Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
kösz taranocv, hogy feltetted.

Gladiator
na, mondtam én, hogy jó kép, kössz a dicséreteket.

Balo
Na, ez lenne a kezem! Mivel remegtem, ezért kicsit elmosódott lett. Kicsit tollas volt a kezem, de már lemostam. Gyönyöködjetek benne! 😄DDDD

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Taranov
megafasza, mi? 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[HUN]PAStheLoD
hát ez gigakúl..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
de oda be se engednek kicsiket 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Taranov
az jó lesz. 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Balo
ha akarjátok belinkelem a beszkennelt kezem 😄DDDDDDDDDDDDD
HUÁHUÁ 😄DDDDDD

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Taranov
Ja, de egy reptérrel vagy egy nagy 'vasmadárral' általában nem hozzák összefüggésbe :-D

FREAK
"a szép naplemente általában a természettel van összefüggésben"

LOL! Hát igen, amikor nem, akkor valszeg kemény drogokkal 😄DDD

Riszpekk

Taranov
Nekem is nagyon tetszik, meg ugye a szép naplemente általában a természettel van összefüggésben, itt pedig pont a repülõ mellett figyelhetõ meg. 😊

Taranov
Ezt a repülõtér termináljából szerintem.

ollie
tényleg nagyon szép a kép

ollie
és ezt honnan fényképezte? ufóból? de komolyan érdekel...

Taranov
jaja, Gladiator mûve

FtranX
ez iszonyat jó!

Taranov
Gladiator képe:

FtranX
Ez valamilyen speckó effekttel csináltad?

FtranX
(Pontosabban a Dundalk öböl a kép tetején lévõ hegyek mögött van...) Térkép olvasás 1-es!

FtranX
Gladiator, GregSB

Én idén tavaszal voltam Észak Írországban. Konkrétan Belfastban, meg tettünk egy buszkirándulást az északi partra. (Az elsõ kép a repülõbõl készül és a Dundalk öböl látszik rajta)

Ti merre jártatok és miket csináltatok ott?

Taranov
Felettébb különös, hogy pl. most az FTP elérés nem mûködik, de a weblapom elérhetõ :-/

Taranov
Nem vagyok mindig fasz, persze bár néha igen, de most próbálom visszafogni a faszságokat 😉

csabawarchief

Gladiator
látod taranov, nem is vagy te olyan faszfej, mint ahogy mindenki más mondja;-D

Gladiator
oks, kösz

Taranov
Nagyon szép a kép, remélem fel tudom tenni hamarosan. Igyekszem.

Gladiator
már küldtem.

Gladiator
kicsit sötét a kép, csinálhattam volna egy negyed másodpercel hosszabb záridõvel is, de így is örülök, hogy meg tudtam csinálni, annyira le volt merülve az aksi. utána rögötn kikapcsolt, és már vissza se tudtam kapcsolni.

Taranov
jó, küldd, majd megoldom valahogy 😊 Rájukszólók, hogy nem mondtam, hogy nem fogok fizetni 😊
Persze nem fogok soha, addig használom, míg megy.

Taranov
Hát ez nem mûködik, majd megnézem mitévõ legyek, ne haragudj, majd holnapra elhárítom a hibát 😊)

Gladiator
mind1, küldöm. egy olyan naplementés Boeing 737-400-as gépnek kell lennie.

Taranov
Várj, megnézem, hogy müxik-e 😊

Gladiator
hát, akkor most küldjem vagy ne?

Gladiator
akkor küldöm. szerintem kicsit összekéne nyomni olyan 800×600ba. bár végülis türhetõ a mérete.

Taranov
szívesen, ha megnyitják megint a tárhelyemet, mert május óta nem fizettem, ezért néha leáll az FTP

Taranov
én igen, persze

Gladiator
ha vkink elküldöm az én képemet feldobja ide?

Nekem Olympus c740-esem van. A Te gépedhez nem értek, de az enyémen úgy tudta segíteni dolgon, hogy levettem a fényerõn, és a sötétebb részekre fokuszáltam. Ezáltal nagyon szép képeket kaptam. raknék fel nagyon szívesen egy halom képet, de nem tudom hogyan kell felrakni tárhelyre.
traXion
Vegyél új gépet? 😊

Gladiator
bazz, vki mondja már meg, hogy hogy tudom leszedni a dátumot a már elkészített képrõl, mert csináltam egy kurva jó képet, és rajta van a dátum, ráadásul rosszul. Minolt dimage S414-em van.

a másik, hogy csak uúgy tudok képet cisnálni, hogy a táj szép világos, de viszont az ég meg vakító fehér, vagy az ég szép felhõs, meg kék, de akkor viszont a táj full sötét. mit lehet tenni ellene?

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

GregSB

Hosszúexpós kép. Kicsit mozgott a kezem ezért a háttér is homályos, + elég bénán is volt megvilágítva a szoba.

A képet lebutítottam hogy ne legyen túl nagy, így kicsit randa lett, de a lényeget látni 😊

Gladiator
amúgy zsír képeket raktatok be

Gladiator
FrankTx! Mikor voltál írországban? Én hétfõn jöttem haza, nem a mi csoportunkkal voltál?

GregSB
Egyébként a netrõl akartam belinkelni a nicklogómat, de nem tudja vaamiért. Pedig régen lehetett.

GregSB
Direkt csináltam meg ilyenre 😊

Taranov
Hát neked meg mi lett a logóddal? Nálam nem tudja megjeleníteni 😞

GregSB
Wáá!

Mikor voltál Írországban? Én idén nyáron + 2001 nyarán is voltam.

Tikal
ezen vmi UFO van?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Taranov
Ja, de az alsó és a felsõ látszik már, szépek nagyon.