25245

• G_ArchAngel #6206
    még jó, hogy nem írtam el Blasta-féle hajszálkeresztre:)
  • Blasta
    Huhh, keretezést neveztek el rólam? Megtisztelő :-DDDD
  • G_ArchAngel #6204
    ezen már én is elgondolkodtam, vagy Blasta-féle hajszálkerettel, de most már lusta vagyok:(
  • The Garrett
    a felsok lehet jo(bb)ak lennenek keret nélkül szerintem.
  • G_ArchAngel #6202

• G_ArchAngel #6201
    ISO 400-on, kézből lőtt képek, f3.5 - sok-sok másodperccel...
    Azt hiszem agyműtétet ezekkel a kezekkel/ujjakkal nyugodtan vállalhatok :PPP

• GregSB
    Én is úgy tudom legközelebb Bécsben hívnak elő ff diát.
  • obe
    Apropo, isemeri-e, vagy használt-é valaki közületek fekete-fehér diát?
    Most kaptam egy tekercs Agfa Scala-t,legközelebb Bécsben hivják elő, de ha valaki ismer Pesten olyan helyet ahol ilyet hívnak azt megköszönném.
    E-bay-on hozzájutottam 100 euroért egy fáint leica diavetítőhöz(P 150), egy vizuális orgazmus amilyen képet ad...egyébként itthon asszem uj ár 45.000 huf ugyhogy az sem vészes, és egyértelműen lesöpör mindent amihez eddig szerencsém volt..csak ájánlani tudom
  • G_ArchAngel #6198
    nem hiszem, mert láttam hivatalos hírdetést is a Fotómozaikban, sőt nemrág új vegyszereket mutattak be...
  • obe
    Egyébként mélyhűtőben eláll 10 évig is, asztá használható
  • obe
    ja nem, semmiképpen csak lefelejtettem pedig jo nagyon:illford delta sorozat,hp4,hp5,xp2..
  • GregSB
    Ilford végleg megszűnt?

Én múlt héten láttam még ismerősömnél HP5 csomagot... de lehet az régebbről volt neki bespájzolva :)
  • obe
    hát persze hogy most még elég:)
  • Punker
    3 gigás proci mire nem elég? :)
  • obe
    nekem csak erre a célra kicsit drága:)))de gondolom ha kevés lesz a proci akkor megküldöd hisz erre is jo:)
  • Punker
    soha nem próbáltam húzni, nekem ez azért kell mert csendes.
  • obe
    reserator mi?már én is filoztam rajt, tapasztalatok?mennyit tudsz huzni vele?
  • Blasta
    Nah még ez is. :-)))
  • Punker
    már nem, kb 5 percig esett rá úgy a fény.
  • Blasta
    Perszeeeee, tod ki hiszi! :-))))
  • Punker
    egyik mobilomban sincs fényképező.
  • G_ArchAngel #6185
    mobiltelefon:P
  • Punker
    rásüt a nap a Zalman toronyra és nagyon mókás kéken veri vissza a fényt a falra le kéne fotózni, d eninc sitthon a gép :((((
  • G_ArchAngel #6183
    sajtó labor kicsit drága a kísérletezéshez...
  • obe
    Bölcs választás de a sóóst kerüld, tippjeim ff-re: fuji acros, kodak t-max, ezek az istenek,hivásra és nagyításra: sajtofot labor, gyulai pál ucca 12,vagy kokopelli liszt ferenc tér 3.
  • G_ArchAngel #6181
    ma én is megkezdem egy tekercs Neopan-t, csak nem tudom, hogy hol hívassam elő..., ez még csak életem 2. ff próbálkozása, az elsőt a Soós Fotóban elszúrták...
  • obe
    ArchAngel urnak igaza van abból hogy el kell kezdeni valahol, de akkor kezdje is el, lássam azt a szándékot hogy a tudatosság vezérelte kis kezeit,kérdezzen, járjon utána,stb..mert másolóbol van elég(még hivatásos is)hadd fejlődjön már az a fránya vizuális kultura:))
  • obe
    eljön annak is az ideje..mongyuk jövő hét elején felteszek pár fekete-fehér képet,még sosem láttam viszont képeimet rgb-n, csak cmyk-n.
    Én ff, vagy dia párti vagyok, bár van egy sorozatom diára lőve és papírnak előhivva...érdekes kísérlet volt,beszkennelem majd.
  • G_ArchAngel #6178
    valahol el kell kezdeni, ha a fotózás a szándéka, akkor legközelebb majd figyel, hogy honnan exponáljon, mi legyen a háttérben (mármint a fotós, mert Kriszta a téma:P), ha csak nekünk akarta bemutatni magát, akkor megtette - kibírtuk? igen...
    Amúgy ide is rakhatta volna...
  • The Garrett
    pl. 6158?????????????????????????????,

Ez nem a google "emberek" képkereső ... -jének indult.
  • G_ArchAngel #6176
    Obe bátyó - Tőled mikor látunk vmit, analóg nem kifogás, én is papírképről szkennelgetek...:P

Amúgy a "Fotóművészet" magazinnak lelkes olvasója vagyok én is!
  • G_ArchAngel #6175
    néhány emberre ráfért volna az alvás...
    akkor nem csinálnak hülyeséget:)
    Krisztike és G.I.Joe féle képek nyugodtan jöhetnek, főleg, mert emberekről kevés kép kerül ide be...
  • The Garrett
    mivanitt?
    megörültem hogy 85 uj üzi :( kár volt.
  • Blasta
    Ez okés, de azért kikérem erről a tisztelt kollegina véleményét is :-))))
  • I.C.ram
    JO MELLET mindig láthasz valamelyik veszett topikban :D
  • GregSB
    Hi!

A/S/L?

• Blasta
    Azé vágjátok!!!
    "UTÁLJUK AZOKAT AKIK KAVARJÁK A SZART ÉS ÁLLJUNK KI A JOO MELLET!"
  • cement
    ikaz? mar kezdettem elfeledni az imnetet, de felevenítette nekem Krizstitiszenhármak!4
  • OPM
    "...melyeket mi 10x13 cm-es méretben..."
  • cyrus #6167
    vagy a büntetéstopik....