25245

• smici
    pont az nincs itt ami nagyon tetszett:D
  • G_ArchAngel #9788
    ja, de azért, mert segg hülye...:P
  • Yeltzin
    ebben a topicban ez nem olyan biztos :)))))

asszem még 2 jó szót nem kaptam eddig, hihihi
  • gnar killer
    rendes vagy köszi, akkor majd meglátom :Ð

Yeltzin: hát hozzámképest még akkor is jobbak vagytok [:
  • Zillo
    hat latod. ha nem nevezel be akkor nyakonkudlek,legalabb probald meg,es ha nyersz majd,es esetleg nem tudsz lejonni a nyeremenyedert,akkor majd,en atveszem!;> szereta mami ;D
  • Yeltzin
    szólj csak bele, itt mindenki segg hülye a szakmához (kivéve G-t, ő tanulja) :D
  • gnar killer
    ennyit szenvedni egy pályázatért :D én ezért gondolkodom még mindig a nevezésen :D [nem lusta, ááá]

Yeltzin: én mindig szemlélődik itt és tanulok a nagyoktól de ehhez muszáj volt hozzászóln[:
  • Yeltzin
    jönnek a csajok, figyelitek? :)
  • Zillo
    nagyobb feherrel unalmas nagyobb feketevel unalmas nagyobb kepmeret nemjo mert alapbol vagott akep.keskenyebb.a rovidebb oldalnak 18 centisnek kell lennie,ezt most lekicsinyitettem
  • gnar killer
    nagyobb fehér keret vagy fekete esetleg nagyobb kép méret? :D
  • GregSB
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Yeltzin
    nem oda

darkroom-ba :D
  • Zillo
    :)

killer: aszondod jobbvolt feherrel?:) de a palyazat miatt muszaj volt raraknom mégegy keretet,mert meghatarozott a szabvanymeret
  • gnar killer
    érdekes a 2 keret o:
  • G_ArchAngel #9775
    vigyázz vele, ártatlan lelkeket csábít a softboxába...:PPP
  • Yeltzin
    és még te se festesz rosszul
  • Zillo
    koszonom.

nehanyat a kedvenceim kozul amugy ide a galeriamba is betettem
  • G_ArchAngel #9772
    Tetszenek a honlapodon lévő képek, nagyon ügyes vagy! -
    http://atem.n-force.hu/
  • Zillo
    ertem ;>
  • smici
    árnyék jó, vagyis hogy nincs árnyék éted, a kép maga tetszik
  • Zillo
    Eloszor csak feher vekony keret volt,aztan raktam ra a feketet egy palyazat kedveert,es a feher azert nem er korbe azon a reszen,mert igy nekem jobban tetszett.

Az arnyekot azert szedtem ki eloszor mert ugy nagyon bena volt,aztan rajottem,h igy vegulis erdekes hatast ad a kepnek.Marakinek...;> Lehet nincsen szeperzekem.
  • Blasta
    Én az árnyék-eltűntetést nem vágom. Engem zavar, hogy nincs árnyék, még ha olyannak is tűnik így ,mintha a falon lenne a madzag, de mégse, zavarja a szemem.
    A keret viszont állat ;-)
  • smici
    a fekete jó, vagy a fehér is jó lenne ha körbe érne, a kettő együtt nagyon nem tetszik, véleményemez
  • Zillo
    mert en minden kepnek adok keretet.
  • smici
    a kép maga jó, de minek rá az a fehér+fekete keret? :|
  • Zillo
    Megjegyzem a labdanak es a madzagnak direkt tuntettem el az arnyekat.-.-

• Gladiator
    Dublinban az tetszett marhára, hogy iszonyat nagy élet van esténként. minden este, minden pub (pedig utcánként van vagy 10) fullra tömve, és mindegyik iszonyat hangulatos. kár, hogy anyámékkal votlam azt így nem nagyon lehetett belevetni magam az éjszakai életbe.
  • GregSB
    Nekem igazából 1 dolog baromira hiányzik itthonról, amit kint láttam (úgy tudom Angliában is így van): minden kis boltban (spar, centra stb.) van egy külön deli részleg, aminek az a lényege hogy te mondod meg hogy milyen alapanyagokból áttítsanak neked össze egy szendvicset. A lehetőségek szinte végtelenek, mindenféle hús (marha, csike, hal), saláták, öntetek, szószok, ami szem szájnak ingere, minden alapanyag totál friss.

Ha itthon lenne ilyen tuti nem azt a szutykot enném amikor sietek, amit aluljárókban Gyrosnak, hamburgernek, meg pizzaszeletnek mernek hívni
  • Sadist
    Én Angliában voltam, de ott is bűnronda csajok vannak :D
  • GregSB
    Annyira azért nem sötétek.

Én is arra számítottam, hogy csupa alkesz barommal fogok kint találkozni, de egyáltalán nem így volt, vannak kint értelmes emberek is - nem is kevesen. És most itt nem csak az ott élő külföldiekre gondolok, Írek között is volt sok normális ember.
  • GregSB
    És kegyetlen sok (külföldi"(lengyel, spanyol, cseh stb..) csaj van kint :D

Az Írekről inkább ne beszéljünk Najó, azért akad köztük is egy két szép darab :)
  • Yeltzin
    a város IQ-ja is ott mozoghat, ha minden igaz :D
  • Gladiator
    Dublin a legjobb város. a lakosság 70%-a 18-26 év közötti. lehet válogatni.
  • Yeltzin
    így érthető, mitől olyan IQ-harcos nép :D
  • Shaman
    Írországban minden a Guinness-ről szól.....
  • GregSB
    Tudom, elég torz az ízlésvilágom de én imádom :D
  • Yeltzin
  • GregSB
    Barna serital. De nem olyan mint az európaiak, mert azok édesek. Ez kicsit keserű és kicsit kávéra emlékeztető íze van mellé.
  • Yeltzin
    mi ez, habos szurok?
  • G_ArchAngel #9750