25245
-
#4331 ottvan az az érdekes szoborcsoport is?: ilyen 45 fokos emelkedőre menetelnek fel emberek tán 1 zászlóval...
-
#4330 jó! -
#4329 majdnem, amire gondolsz az Cabo da Roca, és Estoriltól északra fekszik
-
#4328 Ten_thougths_about_Photography_by_roy204 -
#4327 1 icipicit jobbra kellett volna tenni a gépet mert így a tányérba jól belevágtál. mondjuk megnézném közvetlenül a tányér feletti képet is :D ha a forró levegő nem bántja az optikát? -
#4326 sziasztok!
én nagyon amatőr vagyok a témában csak most kezdtem el fotózni.. ezt a képet egy feladatként csináltam suliba "gyertyás kép volt a téma" , érdekelne a véleményetek . szerintem egész jók a színei
-
#4325 na itt az új családtag, bemutatom: NAGYPAPI (és az egyik haverja, akit még a Don-kanyarnál ismert meg)
-
#4324 való igaz, a térkép szerint Írország nyert, a franciák meg megint be vannak baszva -
#4323 Igen Estoril a legnyugatibb ( a portugálok szerint :D )
Persze a franciáknak is van egy eu legnyugatibb pontja, :D meg az íreknek is ha jóltom :D -
#4322 valóban hasonló
amúgy ha jól tudom, ez itt Európa legnyugatibb pontja (asszem talán ha nem tévedek) :D -
#4321 nem scak a víz, a sziklának ilyen- olyan az alakja felülről nézve.(mintha a boltív is ottlenne :D ) DE akkor nem az a hely mind1 :) csak hirtelen az ugrott be. -
#4320 a két hely között van kb. 5000 km, de most hogy mondod, a víz tök ugyanolyan!!! (gyanús) -
#4319 mmmmmm ez nem ugyanott készült ami FReak honlapján a nyitókép? -
#4318 De van valami Cadillac vagy valami hasonló Omega licensz is, nem? -
#4317 Estoril / Atlanti -
#4316 majdnem :)
-
Aspyrin #4315 Balatonszéplak ? :-) -
#4314 na
-
#4312 Szajhaság! ..o -
#4311 Periszkópvirág binbója. -
#4310 nope ezek a mohából nőttek kifele a falon :) nem tépkedtem pipacst -
#4309 Lecsupaszított pipacsok. -
#4308 csótányok vazze -
#4307 nem csak nem voltam ma suliba gondoltam elütöm az időt :D -
#4306 ehhez kapcsolodik 1 kis story is. Kinn voltam d.e. lillafüreden, ESZMÉLETLEN mennyi ember járál fel alá fényképezőgéppel!!! Komolyan ugy tolongtak a "látványosságok" körül, nézelődtek jobbra balra mint ezek a kis mohák :D En meg bemasztam a vasuti híd alá és annak a falán voltak ezek a jószágok. Mikor kimásztam a hídalól kajálni, még vagy 2 en lementek utánnam ugyanoda és elkezdték ugyanazt fotozni :/ -
#4305 ez is rulz, csak nem manager tablettát szedsz? :D -
#4304 meg van ilyen is :O -
#4303 rulz fotó
érdekes, hogy elsőre olyan "elbaszott" a szöge, de aztán rájön az ember, hogy így kurvajó, ez ugyanis az áldozat szemszögéből láttatja a vadászt, grat érte -
#4302 még egy alien pazze :D
-
#4301 netuddmeg milyen rossz 2560x akarmennyibe nézni :DDD le is törlöm mert félek -
#4300 kár hogy eltakarja a pók az egészet! :D -
ááááááá! ott hesszelt egy kis üregben, bedugtam a gép orrát és futottam :D -
#4298 Nem, az exDaewoo-üdvöske. :D -
#4297 Az a Chevrolet néven futó Omega? Vagy keverek valamit? -
#4296 Loál. -
#4295 hiába, az új Chevy Lacetti lenyomja ja zárakat! -
#4294 Kurvasok Opel Omega van 1.5 milláért már fullosokat kapsz. 1996-98-asokat. -
#4293 akkor én kérek elnézést. -
#4292 hmmm, akkor tévedtem, csak amikor én nézegettem ezeket, 2 körül indultak -
#4291 Na...így szólj bárkinek is mégegyszer!