Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez az hogy én sem, akkor most futhatok az orvoshoz...biztos komoly

Crem
Ahoz még fel kell nõni, hogy nem azután dolgozni, amit látok... 😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
A TFT-nek egy nagy hátránya van ilyen téren... Külömbözõ szögbe állítom, és más-mást kapok...
Nincs minõsigi hibálya!😊 Egyszerûen ilyen a TFT...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

nincs, én nem ittam és nem szívtam elõtte😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Én ránézek az elmosódott területre és szédüléses érzésem van...tapasztalt valaki hasonlót?

csabawarchief

The Garrett
merész.. 😊)))) de lehetett volna 1 hangyafasznyival hosszabb exp idõ és akkor jobban elmosódnak a fák 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CybearBoy
😊

FREAK
nekem van ötletem: HISZTOGRAM

ennek kell hinni, nem a szemnek

Riszpekk

Blasta
Ne használj TFT-t :-D

Viccet félretéve nincs semmi 5letem!
Nem is tudtam, hogy a TFT-knek ilyen árnyoldaluk lenne.
Tán nem csak a monitorod hibája? Minõségi gondok???

Fogalmam sincs...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Crem
Jah! És köszönöm a tanácsokat!!!!

Ui: a lovak tényleg nem voltak sehol, de fotózni azért szerettem volna.😊

Crem
Nos igen... Próbáltam minnél élesebb képet kapni déli napsütésben. Polár volt rajta, viszont 7db képbõl raktam össze ezt az egyet. (volt amelyiknél csak 23pixel illeszkedett)

Az a helyzet mióta TfT monitorom van, néha nem tudom eldönteni, hogy kiégett, vagy egyszerûen csak a monitor rossz... Nincs erre valmi ötleted? Vagy másnak?

Blasta
Túlexponáltad! A napsütötte részek nagyon fehérek/világosak!

Gondolom 7ágra sütött a nap és automatával készült, polárszûrõ nélkül tán?????

(nem biztos, csak tippelek...) :-))

Amúgy legközelebb szerintem várj a lovakra vagy ha itt nem voltak, akkor menj odébb. Érdekesebb staffázs mint a sétáló emberek...

Crem

Bábolnai lovaspark ló nélkül...

jaja, tacsi néz felfelé lelkesen😊

The Garrett
milyen monitorotok van? 😄
nekem az alson latszik a "fotos" lába cipõje, parkettacsíkok a és a tacskó .)))))))

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Blasta
Az alsónak a jobb oldalán láccik a tacsi feje!

Vajon milyen záridõ/rekeszértékkel készülhetett?
Iso mi volt?

Galy
a felsõn van egy jó fej tacsi, az alsóból nem látok semmit
Garcia
nem nagyon szoktam fényképezni, de most ez sikerült web kamerával:

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Dzsini
persze, itt nem a fotóstechnika vagy ilyesmi a nagy.. az, hogy egy olyan látvány, amit azért kevesen tapasztalnak meg élõben.

emiatt tetszett nagyon - asszem 2 éve nyáron - a földünk a magasból c. sorozat, a felvonulási téren... azok között voltak elég hétköznapi helyszínek mégis nagyon nagyon elkapva.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FREAK
könyörgöm, itt nem fotózni kell tudni, hanem hegyet mászni, ha már ott vagy és van egy állványod, akkor klikk-klikk-klikk és kész a nagy mû

olyat mutass, ahova bárki eljuthat, de akadt EGY valaki, aki ennek ellenére olyat mutatott, amire senki más nem volt képes (mert a belinkelt képet bármelyikünk megcsinálta volna az adott helyszínen, még zavaró faágakat sem kell retusálni)

Riszpekk

jah, múlt héten is az Everesten fotóztam, de mire visszaértem a táborig, kitöröltem, mert ilyet bárki tud...😊

FREAK
ehhh

ötlettelen helyszín, ilyet már láttunk párszor 😊

Riszpekk

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

geronimo77
Keso délután volt, de igazad van. Az otthoni képen már kihúztam belole egy kis bíbort de a fotozzra még így kerult fel. Késobb vettem csak eszre.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Tök jó ez, csak nyugtass meg, hogy alkony vagy napkelte volt, mert kicsit vöröses a cica...😊

geronimo77
Egy arnylag jó kép a múltkori rossz szeriából

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

FREAK
Blasta fotózik jieéááááááááááááááahhh!!!!

Riszpekk

én tõled akarom hallani....😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Biboldeaux

hegyeSHALOM

nem vitzbõl csináltam.. nem szépekek ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Pyx
:o mind szépek!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Galy
énö
Biboldeaux
tevótá?

hegyeSHALOM

Galy
valamilyen lepke

Galy
hû, ebbõl nem maradok ki 😊
Biboldeaux
Általában nem szerencsés középre koNponálni, viszont az elõtérben lévõ életlenség bántó a szemnek.

hegyeSHALOM

én sem vágtam volna le, jól tetted - ez így szép, kerek, egész...

Biboldeaux
:lál

hegyeSHALOM

Dzsini
😊))

Dzsini
mert akkor nem kerül középre, vagy körbe le kellett volna vagdosni. nekem így jobban tetszik, hogy látszik mekkora "sziklán" trónol a beetle 😊

Blasta
Ménem vágtad le az alját ahol életlen?

Dzsini

makrobogár 😊

bp

Pontosan a képembe bámult...

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Püff 😄

Blasta
Én tudom, de a velencei vasútállomáson fél 8 körül ez az akció kissé.... :-D

ezeket melltartó nélkül lett volna az igazi....😄

Blasta
Csak ezek vannak BECSSZÓ!

mrs blastáról mék képetö !