Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel vagy nincs senkinek véleménye a képeimrõl, vagy ami valószínûbb meg se nézte senki õket, ezért rászántam magam és linkelek néhányat.

A többi pedig a galériámban megnézhetõ.
Várom az építõ jellegû krtikákat!

Jól eltalált kép! Tetszik a fények játéka és a kép kompozíció is szerintem rendben van.
Szeretem a vihar elõtti táj hangulatát és ebben a képben ez benne van.
Grat!

ivjoe
Nagyon nálysz!
? = <#eljen><#taps>

PTW
?

Jaffa 2843
Hello mindenkinek!
Nem nagyon szoktam beirogatni, de lenne egy elég nagy problémám:Canon hivatalos márkaszervíz csak Budapesten van. Ez még nem lenne olyan nagy probléma, de Gyõrtõl elég messze van. Nem tudja valaki, hogyan lehet ezt megoldani, hogy ne kelljen Pestre mennem? Sürgõs lenne, mert a hónap végén lejár a garanciám. elõre is kösz.<#help>

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Szerintem nem csak a tinikre van ilyen hatással a dolog. Mivel ez folyik mindenhonnan, az egész társadalom meghülyül tõle.
Én nem hiszem, hogy a tökéletes nõ csont-bõr, anorexiás, szilikonnal kitömött baba lenne. Mint ahogy a tökéletes férfinak sem egy kigyúrt, szolibarna, csupaszított mellkasú macsónak kéne lennie. Az átlag ember nem ilyen. Az emberiség olyan szinten a külsõségek rabja ma már, hogy sokan nem is veszik észre azt, hogy miközben az ideálokat hajszolják, a testi és a lelki egészségük tönkremegy.
Nem azzal van a baj, ha a nem kívánt részleteket, apróbb hibákat eltüntetik, hanem azzal ha az egyensúlyt elveszítve már nem a természetes, hanem valami mûvi, túlhangsúlyozott folyik le a képernyõrõl. Ez nem csak a fotós vagy a retust végzõ felelõssége, hanem a megbízóé is. Miért kell néhány elfuserált ízlésû divattervezõ "szépség" ideálját ráerõltetni mindenkire?

ehhh..ennek már nem sok köze van a fotográfiához, sajnálom hogy erre tendál a képkultúra..plusz megõrjiti a tiniket, asztán meg csodálkozik hogy neki miért nincs ilyen csillogó arcbõre..😞(
The Garrett
😮 nemsámli

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ivjoe
np
uhh, én nem ismertem... :o

Sziasztok!

A hétvégén a rokonaink telkén jártam és éltem a lehetõséggel, fotózgattam egy kicsit. A jobban sikerült képek közül néhányat feltettem a galériámba. A képek le lettek méretezve (resample 800x600 + sharpen) és butítva (90% jpg), de talán még élvezhetõ a minõségük.
Az építõ jelegû kritikákat szívesen olvasom. Ha pedig valakinek még tetszenek is, annak külön örülök.

Jó nézelõdést!

mindakettõnél szar mélységélesség, próbáltam kicsit kevésbé feltûnõvé tenni.... igy sikerült 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

vagymégseszép....namindegy 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nem rossz a fõtéma, de egy más szögbõl fotózva nem lenne ennyire sürü, igy 1 kicsit kaotikus..😊
MASERATIBI

Nekem a MASERATI az autok kiralya !!

magus
Ramada
<#zavart2>

I.C.ram
Az a 10, az 25 😊
Beteszed banner alá és késõbb is látni fogják<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kérek Mindenkit, hogy maximum 800×600-as méretû képeket szúrjatok be. E méret felett használjatok linket. Megértéseteket köszönöm a fórumozók nevében is!

IrfanView - a legegyszerûbb átméretezõ program

http://gaborszantai.co.uk/

MASERATIBI

Ez a vizeses tollem ket orara van autoval, es 1 csodalatos parkba talalhato.
Tartozik hozza meg ket vizeses, meg kb 5000 lepcso, amit nem tudsz kikerulni, olyan rafkosan van megoldva!!

MASERATIBI
ERtve vagyok akkor torekszem a muveszi fotoknak a beszurasara , de kizarolag csak a sajat fotokkal.

Ezzel kellett volna kezdeni es akkor elkerultuk volna a parbeszedet!!

Meg 1xer BOCS

Imadom a termeszet fotokat meg a jol elkapott pillanatokat!!

nem azzal van a gond... szerintem itt senki sem mondemes (már)...

de ebbe a topicba inkább mûvészi értékû képeinket szoktunk beszúrni!
hetente egyet-egyet, amik tényleg nagyon jól sikerültek

MASERATIBI
Indian sator belulrol!!

Ez a meret bizom benne, hogy nemzavarja a modemeseket!!Ha igen akkor beteszem meg ennel is kissebbe !! <#circling>

bp
Krásna Hórka vára:
képek

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

hja sanos ez egy csontig fotozott hid..már-már közhely
Rózsalány

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Yeltzin
"Tedd be a jól sikerült fényképeidet".... blablabla

amúgy mitõl érdekes? De ha valaki rágerjed.... 😊

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

zakika
ez erdekes (nem en csinaltam)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

#7489 ezen nemtok elsülni egyszerûen 😄DDD

ivjoe
Lebuktá, alkesz vagy. XDDD
<#miaz>

ivjoe
NEked is kell belõle mi?
mit ittál?? 😄DDDDDDDd

ivjoe
XDDDD
ivjoe
Tokaj? Balatonnál? XDDDD
Nem Tihany?
chicco
ja mondom,hogy Tihany na mind1 <#fejvakaras><#worship><#help>

chicco
Tokaj és között

chicco
igen Füred és Tokaly közöött

ha jól tudom, ez már több éve így áll...

Yeltzin
ugyanmá, ez egy screenshot az új Delta Force-ból 😄

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

füred, nem?

Sil3nt
hmmm..mi kb. 1 hónapja voltunk itt...még akkor építették...

PResident Evil

chicco
http://hkyra.uw.hu/images/trip/01010159.JPG

PResident Evil
jah majd kell, csak készítenem kell alapanyagot !

ivjoe
#7434, kell a halszemes cucc?
PResident Evil
azt látom 😛 én pedig megkaptam a kérdésemre a választ 😊