25245
-
#6926 de ha elforgatolja nem lesz wp méretű -
#6925 Forgasd meg 90°-al jobbra!
[lens flare szerinte is szár :C Nem is szár, inkább fölösleges] -
#6924 rohatt!!!!!44:ooD -
cyrus #6923 well ájiz sry lekközelebb náteszekrá
[kettőt fog rátenni] -
cyrus #6922 hátilyen izéééé.... :D -
G_ArchAngel #6921 el sem merem képzelni, hogy ez milyen irányú mozgás lehet...:P -
#6920 Pyx jogosan járt el. A lens flare effekt CIKY. -.- -
cyrus #6919 köszi mindenkinek, kicsit nekem is nehéz szokni a képet, talán kicsit tényleg ferdült :D
Blasta : Azért alapszintű PS mert csak effektek vannak rajta. egy Watercolor filter, meg egy Blur, csak hogy úgy tűnjön mintha a kocsi mozgásban lenne....
obe : a háttér nem kreált, a kocsival együtt fotóztam. ha megnézed jobb oldalon még kivehető egy srác is a háttérben :D -
obe #6918 ugyan kérlek:) -
#6917 #6912 -
obe #6916 cyrusnak, hoppá ez lemaradt:) -
obe #6915 bár nem telsen egyedi gondolat de ebből aszögből más értelmet kap, futurisztikus hatást, esetleg 2010-es mx egerprototipusra enged asszociálni?!?..az effektekkel meg vigyázz mert hamar elhasználódnak, aháttret nem véleményezem mert az kreált, de azér ügyes:) -
#6914 -
#6913 7végi fun-képeket átdobtam a céges méledre kecseg! :-) -
#6912 ezmá megafúúúúú -
#6911 Fúúúúúú -
#6910 micsubicsi háromszáz... harmincezer.. gété! -
#6909 Háááát :-)
Ezt én nem alapszintű PS-nek hívom, hanem erős képmanipulációnak... :-))))
De amúgy érdekes kép lett.
[ÉS LEBASSZA A LENSZFLER MIATT] :-)))) -
cyrus #6908 ezt én fotóztam meg soppoltam is.
vélemények ? .o
alapszintű fotosop van rajta, szinte csak effektek.
pyx lebaszott a lens flare miatt, de direkt raktam rá, nekem tecc :D -
#6907 Neeeeem, a "FAF" egy harci elnevezés, az olyan levegő-levegő rakétákat hívják így, amiket csak elindítod és a levegőben megtalálja a célt és elvégzi a feladatát, kilövés után akár "el is felejtheted, tuti célba ér". Tehát átvitt értelemben értettem ;-))))
VÁÁÁGOD!! :-) -
obe #6906 azvalami olan mint pl. nikon f5 nél követő autofocus mi, phersze azér nem egy kategória:)
-
#6905 Jaja, filmesnél (de már a DSLR-eknél is) lényegében nincs delay.
Kompaktoknál számít az AF ideje, bár az új "FIRE AND FORGET" masinák nagyo durvulnak :-) -
obe #6904 azér irtam " ezen tulajdsns bíró masinák.." kollega ur:))
azhogy a szitakötö lelép annak mindig megvan az esélye, de egy filmes gépnél ha van autofocus akkor ott semmenyit se kell várni:)))))) -
#6903 Az AF-et nem lehet megtanulni használni :-DDDD
Megnyomod, élesít, katt.
Ha az élesítés és a katt között a szitakötő odébbáll, b@szhatod. Nincs ezen mit tanulni. -
obe #6902 vagy beráztad..esetleg -
obe #6901 hát dzsini, ez biza elment, de bántásbul ám:), az a fránya autófokusz mi?!meg kell tanulnia minden ilyen tulajdonsággal bíró masina tulajdonosának használnia.. -
#6900 én is próbáltam szitakötőt fotózni... picit elkésett a fókuszálás, pedig ott pihent mikor lenyomtam az exponálógombot :) (1/320as időzár)
zummm... -
#6899 -
#6898 "- Vajon mikor jön haza a gazdi? Már órák óta várom...de csak állhatok itt az ablak mellett....pedig annyira hiányzik...hüpp-hüpp..."
:) -
Aspyrin #6897 Egyik macsom:
-
#6896 keresd az épületet! -
#6895 XDDD -
G_ArchAngel #6894 photoshoppal vagy csontfűrésszel?:PPP -
#6893 Röviden? Íjász és lovasbemutatón voltam. Egészalakosat (vagy legalábbis többet megmutatni) akartam, de állandóan simogatták a gyerekek. Tolongtak körülötte! Még erről a képről is le kellett vennem egy kicsit belógó kezet. -
obe #6892 hát ez egy nagggyon jol sikerült paripaportré..keletkezésének története?? -
#6891 Paci! -
#6890 Nem az én képeim, csak azért rakom be, mert E-1 Rulez! -
#6889 csöveseket addig szepen megkerted hogy masszanak ki a kepbol?:) -
#6888 hát jah nemkicsit nagy páldány volt de hat csak igy tudtam kompenzálni a gépem adta lehetosegeket:D -
OPM #6887 szerintem is felhő lehetett.
a galériámban találsz 2 szitakötős képet, amiket én csináltam, de látom a tied "picit" nagyobb pédány lehetett :D