25245
-
#9227 :D:DDD
-
#9226 nekem kene par uj cucc, teloszam vagy valami :D -
#9225 mien meleg a vize? -
G_ArchAngel #9224 kisvárosban nem csapkodunk, itt hamar lófejet találsz az ágyban... -
#9223 De ilyen akkor sincs.
VGA-t nem javítanak, magyarán ha 1 hónapja azzal szopatnak, hogy nincs alkatrész, akkor szépen bemész, rácsapsz az asztalra, hogy márpedig ha nem kapod meg MOST a hibátlan új kártyát VAGY a pénzt, akkor még MA visszajösz a fogyvédelemmel... -
G_ArchAngel #9222 másik példa naívaknak:
350D-hez távkioldó: nem volt az Optiformnál, az Extremenél, az Ervánál - meguntam a sétálást, majd az ArtWorknél megrendeltem - 4 hete...
(közben utánajártam a C.H.-nál: nincs az országban ilyen... - akkor mi a sz@rért írják a honlapokon, hogy "raktáron") -
#9221 thx, vízesések rulez%
-
G_ArchAngel #9220 végeredmény ua. -
#9219 "Radeon 9800 - beadva 1 hónapja, még alkatrész sem jött" téged csúnyán szop@tnak barátom VGA-n sehol nem cserélnek alkatrészt, hanem megy az egész kártya vissza :) -
G_ArchAngel #9218 a motorola jó lett anyunak, Seagate "lecsokizva", a Radeon még friss ügy...
ezért hangoztattam mindig, hogy bátran vásárolok külföldről, úgyis javíttatok - számomra a "garancia" szó nem létezik... -
#9217 neked sem adok kölcsön semmit :) -
#9216 Javaslatom: műszaki cuccot ne vegyél!!!! :-))) -
G_ArchAngel #9215 aha, szerencsés alkat vagy, néhány példa:
Radeon 9800 - beadva 1 hónapja, még alkatrész sem jött
Seagate - beadva 2,5 éve - kaptam egy feleakkora tárolókapacitású csere vinyót
Motorola V600 - nem kapcsol be a kamerája idönként, határozatlan időre vitte volna vissza a Voda, inkább kibírjuk nélküle -
#9214 Méne. Van olyan cucc ami kapásból szar, ahogy kibontod :-D -
#9213 nade másfél hónap alatt?!....pfff
-
G_ArchAngel #9212 nézd, eddig jó volt (nagyrészt manuális élességállítást használok), tehát hibás nem lehetett - tipushibának sem jellemző, de azt mondták, hogy képes hamar elfáradni... -
#9211 Az a fasság, hogy egy kis javítás egy hónapba telik.
Egyébként a vaku ügyem nekem is eltartott egy darabig. Sztem kb 3 hét telhetett el a megrendelés óta. :D De most itt van az atomvillanás a kezemben és nagyon fasza. -
#9210 belenyúltál egy hibás példányba, vagy típushiba esetleg? -
#9209 TUTTAM!!!!!!! :-)
[ÉRT HOZZÁ] :-D -
G_ArchAngel #9208 egyébként felhívtam a Camera Kft-t, s azt mondták, hogy tipikus Canon hiba - kapcsolócsere és kész... -
G_ArchAngel #9207 akkor hajrá, sok szerencsét...
nekem megéri fizetni, ha egy héten belül kész lesz... -
#9206 :CCC -
G_ArchAngel #9205 igen, ugyanis a Canon Hungária nem szórakozik: kiküldi Németországba...
a Canon DV kamerámat 4 hónap alatt javították meg... -
#9204 érd.: priviben !!!!!!!!
-
#9203 Hónapokig??? -
#9202 nem is hallottam ilyenekről!! -
G_ArchAngel #9201 ja garis (1,5 hónapos?), csak akkor hónapokig tart a javítása - inkább ráfizetek, de legyen hamar kész... -
#9200 de van egy remek 35-70es AF obim, azzal nem lesz gonf a manuál fókusz :DD
(azé sajnál)
-
#9199 Nekemmeg egy Canon EF 35-70 AF obi, Speedlite 200E, EOS 1000 -
#9198 én ugyan nem! :)
-
#9197 Yeltzin után mondjuk ez nagy szó! :-) -
#9196 Veszel egy DFM-t. -
#9195 Sztem ez eccerű elektornikai hiba, megtudják csinálni, tán nem is lesz drázsa. -
#9194 Hát, most hogy így mondod... -
#9193 nekem kéne egy rávilágított fókuszkeretű, bekapcsolható referenciahálós B típusú BriteView élességállítási mattüveg! htx
-
#9192 Akkor módosítok: Belépő: 1 db fényképezőgép + sokpia. :D
Választható opciók:
- sör - 1 rekesz
- bor - 10 üveg
- többi megeggyezés szerint és szar piát nem ér hozni.
#9184: 6??? Minek neked olyan sok? :D -
#9191 uhh, garis még? -
#9190 Igen, és utána fizetem mind a 6 lány abortuszát is! :-)
VALAKINEK NEM KELL MÉG VALAMI??? AKÁRMI!!!! FARMER, VIDEÓKÁRTYA, AUTÓ, LAKÁS???? MOST SZÓJJATOK!
-
#9189 De a legjobb csaj is. -.- -
#9188 NEMLEHET, ha én fizetek aztisztok amit elétek tolok! :-)