25245
-
#9187 Namépontén?
Yeltzin után én vagyok a legcsóróbb!!!! :-) -
G_ArchAngel #9186 ez kellett most a lelkivilágomnak...:(((
olvass... -
#9185 Mikor mutatsz képeket, a 17-40-essel készülteket?
-
G_ArchAngel #9184 a 6 szőke dúskeblű izlandi tehenészlányt is Blasta állja, amire nekem egy hetes túrán szükségem van? (vasárnap én is pihenek...) -
#9183 sör helyett nem lehetne bor? -
#9182 1-2 kép iszonyat tetszik! Tehát topictaliak Izlandon!
Belépő: 1 db fényképezőgép ill. 1 rekesz sör. Többi költséget Blasta állja. -
#9181 igen nekem is az a következő uticél.
Egy cimbora volt ott,s mondjuk ő úgy járta be,hogy vett kocsit (baromi olcsó ott egy régi használt autó,nem éri meg bérelni),s ahogy ment körbe a szigeten mindenhol egy fél napot dolgozott (ilyen farm szerüségeken),cserébe kapott szállást-kaját,s még maradt egy fél napja nézelődni. Így volt kinnt fél évet... -
#9180 kurva jo hely ez az izland ide el akarok egyszer én is jutni, de nekem a fő vágyam új-zélandra elmenni, az még állatira jó -
#9179 :-pppp -
#9178 Az csak marketing :P -
#9177 Hámostakkó bocsmá :-) -
#9176 télleg:-pp -
#9175 kábé,de ezt nem tudtuk,mert ahova leszáll a gép,szépen kiépített aszfalt utak stb,szal nem láccott :-ppp -
#9174 Ott az Erzsébet-híd. o.O -
#9173 Jól tettétek, bár IZlandra nem terepjárót bérelni, olyan, mint Kubaban téli kabátot hordani :D -
#9172 nebasszmá
ott egy döbbenet táj van, a másik meg akár a balcsin is készülhetett volna.... mit mutat izlandból? -
#9171 asz télen vót te mikor síjeltünk!!4 -
#9170 Nem kéne leállnod a győzikesóval??? :-)))) -
#9169 Énmeg a 9144/2-t ugrottam át :-) -
#9168 tök durva, én azt meg se néztem.... -
#9167 Á LÁKÁTOS ÉSZPOZÍTÓ???? ÁJÁJÁ ISTENKÁÁM! -
#9166 Jah, hót komolyan. Annál valamiért többet időztem mint a többinél.
Nemtom miért, biztos a sárga szín miatt, kurvára feldobja, és nincs vele semmi baj egyébként se. -
#9165 Ja, a Focust csak úgy kikapartátok a hóból, mer ott volt? :o) -
#9164 Jájjmá, nem áááááz, hánem á Eszpozíttóó :-) -
#9163 most hótt komolyan a kikötős fotó jön be? -
#9162 Lákátos Dzsenifer??? De áz á Gázsival van Dubájba! -
#9161 thx! -
#9160 nem egy Toyota Corolla volt,s minden tiszteletem az autóé,hogy azokat az utakat kibírta. (persze speckó gumi volt rajta,mint szinte minden autón ott) -
#9159 Ugyammá. Felfűtöm annyáig és hagynám, hogy Dzsenifer kiölje a ragályt a szájával belőlem!!!!! :-) -
#9158 Nekem ebből a sorozatból jön be az első fotó.
Nagyon renben van arányaiban, színvilágában, mindenében. Akár nefotozzra is kitenném.
Illetve a #9144-ből az elsőt, nem a másodikat (kis vágással :-DDD)
És irigyellek, hogy itt jártál, okos lépés volt!!!! -
#9157 A Focust béreltétek, ami szarul járt, vagy hogy is volt az? -
#9156 thx
Egyébként ha valaki valamikor menne oda,feltétlen fogadjon meg egy tanácsot,nehogy úgy járjon,mint mi. Terepjárót kell bérelni!! (sok szép helyre nem tudtunk eljutni,mert csak dzsip útvonalak vitek oda,illetve sok helyen a főút aszfaltja is átmegy murvába.. -
#9155 ilyen betegen nem lakhacc ebben a hidegben -
#9154 Aza én házam, jóvan????????? -
#9153 semmi sry, nagyon jó utifotók, de ez valahogy meg is fogott -
#9152 abszolút egyetértek -
#9151 mindenhova így érdemes
egy csoporban bambulni pénzkidobás -
#9150 egyik fotóban sincs nagy munka,én nem vagyok fotós,egyszerüen csak fényképeztem,hol jobban,hol roszabbul.
sry.. -
#9149 Elárulom a titkot: IGAZAD VAN!
Mi is úgy mentünk. 4-en magunknak,béreltünk autót (ezt elcsesztük,mert dzsippet kellett volna),s magunknak kerestnük szállást stb. -
#9148 a második fotó nagy riszpekt, bár semmi komoly munka nincs benne, de a végeredmény akár egy magazinban is lehetne
egyszerűen hatásos utifotó