25245
-
#9628 Ez dúrva. Ahol én voltam azért csinálták ezt a halottakkal, mert a város nagyon kicsi (hegyoldal alján, tóparton áll-Hallstatt), és a temetőbe nem fér be minden ember. Ezért (ha jól emlékszem 20 év után) exhumálják a testeket, és betszik ebbe az oltárba a csontokat letisztítva és a koponát díszítve. Most már csak engedeéllyel tehetik meg a helyi lakosok. -
#9627 értitek, ez egy VIP élete, csak kimegy kattintgatni a lovaspóló döntőre lazításképpen :DDDDDD
(miafaszt keresel má itthon?) :D -
#9626 Haggyámá az ilyen szakdolgokkal, csak kimentem kattintgatni :-))))
(amúgy igazad van, később jutott eszembe nekem is, hogy kipróbálhattam volna úgy is) -
#9625 Izomjóak iz!
Well második redőny? -
#9624 amúgy nekem is a "távoli lefolyó-lyuk" téma a leghangsúlyosabb így utólag -
#9623 sztem mivel torzitva van azt a tavolsagot, azt az oriasi tavolsagot amit egy szurke csapbol a vizcsepp megtesz, teljesen erdektelen feher kadban, es mig leer a total ismeretlen fekete lyukba, es meghal, az milyen hosszu es erdektelen, ami egy metafora az eletre, es bla bla -
#9622 nekem is az uccsó
azé me az még out-of-focus is :D -
#9621 az a mondanivaló hogy ha nem takarítod a fürdőszobád csempéjét és csapját szépen akkor ilyen lesz :DD -
#9620 Ja, bemozdulásos sport-riport-okosságoság :-)
Amúgy az uccsót kedvelem még, nemtom mét :-)
HTX! -
G_ArchAngel #9619 vazze, az 1, 4, 5 a legjobb képeid eddig, szerintem...
végre nem tucatfotók! -
#9618 Na ez még egy jóhülye sport (de biztos szép) :-)
Kedvensz:
-
#9617 hmm??? -
#9616 Szvsz:
A szegény magányos csap beteljesületlen szerelme a szegény de nem annyira magányos fürdőkád iránt, aki teljesen átnéz szegény csapon!
-
#9615 nem értek a lovakhoz, de.. mondanivaló? :p -
#9614 mégegy kép -
#9613 uhhhhhhhhhhhh -
#9612 ezis dúva! -
#9611 Sötét kis cseh kápolna -
#9610 :D -
#9609 nem, szombaton lesz hétfői :D mi az a szombati munkanap (hétfőn)? :)
-
G_ArchAngel #9608 elvileg holnap szombati munkanap van... -
#9607 akár :D -
#9606 Check-eltem a kérdésem előtt is, de nem kaptam konkrét választ.(hétfőn is) az ok, de holnap munkaszüneti napvan az meg nincs odaírva :/ -
#9605 10mm-es torzítólencsével :)
-
#9604 szép :-)
mivel lett ilyen 'torz' ? -
#9603 juj de gagyi :DDDDDDD a csempén ne legyen vérrel rajzolt sátáncsillag? :D -
G_ArchAngel #9602 Check this! -
#9601 unatkozol?:)
egy kis vér folyhatna le homályosan a lefolyón és király lenne :D -
#9600 holnap nyitva lesz a néprajzi múzeum? -
#9599 -
#9598 [lusta] -
#9597 miért nem méretezed át őket? -
#9596 HallStatt
Ez is -
#9595 pont akt.mellesleg dúva. -
#9594 jujdemeleg -
#9593 Temető -
#9592 bonyolút :)
[LUSTA]
dumák a témáról -
#9591 Valaki el tudja magyarázni, hogy mi a különbség a cirkuláris és a lineáris polárszűrő között? -
#9590 meg ez is túl van exponálva... -
G_ArchAngel #9589 de vehetsz rá:)
ezen a képen azt érted volna el vele, hogy a színek élénkebbek lettek volna és a háttérben lévő hegy kicsit gazdagabb színvilágban tündökölne, az égbolt mélyebb kék színt kapna és mérséklődne a vízfelszín tükröződése...