25245
-
#7932 Mátrai János a Bükkben - ipari kém gecie :) -
#7931 HTX ;-) -
#7930 Blasta ti szoktatok mászkálni terepre fotózni, ajánlom figyelmetekbe Hármaskutat a Bükkfensíkon :) -
G_ArchAngel #7929 nézd, a netre felkerülő képeimre én is odaírom a nevem, nem profi fotók, de kitudja bármikor megtetszhet valakinek...
ízlés kérdése, hogy milyen betűtípussal és mekkorában írod rá, de Yeltzin nem mondott hülyeséget: ne rendeld a felíratok alá a kép mondanivalóját... -
#7928 hát akkor most jól le lettem teremtve. vissza is vonulok most egy fél évre. -
#7927 ugye? erről beszéltem, a fotó önmagában ÜRES.... viszont nem az a megoldás, hogy akkor írok rá valamit ;) (kivéve, ha valami mesekönyvnek készült) -
G_ArchAngel #7926 megvan... -
#7925 hat marpedig ez igy ures.... szerintem hianyzik rola a felirat.. igaz ami volt rajta az elegge halvany
-
OPM #7924 -
#7923 nekem mindegy, a te döntésed, ez csak egy vélemény a sok közül -
#7922 G_ArchAngel!
Pls töröld a 7903as képem. htxvm -
#7921 -
#7920 oks, átszokok arra, hogy a keretre íejam a címet, de teljesen leszokni nem fogok róla.
meglátjuk mi lesz belőle -
#7919 Mé pont a népligetben? -
#7918 nézd, én csupa jószándék vagyok, de akkor is hat darab fotót látok, amire írtál valamit
tényleg csak tanács, de szerintem írd alá a címet, vagy akár a keretre, ahogy tetted azt pár képnél, mert nem szerencsés a közönség figyelmét elterelni a témáról egy oda nem illő felirattal
a kép beszéljen magáért, ne a szöveg/cím/magyarázat adja meg a fő értékét - ha erre szorul, rég megette a fene :)
akkor jó a fotó, ha csupaszon, cím, keret és PS effektek nélkül is mellbevág, gondolom, ebben egyetértünk
a "Turkish night" itt mindössze attól lesz turkish, hogy oda van írva, de akár a Népligetben is fotózhattad, vagyis ez jó példa a fent említett problémára: önmagában semmitmondó fotó, ami a címtől szeretne valamivé lenni (nálam sikertelenül)
bocs az őszinteségért, de tényleg csak segíteni akarok (szólj, ha nem kérsz belőle) -
#7917 a búzás képen a búzaszár az anyuka, és a kis szemek a gyerekei. ha jól megnézed, látni, hogy a gyerekei "odabújnak" hozzá. éppen este van (sötétedik) tehát mesét mond nekik Longstem-ről (magyarúl: hosszú szál) aki a laghoszabb búzaszál volt. ez egy tipikus búza népmese:) mondtam, hogy furcsa:) -
#7916 egy fotó van "telefirkálva", az is azért, mert egy történetet mond el. lehet, hogy te nem látod a képen, hogy ki is mondja, és mit is jelent, de ez van. mondtam, hogy ne nézzétek a címeket, mert furcsa egy gondolkodásom van. majd megmagyarázom. -
#7915 címet adni szokás, fotót telefirkálni szintén, csak ez utóbbi igen rossz szokás, amiből ki fogsz nőni, én csak ebben próbálok segíteni.... -
#7914 Probléma, hogy címet adtam a képeimnek? szokás -
#7913 a firkától több/jobb lesz a fotó? -
#7912 neee.. dehogy. .te kellenel bele mert te vagy a jo! -
#7911 egy öreg török bácsi -
#7910 Haverod. -.- -
#7909 képcímek rulz :D -
#7908 -
#7907 -
#7906 -
#7905 -
#7904 -
#7902 -
#7901 -
#7900 -
#7899 Na, kaptak egy jó kis képömlenyt. a címeket ne nézzétek, egyszerűen ha ránézek a képre ez jut az eszembe. -
#7898 Na szóval az első kép azért tetszik nekem, mert szerintem nagyon van hangulata, másrészt meg olyan mint egy festmény :) -
#7897 akkor is vízszintesre nyomhatnád a horizontot ;P
amúgy jó. -
OPM #7896 nájsz -
Tudom ferde meg kicsit sötét, de nem akartam PS-el belepiszkálni. -
#7894 Ne szíccsá flémt. htx. -
#7893 Sajna nem volt állványom. 3. képhez Amszterdam kellett, mert csak ott volt ilyen lámpaburok, aminek ilyen fénye volt, és ilyen szine :) -
#7892 jó kép, csak ti nem illetek bele