Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minél kisebb az f szám, annál nagyobb a rekesznyílás (több fény megy be, és kisebb a mélységélesség)
Riszpekk

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
objektív fényerejétõl és a rekesztõl függõen úgy 6-8 másodpercnél kezdenek el jók lenni az éjszakai képek, amiket én láttam, és nagyon jók, azok 15-30 mp-esek (meg ha már van rajta reflektorcsík, jobban néz ki, ha végigfut, mint így csak egy rövid szakaszon, persze ha ez a cél, akkor hajrá! 😊
a tied olyan 0,5 mp körül lehet, ha nem tévedek
Riszpekk
Riszpekk
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
nekem teccik ez a szobor nagyon...mindenhonnan nézve emberi profilokat látsz... szerintem állat
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
egy kis õsz Dobogókõn

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

nekem teccik 😊)
Riszpekk
nagy záridõ, vagy külsõ fényforrás
Riszpekk
nem csak a kezem remegett

A konvertálás miatt kicsit eltorzult imho...de az eredetibe tökjól néz ki...csak 4 mega 😄
gratula