25245

• Yeltzin
    Mátrai János a Bükkben - ipari kém gecie :)
  • Blasta
    HTX ;-)
  • Punkerwork
    Blasta ti szoktatok mászkálni terepre fotózni, ajánlom figyelmetekbe Hármaskutat a Bükkfensíkon :)
  • G_ArchAngel #7929
    nézd, a netre felkerülő képeimre én is odaírom a nevem, nem profi fotók, de kitudja bármikor megtetszhet valakinek...

ízlés kérdése, hogy milyen betűtípussal és mekkorában írod rá, de Yeltzin nem mondott hülyeséget: ne rendeld a felíratok alá a kép mondanivalóját...
  • Gladiator
    hát akkor most jól le lettem teremtve. vissza is vonulok most egy fél évre.
  • Yeltzin
    ugye? erről beszéltem, a fotó önmagában ÜRES.... viszont nem az a megoldás, hogy akkor írok rá valamit ;) (kivéve, ha valami mesekönyvnek készült)
  • G_ArchAngel #7926
    megvan...
  • CSOCSO
    hat marpedig ez igy ures.... szerintem hianyzik rola a felirat.. igaz ami volt rajta az elegge halvany
  • OPM
  • Yeltzin
    nekem mindegy, a te döntésed, ez csak egy vélemény a sok közül
  • Gladiator
    G_ArchAngel!

Pls töröld a 7903as képem. htxvm
  • Gladiator
  • Gladiator
    oks, átszokok arra, hogy a keretre íejam a címet, de teljesen leszokni nem fogok róla.
    meglátjuk mi lesz belőle
  • Blasta
    Mé pont a népligetben?
  • Yeltzin
    nézd, én csupa jószándék vagyok, de akkor is hat darab fotót látok, amire írtál valamit

tényleg csak tanács, de szerintem írd alá a címet, vagy akár a keretre, ahogy tetted azt pár képnél, mert nem szerencsés a közönség figyelmét elterelni a témáról egy oda nem illő felirattal

a kép beszéljen magáért, ne a szöveg/cím/magyarázat adja meg a fő értékét - ha erre szorul, rég megette a fene :)

akkor jó a fotó, ha csupaszon, cím, keret és PS effektek nélkül is mellbevág, gondolom, ebben egyetértünk

a "Turkish night" itt mindössze attól lesz turkish, hogy oda van írva, de akár a Népligetben is fotózhattad, vagyis ez jó példa a fent említett problémára: önmagában semmitmondó fotó, ami a címtől szeretne valamivé lenni (nálam sikertelenül)

bocs az őszinteségért, de tényleg csak segíteni akarok (szólj, ha nem kérsz belőle)
  • Gladiator
    a búzás képen a búzaszár az anyuka, és a kis szemek a gyerekei. ha jól megnézed, látni, hogy a gyerekei "odabújnak" hozzá. éppen este van (sötétedik) tehát mesét mond nekik Longstem-ről (magyarúl: hosszú szál) aki a laghoszabb búzaszál volt. ez egy tipikus búza népmese:) mondtam, hogy furcsa:)
  • Gladiator
    egy fotó van "telefirkálva", az is azért, mert egy történetet mond el. lehet, hogy te nem látod a képen, hogy ki is mondja, és mit is jelent, de ez van. mondtam, hogy ne nézzétek a címeket, mert furcsa egy gondolkodásom van. majd megmagyarázom.
  • Yeltzin
    címet adni szokás, fotót telefirkálni szintén, csak ez utóbbi igen rossz szokás, amiből ki fogsz nőni, én csak ebben próbálok segíteni....
  • Gladiator
    Probléma, hogy címet adtam a képeimnek? szokás
  • Yeltzin
    a firkától több/jobb lesz a fotó?
  • CSOCSO
    neee.. dehogy. .te kellenel bele mert te vagy a jo!
  • Gladiator
    egy öreg török bácsi
  • Jano
    Haverod. -.-
  • prezi
    képcímek rulz :D
  • Gladiator
  • Gladiator
  • Gladiator
  • Gladiator
  • Gladiator
  • Gladiator
  • Gladiator
  • Gladiator
  • Gladiator
    Na, kaptak egy jó kis képömlenyt. a címeket ne nézzétek, egyszerűen ha ránézek a képre ez jut az eszembe.
  • I.C.ram
    Na szóval az első kép azért tetszik nekem, mert szerintem nagyon van hangulata, másrészt meg olyan mint egy festmény :)
  • Amse
    akkor is vízszintesre nyomhatnád a horizontot ;P
    amúgy jó.
  • OPM
    nájsz
  • Sadist

Tudom ferde meg kicsit sötét, de nem akartam PS-el belepiszkálni.
  • ivjoe
    Ne szíccsá flémt. htx.
  • I.C.ram
    Sajna nem volt állványom. 3. képhez Amszterdam kellett, mert csak ott volt ilyen lámpaburok, aminek ilyen fénye volt, és ilyen szine :)
  • hen-tes
    jó kép, csak ti nem illetek bele