25245
-
#7367 Azt az XNview-t megnéztem eccer és kb. 5 percet töltött a gépemen.
-
#7366 én mindent PS-sel csinálok, és ha már ott vagyok, atméretezés előtt vágok, csiszolok, fényezek... :D -
#7365 PS-ben is lehet ilyen action sorozatokat csinálni :) -
#7364 XNview
van benne egy kep konvertalo amivel kozben lehet bealitott muveleteket vegezni (pl. TIFF JPGre, elotte resize 800 x 600 es megforditas 90 fokkal). megadom a kepeket es hogy hova tegye es hagyom dolgozni -
#7363 Ízlés (és vas) dolga :) Méretezgetni, kivágni én is ACD FotoCanvassal szoktam :) -
OPM #7362 hát nemtudom, én egy képátméretezéshez vagy színkorrekcióhoz lusta vagyok megvárni amíg betölti a ps-t, inkább 2mp alatt megcsinálom az irfannal :) -
#7361 Mellesleg minden kamerához adnak alapfelhasználóknak készített editáló programot, az aztán a totál legális cuccm akinek azok a progik kevésnek bizonyulnak, annak az irfanview, photo filtre, stb ingyenes progik is kevesek lesznek szerintem. -
#7360 Ez is igaz, de rengeteg dolgot nem lehet vele megcsinálni, akkor meg minek használjunk több programot?
(tudom, a legalizáció miatt, okay, de ebben a topikban ne mennyünk bele) -
OPM #7359 sok hasznos funkció van az IrfanView nevű képnézegetőben is (élesítés, vörös szem eltűntetés, színek/kontraszt beállítása) és a kezelése is pofon egyszerű -
#7358 Én leszedtem és néha használom is a Photo filtre nevű ingyenes progit.
Alap fotókorrekciós dolgokat el lehet végezni vele, pl. resize-olást azzal végzem, mert míg a PS betöltődik addig ezzel a progival 2 képet méretezek át.
De pl. a minap néztem, hogy szöveges része nincs, tehát a képeket feliratozni nem lehet vele.
Ennek ellenére közel nem olyan használható mint a PS. Tud sok mindent de általában gyengébb hatásfokkal, vagy kényelmetlenebb kezeléssel.
Abszolute a PS-t ajánlom mindenkinek, akár hány%-át használja ki, azzal meg tud csinálni BÁRMIT.
-
#7357 ertelek -
#7356 mondtam egy viszonylag alacsony számot...:) amúgy nem vezetek statisztikát ez ügben..:) -
#7355 én photoshop párti vagyok, amit kevésbé használok benne azok a filterek, de ezen kívül sztem mindennek van nagy haszna benne és nem bonyolult.
Ha ingyenes kell akkor nem tudom -
#7354 15 % eleg sok, en max 5% hasznalok
gipm ingyenes es csak egypar mega az photoshophoz kepest -
#7353 nekem az én céljaimra (esetleges színvilág-helyreállítás, pici zajszűrés, egyenesbe fotgatás, fényerő utánállítgatás) bőségesen elég a picasa vagy bármelyik ingyenes katalogizálós program ilyen funkciókkal.
nem foglalkozom komolyabb dolgokkal, nincs szükségem többre. amikor meg néha kellett 1-2 apróságra akkor ott volt a .net paint, az is ingyenes, és amire kellett még elég volt. -
#7352 Photoshop, én kocajuzernek tartom magam de azt hasznalom mégha tudom is hogy kábé a 15%-át használom csak ki a funkcióinak... amire használom a legjobb ez pedifi az alap digitális utomunka... -
#7351 akkor inkább ajánljál valamit -
#7350 de te amúgy mit ajánlasz?
én nézegettem pl a Gimp-et, ingyenes de sztem az még bonyolultabb és sokkal több haszontalan dolog van benne -
#7349 Jajjmá nem társadalmi körképet kértek...:) -
#7348 nagyon sokat kihasználok, de az h mit mindig a feladattól függ.
jobb mintha lenne 100 progi amivel csak 1-1 dolgot lehet csinálni -
#7347 te kihasználod mind a párszáz oldalnyi funkcióját amire csak képes? kétlem, hacsak nem azzal dolgozol nap mint nap. -
#7346 milyen nem használt funkció? -
#7345 na mind1 valami jót írj
kösz -
#7344 átlag user nem fizet érte...
-
#7343 az átlag user számára a legdrágább, és tele van felesleges, soha nem használt funkciókkal amire semmi szükség és csak megbonyolítja a kezelést. -
#7342 az az igényeidtől (mit akarsz változtatni a képen), a felszerelésedtől(milyen formában vannak a képek, milyen eszközeid vannak) és a pénztárcádtól(mennyit vagy hajlandó a dologra áldozni) függ...
-
#7341 photoshop iz da besssz!
-
#7340 Valaki lenne szíves leírni mivel lehet fényképeket retusálni?
köszi -
#7339 tudod, nem kötelező fotózni :)
-
#7338 ez van a kertben, nem kell sehova kimenni... -
-
#7336 a számból vetted ki a szót !:D -
#7335 úúúúúúúgy unom ezeket a liliomos képeket már!! :DDD
-
#7334 itt egy kicsit belenyultam
-
#7333 a felesegem kezebe kaparintotta a gepet, es itt az eredmeny
belenyulas nelkul -
#7332 multkor is kinezek az ablakbol leszalaskor es ilyen volt :) -
#7331 Amiből azért elég sok van galaxis szerte... :-) -
#7330 felismertem, csak amikor meg csak a fele volt lehuzva, akkor tunt csillagkozi leszalopalyanak -
#7329 Nem:DD Mikor én ültem fent rajta, nem vettem észre, húhh, valami fantasztikusan jó volt ott fent a magasban -
#7328 egyszeruen szep (vagyis nekem teccik)