25245
-
#9467 hát ha az a kérdés, hogy mondjuk egy 40e és egy 70e Ft-os Nikkor obi képe között lácc-e különbséget, sztem nem valószínű
40 és 400 között látnál -
#9466 ja, hát igen, kérdőjelkből mondjuk tényleg hiány van a commentben. szal akkor kérdeztem. -
#9465 ja hogy kérdés volt??
-
#9464 hüly kérdés volt? gondoltam:) -
#9463 hmm? -
#9462 Amúgy egy átlagember vesz észre különbséget egy 40 meg egy 70 forintos objektíven, vagy az csak akkor feltünő, ha nagyítóval nézem, vagy posztert nyomtatok. a márka mondjuk ugyanaz. -
#9461 HBP Blasta! :o) -
#9460 de nekem mindegy, csak ami ie vel jo nem biztos h jo firefoxal, viszont forditva igaz. -
#9459 ez nem monitorarcsag kerdese egyaltalan nem ertek se a hardwarehez se a linuxhoz, csak egyszeru tapasztalat h ie-vel 6xkellett urjatelepitenem mindent, firefoxal meg egyszersem. de sok a hulye ember ez igaz. -
#9458 of
kikerem magamnak en meg windozt hasznalok :)
on
- -
#9457 -
#9456 naja, monitorarcú körökben már a windows se divat, de az átlagembernek bőven elég -
Lateralus #9455 Tényleg felesleges, csak a netezők 86,3 %-a használja (2005 szeptemberi adat). -
#9454 [nekem az van...] -
#9453 haaat, nem ismerek olyan embert aki iet hasznal, nem arra kene tervezni mar -
#9452 naja, csak van vagy 100 (pluszminusz 50) html, ahol át kéne írni :D -
#9451 legyen 615px :)
mondjuk lényegtelen, az új már úgyis valid lesz :p
/on -
#9450 Ööö, tudom miért nem jó firefox alól. Csak minimális módosítás kell. -
#9449 biztos lesz valaki, aki érti ;)
engem ennyire nem izgat, akinek nem jó az IE, az tudja, mire számíthat...
egyelőre 2x annyi látogató van IE alól, mire ez megváltozna, az oldal is megújul
-
#9448 index.html
hirek.html
Csakmert szóba került. -
#9447 <table width="600" border="0" bordercolor="#999999"> -
#9446 deazé megmutadnád Csuwwi-nak a html kódot, tuti megcsinálná firefox kompatibilisre. -
#9445 O/A ban tökéletesen bejön a nefotozz -
#9444 "This is firefox man, this is harcore shit!"
:-) -
#9443 "fájerfokszot használjanak csak a gyávák. IE az igazi férfiak böngészője! veszély, kaland, nyitottság! ez kell a hardcore usereknek!" -
#9442 hát, csak hogy nem-e akarsz új bannert kreálni. te vagy a PS-s. -
#9441 ki mit szokott meg:)
de én most pl kimondottan szidom mert nem úgy jelennek meg alatta dolgok mint ahogy én szeretném és amit csinálok oldalt tökre át kell miatta alakítani ha azt szeretném hogy jó legyen:)
de ez az én bajom :)
na télleg ON:) -
#9440 Hát, te dolgod, kár, hogy nem láthatod, mire képes a firefuxim. :P [kemény]
Mostmá ON. -
#9439 a maxthon a legjobb:)
[utálja a tüzrókát:)] -
#9438 Tess? -
#9437 Maxthon sux, Firefox GIGArulez! :P -
#9436 most magyarázom, hogy ezen nincs mit javítani, mert ennél primitívebb nem is lehetne
inkább a firefox fejlesztőinek kéne írni, hogy azé jussanak már túl az 1x1-en....... ennél egyszerűbb már csak a .txt formátum.... -
#9435 Csak pojén volt. :-)
(deazé böngészhetnél Maxthonnal :-DDDDD) -
#9434 épp hogy megszoktam ezt, egy oldalért nincs kedve az embernek böngészőt cserélni :| -
#9433 Az egy bug, nem mi tehetünk róla, hanem azok akik szarfos böngészőket fejlesztenek :-DDDD
(böngéssz Maxthon-nal, azis rulez) -
#9432 ami a képen van? :-D -
#9431 Ez nem baták! :-)
Eccerűen átlátható, tudatos minimál dizájn! :-) -
#9430 eddig azt hittem, hogy direkt ilyen baták az egész :-Ä
egyre több a firefox user, szal sztem javítani kéne -
#9429 de komolyan, kb. olyan szinten van, mint egy papírcsákó :) nem is volt vele több meló :D
95-ben ez már elavult volt :D -
#9428 LOÁL
"Nefotozz.hu - a legprimitívebb HTML kódok tárháza!"
:-)