25245
-
#7006 a család stimmel... -
cyrus #7005 el se merem kézelni a gyereküket :d
nehéz szülés lesz... fényképezőgéppel meg egy állóvakuval a kezében jön ki a gyerek :D:D:DD -
#7004 sry
-.- -
#7003 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd -
cyrus #7002 hátez egy ilyen fotós család lehet... blasat meg a blasatné .o
-
#7001 :DDDDDDDDddd -
#7000 a rohatt!1 :DD -
#6999 a kepet ellenorzi belorol -
#6998 kösz az infót, így mindjárt más szemmel nézem a képet :) egy pillanatra megrémültem, hogy nincs rajta cseh belső ellenőr -
#6997 nem nyultam bele, igy lett csinalva
az a ket alak a koleganom meg egy cseh belso ellenor, akkikel talalkoztunk -
#6996 Kicsit ferdén áll. A színekkel sztem nincs gond, max a zöldet kellene picit élénkíteni. -
#6995 ...meg ha már ott jár, egyenesbe hozhatná a horizontot :) -
#6994 ez szepek, ps-el ramunkalhatnal egy piciket a szinek elenksegere sztem -
#6993 itt talan jobbak a szinek
meg mindig a Luhacovicei kirandulas
-
#6992 tudom :) -
#6991 hehhh megmondtam mint loaloztam te butuzs -
#6990 tegnapelot valaki itt leloalozta es meg puffogott is :) -
#6989 Bíbor-Zöld csúszkát toltam el zöld irányába, illetve kicsit sárga is volt, úgyhogy azt meg kék felé.
A cíán-piros csúszkát nem szoktam használni mert ezt a 2 színeltolódást ki lehet szűrni a másik kettővel. Szubsztraktív szűrős színes kézi laborban (filmes) is ugyanezek a csúszkák (szűrők) vannak, és ott sem szokták sűrűn használni a cián szűrőt, mert kicsit eltolja a színeket természetellenesbe. -
#6988 tok jo fej :D -
#6987 jol
a kep kb egy eve keszult reggel hogy megyek munkaba igy talaltam a kis takonypocot, hat gondoltam megorokitem. egy kis szinkorekcioval kiveheto a teljes gyerek :)
mostanaba ha felebredek, akkor arra hogy rugdossa az oldalamat vagy veri a fejemet, ugyanis a kisagyba csak olyan 3-4 ig hajlando lenni -
#6986 kizskölök jól befeküdt azannya :D -
#6985 ezek természetes színek, valszeg te is ezt érzékelted, csak az agy folyamatos színkorrekciót hajt végre, ezért nem látod sárgának
(gyerek jól van?) :) -
#6984 pokoli :) -
#6983 akkor itt vannak termeszetellenes szinek (ahogy a gepbol kijott)
-
#6982 gondoltam :) csak valahogy nagyon természetellenesnek tunt. belenyulva jobb imo :) -
#6981 igy nagyon nagyon nájsz -
#6980 na jó, de itt MINDEN LILA :) -
#6979 VIVID colorz of Z1!!!!! :-))) -
#6978 Nem rossz, nem rossz.
Gondolom pirosat húztál le róla, meg sárgát/zöldet toltál rá.
Jó így is. -
#6977 united colorz of z1, vágom :)
-
#6976 Decc rájt ;-))))
AMúgy ezt még a Z1-el csináltam, az sem egy fullprofi érzékelővel ellátott gép, szal... -
#6975 Utólagos engedelmeddel:
Amit állítottam:
-Color Balance
- +10 Saturation -
#6974 közvetetten igen.
de ilyen alapon akkor függ a Hold állásától is :)
-
#6973 Háhogyne függene a tájtól? A páratartalom függ a táj tengerszint feletti magasságától, nem? -
#6972 a tájtól pont nem függ!.
függ a felhőktől, a páratartalomtól, a napállástól.....de nem a tájtól ;)
-
#6971 "ilyen bíbor ég szín még naplementekor sincs " ?????????
Most ezt nem mondjátok komolyan!!! :-) Naplementekor olyan színek vannak amilyet csak akarsz, ami amúgy tájfüggő sztem.
A WB nem automata volt, és PS-ben se szineztem rajta sokat, keveset korrigáltam a színeken a párás levegő miatt (color balance) -
#6970 Szerintem se kóser a színe (ilyen bíbor ég szín még naplementekor sincs :). Nem lehet bocs becsapta a kamera WB-jét ez a fényviszony? -
#6969 LOÁL :-)))
Garrett: naplemente miatt piroslik -
#6968 Luhacovicei latkep (nagyon gagyi)
-
#6967 ezek a Marsi Alpok :D