Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindegy... az a lényeg h tetszik a képem!!

ivjoe
De még errõl a fórumbeli képrõl is le lehet venni. Egyszerûen csak leveszed otthon, és fölülírod FTP-n.
legyen mondgyuk Zsénó.... :o

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

tehát értem :-) kösz <#kacsint>

Jano
MotorolaNokia - szvsz errõl senkinek nem egy ember jut az eszébe.
Szerintem inkább válassz egy amolyan "mûvésznevet" 😊, és azt biggyeszd a képeidre, de ízlésesen, ne ló betûkkel, valamelyik sarokba. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

figyelj!!! én ezen a képen, ami itt van a fórumban nem tudom levenni a feliratot!!! Különben letudom venni, tök egyszerû!!

De a kérdésem: miért baj, ha ott van a nevem, hogy én csináltam?????????

Sadist
Sõt, akkor már azt a világos izét is, ami egy gitár, meg akkor már bácsi se maradjon ki a jóból ^^

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ivjoe
Simán le lehet veni! Én még kiszedném jobb oldalt lent atz a világos izét, jobb oldalt az L betû vonalában lévõ világos izét, ill a bal sarokiban lévõ szintén világos valamit.
de különben mért baj,???? nemértem

hát mostmár nem tudom. legalábbis ezen a képen nem

PResident Evil
a nevedet szerintem tüntesd el onnan :|
és kicsibe a kép sarkába, htx

Ez egy jól sikerült képem. A Billy Cobham koncerten készítettem a Millenárisban. Ric Fierabracci (basszugitár) van a képen.

Nem túl nagy a kép?

ugyanmár😊..neked meg gratula az uj gyerekhez: sigma 100-300..jo kis sulya lesz..én eladtam az én 70-200/2.8-as nikonom, olyan sulya volt hogy esküvõ végére beszart a csuklóm😊
nah láttam az öreg mindig erre túrt, mondom meglepem, nem szoltam neki mwert pozolt volna, de elég normális volt , nem hõbörgött, kapott is 1 lityo bort,egyébként egy nikkor 24/2.8-as felé nyult de nem kapta meg😊
Szûklátókörû, canonos bunkó vagyok.
Nem tudok más rendszerben gondolkodni.

Persze, konvertert használt 😊

Mit tudom én kinek milye van ?

Nikonról?😛

http://gaborszantai.co.uk/

Tõled csak tanulni lehet...
<#worship>

http://gaborszantai.co.uk/

De úgy látom az üres kuka ellenére az öregnek azért jó napja volt, mert egy Canon EF obival lett gazdagabb. Éppen most csavarja le. 😊

bp

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

most tényleg, hogy fotóztad ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

jah, de elõtte megvártam mig kiürítik, meg tettem bele kartonlapot, büdös volt, de hát mindent a képért😊
--kukába

Bebújtál egy kukában és csendben vártad az alkalmat ? 😊

egy csomo szösz van a képen -retusálatlan, de ugy e nem ez a lényeg
Sadist
Világosíts rajta htx!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

#7141 ?

zakika
megadom ra az engedelyt

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

csak gondoltam uppolok egyet 😄

ivjoe
LÁL! Ez ilyen sokáig tartott?
Ennyire belassult a neted? Vagy kozeledsz a 15k-hoz?
nem az én képem 😄

de kipróbálhatod.

van rajta egy filter, doszt elég 😄

szvsz filterekkel egyébkéntis csak nagyon finoman, és ha lehet akkor alig észrevehetõen. :o

ivjoe
Nem tom, menyit dobna rajta egy PS Film Grain filter.
kb

Sadist
Szal #7127-es, csak élesben?

attól életlenebb lesz .o
minnyá mutatom mire gondoltam ha zakika megengedi .o

Sadist

picit mondjuk színállítgatással hangulatosabbá lehetne tenni sztem 😮 😮

zakika
nemerti

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Galy
<#fejvakaras>
zakika
de viszont senki nem nezi mafio film jelenetenek

hja az eredeti az rendben van(fénymérés,élesség)😊
zakika
es ahogy a gepbol kijott

zakika
filforgatas utan kaptam le
hangulatos kis varos
+ egy kis "javitas" vagy inkabb rontal, de csak microsoft photo editorban, mert az van keznel meloban (kulonben elfelejkeztem a keprol, mar lassan egy eve megvan)

Sné Zsuzsa
Don Zákiká, mágá is személyes jóbárátjá Don Vito Corleone-nák?

Canon 450 D

hangulatos, kár hogy nincs rajt egy éles pont sem, meg fénymérés se helyes, de tényleg multidézõ
Loál János
Hmmm, ez filmforgatás, vagy mi ez?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.