25245
-
obe #7687 meg akkor ugy komponál hogy mindig levágja a szélét?, mer néztem 24x36-os gépeket használ, viszont minden képe "négyzet" alaku -
obe #7686 ja az arány 1:1, de ez a formátum hasselblad által használt negativméret ami 6cm x 6cm nagyságu, és ha jol tudom más nem használja ezta méretet -
cyrus #7685 és az a vicc, hogy nem Ő a "macro photographer" -
#7684 mé pont 6x6? :)
1:1 már okés (mellesleg totál mindegy, milyen géppel csinálja, én sem vennék csak ezért külön gépet) -
obe #7683 vajon miért vágja minden képét 6x6-ra??
akkor már használhatna ilyen formátumu masinát(bár lehet drágálja) -
#7682 Mondtam már, hogy jól nyomod?
Lencséd viszont kivehetted volna. XDDD -
#7681 -
#7680 az is szép!444 -
OPM #7679 Recent Visitors
nekem ez jön be, de nagyon -
#7678 Jaja, én is pont azt néztem :) -
#7677 mirror of the sun cimu kepen majdnem osszefostam magam kibaszott király :) -
#7676 ja, iszonat jól nyomja. -
#7675 Biztosan láttátok már sokan ennek a csávónak a munkáját, én sajnos csak most találtam rá, borzasztó jó bazzeg... Foureyes -
#7674 Minimális PS mi? :D -
cyrus #7673 ismerős kocsija, de fehér :D -
#7672 Digitális autómosás loál :D Fotóalany honnan volt? -
cyrus #7671 nemvoltrajta, csak pár darad, azt clone brushal leszedtem :D -
#7670 PS-el levakartad róla a koszt? -
#7669 deszkripsön loál :oooooO -
cyrus #7668 újképem akitérdekel :o
ezen szintén csak minimális ps -
#7667 ápropó partyfoto -
cyrus #7666 hu, inkább ez :D -
cyrus #7665 lol, partifotós képek közül eddig ez a legjobb :D -
#7664 egy kis erotika, avagy a fiam az idosebb csajokat szereti
-
obe #7663 dzsini ez is olyan kép ami nagyobb méretben kezd el élni(vannak olyan fotosok akik pl 50x70 alatt nem is publikálnak)..de ügyes grat -
obe #7662 óóóóó...nice -
#7661 Hehe nagyon 1 rugora jar az agyunk :D
Bár nem kulcslyuk, hanem harang mintája, és nem barátnő, hanem "családi" "nyaralás"
-
#7660 én most hallottam róla először... és megnézve a top10et remélem utoljára is. felesleges szalmacséplés. -
Lateralus #7659 Meg, bőven :)
Az elmúlt hónapokban komoly indulatok feszültek egymásnak ezzel a pályázattal kapcsolatban. És így mindenki kieresztheti végre a gőzt. Bár én nem adtam be egyetlen fotót sem, de nem lehetett nem elcsípni a harcot, ami folyamatos volt ezen a téren. -
#7658 Erről beszéltem. Ez nem értékelés! És a többi is hasonló. Ez a zsűri megkérdőjelezhező kicsit. -
Lateralus #7657 "Zsűri értékelése: Gratulálok!"
Behehehehe ! -
#7656 komolyan megéri ennyit lamentálni egy photocontesten? -
#7655 ja, és milyen gyönyörű............................. de a győztes se semmi, szvsz kibaszták az ablakon a fődíjat -
#7654 Egy darabig követtem az anyázást a fotovilág fórumán. a tar.hu fejes csokkere is regelt és ott ment az adok-kapok napokig. Aztán nekem elég lett, mert valami vicc volt amit az a faszi ott művelt.
Nem tudom a végső fejleményeket, lehet, hogy a végén eltértek ettől a szabálytól IS. -
#7653 -
#7652 A zsűri értékelése kis kívánni valót hagy maga után. Egy vicc. -
obe #7651 szakzsűri: gyártásvezető, minőségellenőr, meg egy fényképész szaki
ez VICC -
Lateralus #7650 ...és a zsűri értékeléseiből is sokat lehet tanulni :))) -
Lateralus #7649 Nem valami olyasmi volt a pálya, hogy minden olyan képet kizártak, aminél csak gyanúja merült fel SZÁMUKRA, hogy nem közvetlenül a fényképezőgépből származó, módosítatlan fotó ? Jó kis háborúk dúltak itt-ott miatta az elmúlt hónapokban.
Na most a nyertes fotót szemlélve, alatta ott virít az EXIF-ben: Adobe Photoshop CS Windows. Ugyanez igaz a helyezettek jó részére.
Vagy rosszul tudom ? -
cyrus #7648 ÉSAKKÓMIVAN ! :o :@@@
[nekiteccik]
ANNAK VAN SOK MŰVÉSZI ÉRTÉKE LÁTOD !!!