van és nem CRT-je, így elég sok világos árnyalat "beégett" hatással bír...
nemhiába van az NG Digitfotós könyvében, hogy ne használjunk digitális képfeldolgozáshoz LCD monitort, mert nem olyan telítettek/árnyékoltak a színek... -
#4248 probalgattam par dolgot vele, de lusta voltam normálisan körbevágni a leveleknél a képet. és akkor eleg csunya volt a szeleknel. :P
-
G_ArchAngel #4247 szép lesz, ha értesz a PhotoShop-hoz:))) -
jah és egy indok miért járnak ide sok sok turista pplz. (az ég majd széplesz ha lesz polarszurom) -
#4245 remélem jövőhéten/aztuán is lesz hasonló szerencsém ;) -
G_ArchAngel #4244 ha más oldalról nézzük, akkor szerencséd van, mert egy kis teljesítményű vakutól legalább nem ilyedtek meg - a "Paksi Nap" fantázianevű vaku tuti megriasztotta volna őket:)
Amúgy is állat szemébe nem vakuzunk, mert máshogy viszonyulnak eme fényforráshoz, mint mi, humanoidok... -
#4243 Vakuztam(látszik az állat szemében), csak sajna nem volt nálam a 3500xi vaku:P (pont tegnap adtam vissza apamnak mondvan nemműködik a géppel) az a1 beépített vakuja pedig még nálam is soványabb. szííííííívtam is a fogam rendesen hogy nemmaradt +1 napig :P -
#4242 az alsó két képnél vakuzni kellett volna, amúgy -
#4241 még 1 kép ugyanonnan csak már kicsit más téma.
Fa összenőve kővel. Lehet bele jónagyokat gondolni. ;) -
#4240 11 -
Aspyrin #4239 ezek fizetett statiszták turisták számára -
#4238 Hehe régebben kérdeztem itt, hogy mennyi az esélye annak, hogy ha valaki csak ugy kimegy az erdőbe találkozzon valami mókusnál nagyobb állattal...
Kilatogattunk szentlélektől nemmessze a látókövekhez, mondván ősz van, gyönyrő onnan az erdő miegymás.
odaérve egy hegyikecske/muflon? csalad sütkérezett a köveken. ez kisebb csodával határos eset, mert a helyet elég sűrűn látogatják túristák. Igyekeztem is minél több képet csinálni amig oda nem ért 1 csapat ovodás és "elkergették" őket.
Nem sikerültek túl jól, egyrészt nemtudtam megközelíteni őket rendesen 6-7m es függőleges sziklafal + a fenyviszonyok se voltak jók. azert felteszem hatha nemlátott még valaki erdőben "nagyvadat". Nekem ez volt az első. >)
Tanácsok hogy legközelebb mit csináljak máshogy very wellcome! ;) -
#4237 ok, sry -
#4236 Megnéztem de én csak egy jéghalas csáveszt találtam ott -
#4235 ez mind szép, de szívesen kipucolnám a topikból, ennél már az is jobb, ha csak szöveg van, ami a saját fotókról szól -
#4234 nezzetek mar meg a link hova mutat? :P van ott meg 1-2 k.jo PS kép... gondolom hobbibol belinkeltek 1 jeghalat: D -
#4233 Aszondják PS, szal. -
#4232 Lehet üveg is, bár ahogy elnézem ez télleg jég lesz. -
#4231 jéghal, htx -
#4230 bár elnézve az oldalon lévő többi képet, az "a" esetet ki lehet zárni.. -
#4229 a.) a hal jégből van.(ilyen jegszobordekoracio?)
b.) 1 shot öregember kezében a hallal, aztán 1 foto ugyanonnan de öreg és hal nélkül. aztán a hátteret overlayelni a halra ps ben? -
#4228 Gondolom PS -
#4227 Szép X. -
#4226 Találtam.
Ezt hogy?
-
#4225 fotohumor kategoriaban nyertem vele egy oldalon (tapasztalatot, hogy azert jo temakat le kell fotozni)
-
#4224 looking forward to it :)
enis ilyesmikkel akartam/akarnék kisérletezgetni, ha sikerülne végre azt a köcsög vakut elsüttetni a kamerával :P -
#4220 na erre majd linkelek be pár új képet :D -
#4219 aki akar mókázni szines folyadékokkal annak megtaláltam a legjobb megoldást: kisállatkereskedéses boltban lehet kapni nagyon jó vízszinező szert, ami elvileg halak akváriumának fertőtlenítésére van.
60 FT!!!! egy kis üveg/szín(eddig kék piros sárga zöld et találtam de lehet keverni is őket =>gyakorlatilag vegtelen szin ;) )meg van hozzá pipetta => lehet csepegtetni vele akarmit,) ami kb 50 liter!!! vízhez elég.
Előnye, hogy nem lesz tőle zavaros a víz, megmarad kristálytisztán átlátszónak, egyenletesen eloszlik benne stb. -
#4218 :P -
#4217 lehet, de jó ;) -
#4216 Értelme nincs... :D -
#4215 jaja a helyszin mar megvan... csak a viharra várok.. meg esőkabátra :D -
#4214 van ilyen is, meg mozgásérzékelős is, meg talán hőérzékelős is, de ez inkább ipari mint hobbi vagy művész megoldás -
#4213 bazzeg KOMOLYAN fogok 1x 1 jot aludni :D most a nagy- kicsit keverem össze :)))))
ez kesz -
#4212 azért is kell a hosszú záridő, hogy ne csak a villám legyen a képen hanem a táj is -
#4211 erre gondoltam enis :) csak hallottam regen olyan peltyakakat hogy valami feny- erzerkelovel exponaltak. Ha érzékeli hogy villámlik = sötétből hirtelen világos lesz = exponál. -
#4210 még reflexre sincs szükséged, csak félpercenként megnyomsz egy gombot -
#4209 nem a zaridovel lenne gond hanem a birka reflexeimmel :) -
#4208 Nem lehetetlen.Mekkora a géped legnagyobb záideje?Szerintem nagy záridővele le lehet kapni.