25245
-
Cat 02 #9708 nekem a Csóványos környékén ezt sikerült "fényképeznem"
http://www.sg.hu/galeria/11062516691131196522.JPG -
#9707 mindegy, példának jó lesz, ILYEN SEMMILYEN SZÖGBŐL NEFOTÓZZ(!) padot! :-) -
#9706 egen, ez a bajom ja -
#9705 a szög túl semmilyen -
#9704 A másodikkal én sem vagyok annyira kibékülve :-/ -
#9703 nagyon szépek -
#9702 2es kép furi.másik 2 nice. -
#9701 Egy kis elő-tél
-
#9700 "Milyen lehet a lelki világa annak, aki ezt otthon kirakja a falára?"
vagy nyomorult.. hú ez de lázadós jajj ez de nincs sehol hú ezt kikell raknom :| -
#9699 Rákérdezek: a kedvenc filmje Tod Browning - Szörnyszülöttek, és David Lynch - Radírfej? -
#9698 Számomra egyéként ez volt a legmegdöbbentőbb képe. -
#9697 "Milyen lehet a lelki világa annak, aki ezt otthon kirakja a falára?"
Eléggé beteg. Olvastam Witkinről még anno (kb 2 oldalt írtak róla egy könyvben), és elég beteg gyerekkora volt. Kezdetnek nyomorban, szegénységben élt a féllábú nagyanyjával már nagyon kis kora óta, aki nem sokat ápolta magát. Valami ilyesmit írt Witkin (nem szó szerinti idézet):
"Amíg az átlagos gyerekek tojásrántotta és citromos tea illatára ébredtek, addig én a nagymamán rothadó lábának szagára"
Meg kb 6-7 éves korában pár méterre tőle karambolózott két kocsi, az egyikben utazó kislánynak leszakadt a feje, és Witkin lába elé gurult... stb rengeteg dolog történt vele ami miatt egy eléggé beteg ember lett, világ életében a nyomorék, torz emberekhez vonzódott és fotografált(ilyennel lépet először szexuális kapcsolatba is). Az összes képe amit a lenti linken láthattok ff negatívra készült, kézzel retusálta őket.
Tipikusan az az ember, aki ha nem élte volna ki magát a fotográfiában egy tömeggyilkos lett volna valószínűleg. -
Gabo #9696 Az előzött nem félreérteni! -
Gabo #9695 Az kellene csak. Többet haza se kellene mennem. Inkább kihagyom a kísérletet.
Már egy jó ideje foglalkozgatok a horrorral, mint stílus. Ennek ellenére azért még mindig érnek meglepetések, amik ráébresztenek arra, hogy az emberek lelkében milyen sötétség és torzság tud megbújni. -
#9694 Hugi imádná :-))) -
Lateralus #9693 Amazonon kapható jó pár albuma.
Esetleg karácsonyra Nagyinak, Anyunak, Huginak ? :) -
#9692 ez nem lakásba való cucc
-
Gabo #9691 Elég bizarr és groteszk...
Milyen lehet a lelki világa annak, aki ezt otthon kirakja a falára? -
#9690 :-| -
#9689 na ezt még emésztgetem -
#9688 Wolrd Picture News- ha szép képteket szeretnétek látni... :-) -
Lateralus #9687 A gyümölcs csendéletben az emberi testrészek és a halott csecsemő igazi. -
Lateralus #9686 Joel Peter Witkin galéria
Minden igazi. -
#9685 megvan a száma? (ki az?) -
Lateralus #9684 Nem szeretem az ilyen műsokkolást. Disznóvéres, málnaszörpös képeket, mi ebben a meghökkentő. Süt róla, hogy kamu. Innentől inkább vicces.
Yeltzin nektek Peter Witkin kell a nefotozz-ra, ha igazi sokkot akarsz. Ott semmi sem mű.
Keress rá, de előtte ne egyél! Csak erős idegzetűeknek!!! -
#9683 leírta ott is, marhabélszín, vagy mia rák -
#9682 De ilyen véres, dzsuvás? Olyan kicsit mintha meglenne nyúzva. -
#9681 szted mi az oka? nézz körül jobban a helyszínen :) -
Gabo #9680 Ahhoz képest elég szép értékelést kapott. -
#9679 ilyen fotók kellenének a nefotozzra... a fotozznak ez túl sok :) -
#9678 Szerintem marhanyelv. De akkor is fasság. -
#9677 pfff. blöeeeeeeeee! :)
de érdekes.... -
#9676 Mi az a szájában? Nyúlláb? :D -
#9675 zsír -
Gabo #9674 Uhh...
Most ebédeltem. :o/
Értékelni inkább nem értékelem. Ez a stílus elég távol áll tőlem.
Az viszont tény, hogy eléggé mellbevágó. -
#9673 loál:Báá -
#9672 figyelmetekbe ajánlanám ezt a képet -
#9671 THX!
Nem igazán volt cél. Tudtam mi lesz a képből ha belefotózok a napba. Sirály repült, gondoltam érdekes lesz ezáltal a kép. Bár sajnos elszúrtam, mindig elfelejtem, hogy a Canonnak időbe telik mire "felkészül" a fotózásra. Amúgy a sirály valahol a napnál lett volna.
Killa' né' thx -
Gabo #9670 Az első képed szerintem hangulatos és szép. Talán csak a fehér egyensúly az, ami nem 100%-kos. De ez inkább csak érzés. Esetleg PS-ben lehet rajta finomítani.
A második képnél érzésem szerint nem túl szerencsés, hogy a Nap a kép közepére került. Az ellenfény túl erős. Ha az lett volna a cél, hogy az épületek kontúrja rajzolódjon ki, akkor sokkal inkább mögéjük kellett volna a Napnak kerülnie. Persze ez csak messzebbről mutatott volna jól. Egy ilyen kontúros beállítás esetén közelről nagyon hiányoztak volna az épületek részletei, csak egy nagy sötét maszat látszott volna belőlünk. Esetleg érdemes lett volna olyan beállítást keresni, ahol a nap a tengerről visszatükröződik. Persze nem tudom, mennyire volt lehetőség arra, hogy másik beállítást keress.
Persze amit írtam, ne vedd szentírásnak! -
#9669 szépek(: