Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
fiam: bnomek udvaraban voltunk,es lehasaltam abetonra,es fostam nehogy ramszalljon😄
Alah Alik Ya Sidi!
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
nekem is bejövõs, de #7408 is <#eljen>#eljen>
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
P-100-ban lehet állítani a rekeszt manuális módban. Tekerd a tárcsát az M-hez és a kijelzõ jobb alsó sarkában lévõ Fx.x (akármennyi) értéket kell állítanod. Minél nagyobb annál kisebb a mélységélesség.
Ezenkívül jobban rázoomolsz valamire, annál kisebb a mélységélesség.
Ezenkívül minél közelebb vagy a témához, annál kisebb a mélységélesség.
Kész.
Tehát a rekesszel befolyásolod a mélységélességet, ahogy írtam korábban.
Minél kisebb a rekeszérték, annál kisebb a mélységélesség. F2.8-nál kisebb, mint F5.6-nál.
Ezen felül ha jobban rázoomolsz valamire (objektív gyújtótávolságát növeled) a mélységélesség csökken.
A harmadik befolyásoló tényezõd pedig a tárgytávolság, ha közelebb vagy tárgyhoz, csökken a mélységélesség, ha távolabb, növekszik.
a DOF programra, ami a Canon-okban van.
Beállítod, hogy melyik legyen a legközelebbi éles és melyik legyen a legtávolabbi éles pont.
aztán a gép kiszámolja, hogy mekkora rekesz kell neked...
Bálint
Kissé ellentmondana a fizikának.
Melyik az a Canon gép, és melyik az a gomb/tekerõ ?
De az a rekesz, ami a 2.8 meg 5.6 - többek között. Meg mellesleg a mélységélleséget is befolyásolja. Más egyebekkel együtt.
a rekesz az nem az az 2.8, meg 5.6os érték. bár ezzel nekem csaka kép fényereje változik, sazlé gondolonm nem az.
Ezek bármelyikével befolyásolhatod a mélységélességet, tehát minden gépen lehet "állítani".
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
koszos, bogárak: