25245
-
G_ArchAngel #7207 fél üveg jäger után simán nyomod a longexpót...:) -
G_ArchAngel #7206 mert ez egy alkalom, de én természetfotózásra vettem az obit, bár nagy állat a vőlegény, de ez ugye nem javít a helyzetemen:P
persze, ha az embernek annyi pénze lenne, akkor nektek is dobálnám a "Hubble" jellegű teléket:) -
#7205 mé, ha elég sokáig hagyod nyitva a szemed, ugyanazt fogod látni :D -
#7204 És akkor még szó sem esett a vízesés + long expó párosításról, az aztán az igazi "csalás nélküli" meghamisítása a valóságnak ;-))) -
#7203 Akkor miért nem veszel csak 70-200-at?
Az a digin kb. 110-300 -
G_ArchAngel #7202 ööö, akkor sem adok Neked igazat...:DDDDD -
#7201 meg a BnW film.... meg különben is, a valóság három dimenziós.... szóval az egész fotográfia egy nagy átbaszás (csak erre még nem mindenki jött rá) -
G_ArchAngel #7200 igen, mert egy 70-200 lenne az ideális, de két obira nincs pénzem...
(főleg, hogy a közös nyaralás is ugrott, mert ma reggelre felnyomták a lakásunkat...de ez már nem ide tartozik) -
#7199 Csak ilyen alapon a polárszűrő is "módosításnak" minősül, hisz nem olyanok a vele fotózott dolgok mint a valóságban, csak a polárszűrő az rendben van, nem? -
#7198 Túlzás??? -
G_ArchAngel #7197 megszokhattad volna már tőlem, hogy a természetesség híve vagyok: ha nem úgy sikerül majd a gyerekem, ahogy szerettem volna, akkor vele sem fogok rohanni plasztikai sebészhez:)
mások vagyunk... -
#7196 "sajnos vannak emberek, akik nehezen bírják ki, ha egy kép nincs módosítva mnimális szinten sem"
Hogy ez miért baj, nem értem. -
G_ArchAngel #7195 én is esküvőre rendeltem, de lehet addigra meglesz a 350D váz is, csak azon már lehet túlzás lesz a ~160-480mm...
lehet maradnak az analóg vázak, csak jó lenne addigra egy EOS 3-as...:( -
motorolanokia #7194 észrevehetetlen, ha először látod a képet! -
#7193 meg eleve FF, szal ezt már egy "jobb" magyar pályázaton el sem fogadnák :D -
#7192 jaj ugyanmá, csak úgy csöpög róla a digitális utómunka -
#7191 Hát nemtudom...
-
motorolanokia #7190 ok. -
G_ArchAngel #7189 nem lenne gond, ha nem lenne tele"szpemmelve", mert társalogni lehet, de csak normálisan és a témához kötve...
Én meg nem fogok orrba-szájba törölgetni, mert akkor a folyamatosság elvészhet illetve a szokásosnál is köcsögöbbnek tarthatnak:) -
G_ArchAngel #7188 amúgy jó a képed, sajnos vannak emberek, akik nehezen bírják ki, ha egy kép nincs módosítva mnimális szinten sem: ha ez dokumentarista jellegű riport kép, akkor nem kell módosítani, ha "digitális képalkotó" szeretnél lenni, akkor PhotoShop-olj le róla mindent, amit tanácsoltak - az is járható út, mert kellemes a végeredmény, csak nem a valóságot tükrözi...
A neved ilyen mértékű felírása - kimondom - ízléstelen...
Persze a Te fotód, azt csinálsz vele, amit akarsz, de egy ízléses keret és az arra írt "művésznév" járhatóbb út lenne... -
#7187 már mikor mondtam, hogy kéne egy kizárólag képeket tartalmazó topik, max a fotós kommentjeivel... így van 100 kommentben kb. 10 fotó, amiből 3 nem is saját... -
#7186 -
motorolanokia #7185 bocs
-
G_ArchAngel #7184 lassan szétcsapok, ha elfajultok...
nem erre van ez a topic -
motorolanokia #7183 mert így vastagabb
(ez meggyőző volt? ) -
#7182 miért írsz így ? -
motorolanokia #7181 haha. de ez a topik arra van, hogy mutogassuk. na. téma lezérva. Mármint a képemről való beszélgetés témája. -
#7180 így van, ha neked tetszik, akkor már mutogatnod sem kell, nincs igazam? kár erre több szót fecsérelni -
motorolanokia #7179 tudom... -
#7178 NEm mondtam, hogy nem tetszik. -
motorolanokia #7177 mindegy... az a lényeg h tetszik a képem!! -
#7176 De még erről a fórumbeli képről is le lehet venni. Egyszerűen csak leveszed otthon, és fölülírod FTP-n. -
cyrus #7175 legyen mondgyuk Zsénó.... :o -
motorolanokia #7174 tehát értem :-) kösz -
#7173 MotorolaNokia - szvsz erről senkinek nem egy ember jut az eszébe.
Szerintem inkább válassz egy amolyan "művésznevet" :), és azt biggyeszd a képeidre, de ízlésesen, ne ló betűkkel, valamelyik sarokba. :) -
motorolanokia #7172 figyelj!!! én ezen a képen, ami itt van a fórumban nem tudom levenni a feliratot!!! Különben letudom venni, tök egyszerű!!
De a kérdésem: miért baj, ha ott van a nevem, hogy én csináltam????????? -
#7171 Sőt, akkor már azt a világos izét is, ami egy gitár, meg akkor már bácsi se maradjon ki a jóból ^^ -
#7170 Simán le lehet veni! Én még kiszedném jobb oldalt lent atz a világos izét, jobb oldalt az L betű vonalában lévő világos izét, ill a bal sarokiban lévő szintén világos valamit. -
motorolanokia #7169 de különben mért baj,???? nemértem -
motorolanokia #7168 hát mostmár nem tudom. legalábbis ezen a képen nem