Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
(vagy Debrecen??? Keverem)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
holnap kioktatlak- e 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nah mindegy... most pakoltam be az akksikat... ~13.45 kor meet U @ Centrum Hall !!! ^^
a vilag legdragabb fesulkodotukre 😄 (hatalmas az az lcd 😊 )
jah meg ugye a gépezet egyik szeme fényképezõgép a másik szeme kamera <#kacsint>#kacsint><#alien2>#alien2>
amúgy nem a hideg télies hatás lenne a lényeg, hanem a börzsöny felett fetrengõ alacsony felhõzet 😊
Riszpekk
tudom hogy akkor, ott épp ilyen volt mégsincs semmi - számomra - ami érdekes, vagy szép lenne benne... (talán úgy croppolva hogy az alsó zöld domb rész nem láccana sokkal jobb "érvényesûlõbb" (😄) lenne ez a hideg/télies/pasztel hatás)... sry ha nem tudtam jót mondani
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
pedig amúgy nem rossz a kilátás

Riszpekk
Szalagavatófotózás rulez 😉
télre nemártani fog
(csak arrol jutott eszembe, hogy latom blastaé jólmukodik 😉)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
http://gaborszantai.co.uk/
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

De látni én is láttam.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
de jól megnéztem! 😊
Riszpekk
War. War never changes.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nagyon megfogott ez a gallery.
ilyenkor elgondolkodom mit keresek en a fenykepezogep tuloldalan ://///////////////6
Zsír pikcsör
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
pl.: képzelj el egy lovászfiút, akinek egy napjáról csinálsz egy 15 képbõl áló sorozatot, így mutatva be az életét, munkáját, környezetét, persze úgy, hogy ezek a képek önmagukban is különálló értéket képviseljenek...
http://gaborszantai.co.uk/