25245
-
Taki29 #23761 Ha alaptalanul vádolnak akkor arra nincs bizonyíték , tehát nem kell bizonyítanod az ártatlanságodat . Ha van bizonyíték akkor nem alaptalan a vád .
Ez az ártatlanság vélelme . -
Taki29 #23760 Nem elég , hogy az ijesztgetés ilyen drága , de a kedves számlaadó sem tud összeadni . -
#23759 Nem úgy volna logikus, hogy először megállapítja a tisztelt bíróság a plágiumot (fotó összehasonlítása pólóval), aztán ha ez megvan, akkor az okozott kár mértéke miatt a darabszámot a gyártó közli (gondolom kell hogy legyenek feljegyzései, életszerűtlen hogy a fotósnak kell összeszámolnia)? -
#23758 de hogy tudja valaki bebizonyítani azt hogy valamit nem csinált? :)
azért abba is gondolj bele hogy ha alaptalanul vádolnak valakit akkor az aránytalanul többet szív a saját ártatlanságának bizonyításával.. -
#23757 Ejjjh
Nekem valszeg megfogta a virnyákirtó, vagy nemtom
Chrome szokott pedig ordibálni, ha para van. -
#23756 IFrame.C.Gen vírus, kapcsolat megszakítva. -
#23755 vendégkönyv-ben sem kímélőek az írások :DD -
#23754 Aki jót akar magának, az NE OLVASSAL EL a "Novellám" menüpontban található akármit!!!! -
#23753 fúúúúúúúú most már az ijesztgetésért is pénzt kérnek. D:: -
#23752 Ez meg itt a hab a tortán :))))))))) -
#23751 Srácok, ez enyhén OFF, de valami iszonyat, én padlóztam tőle
Ajánlom a "Mit kínálok" menüpontot!!! -
#23750 De..az igaz...de egy egészséges jogrendben nem a sértettnek kellene bebizonyítani, hogy hányszorosan károsították meg...hanem a terhelt félnek,hogy nem ő volt,nem sokszor... -
#23749 ? -
Érdekelne alapon akkor pár kép a FIA GT-ről, Ford GT mostly :) -
bobo22 #23747 Kivéve ha bebizonyítják:)
http://tinyurl.hu/y9GB/ -
#23746 nem vagyok jogász és absz az ügy mellett állok..
de az ártatlanság vélelme nem pont arról szól hogy mindaddig ártatlan valaki egy ügyben amíg be nem bizonyítják az ellenkezőjét? -
#23745 Ebben valszeg igazad van :) -
#23744 Igazad is van, meg senem!:D
Azért egy ilyen esetben tőlünk nyugatabbra nagyobb eséllyel indulsz neki egy pernek!
Ráadásul, nem neked kell a bíróságon bizonyítanod, hogy a tolvajok mennyit adtak el abból,amit tőled loptak...nonszensz! -
#23743 Mondjuk én Mo-ot nem kimondottan ebből a szituból ítélném meg (egyáltalán nem érzem, hogy egyedi, csak ránk jellemző történet lenne), de mindenképpen ocsmány helyzet. -
MÁS (nem úgy mint a Dani...)
Ez ma magyarország....kötschög tolvajbanda JEANS CLUB -
#23741 -
G_ArchAngel #23740 Foto Mozaik archiv .pdf formatumban -
#23739 Most miért bántod, csak kámingáutolt!!!!! -
#23738 ha belegondolsz Májszter, akko ennyi erővel Dorothea képeit is belinkelhetted volna...nekem pölö azok a képei, amiket anno a bridge masinával csinált még mostis sokszor jobban teccenek! -
#23737 Ez szűk lett sajna...:S
MÁS!
Bazze Dani...nézem itt, ki ez a géjdani feliratos.....
Hülye-e vagy?:D:D -
G_ArchAngel #23736 Reuters: Magic hour -
#23735 irigy! :) -
#23734 Aha, igy már világosabb :D köszi szépen -
G_ArchAngel #23733 en csak modellonline-on lattam, de nem baj, ha nem ajultam el?
(fiatal es tehetseges, de van durvabb Lara Jade - tinikent kezdte O is, most lehet 20 eves...) -
#23732 -
Gabo #23731 Röviden-tömören. A záridő azt határozza meg, meddig van nyitva a fényképezőgép zárszerkezete, azaz mennyi ideig éri fény az érzékelőt/filmet.
Hosszabb záridő esetén a mozgó dolgoknak van idejük elmozdulni, így a képen elmosódottan fognak látszani. Ezért is használják a mozgás érzetének visszaadására. A vízesés egy elmosódó vízfüggönynek fog látszani, az úton haladó kocsik egybemosódnak, stb.. Az extrém hosszú záridős éjszakai fotókon a csillagok is szép ívet húznak.
Rövidebb záridővel ki lehet merevíteni a pillanatot. A szaladgáló kutya látszólag a levegőben úszik, a szökőkút vízoszlopa csillogó cseppeké esik szét.
A jobb fotós könyvekben sok hasznos tippet találhatsz erről. A National Geographic fotó iskola sorozata melegen ajánlott ilyen szempontból. -
#23730 Na itt is a tehetség fog tarolni :D -
#23729 Ebben mi van becsulendo? Nem ismetlem amit Blasta irt de azert az, hogy van egy fenykepezogepe es nyomogatja rajta a gombot majd Photoshopban Magic Wand a legkomolyabb amit ismer... Meg nem is kell hozzaertonek lenni, hogy lassa az ember hogy az amit ez a gyerek csinal az FOS. Ehez kepest az arc az akkora...
Ha valakit becsulok akkor az sokkal inkabb az a Gosztom Gergő nevu soproni haver-srac... 13 evesen kulonb kepeket keszitett mint itt a topikban sokan kozulunk... Es mindemelle nem arcoskodik nem jatsza el az uber-fotos-isten-kiralyt. -
#23728 helotok
már régota csodálom az ilyen hosszu záridövel készült képeket de nem tudom hogy mi történik valójában. vki le tudná irni vagy van vmi ismertetö erröl hogy mi is történik mikor hosszu záridövel fotoznak? -
#23727 Fókusz most -
#23726 Utolsó, zárójeles részt kivéve. -
#23725 Nade pl. az utolsó két sor rám is igaz. :( -
pzs #23724 Abban igazad van , hogy ilyen képekért pént kérni etikátlan , és lehetne 1 kicsivel erősebb önkritikája... -
#23723 itiz! -
#23722 Holy shit :D