25245
-
#23921 faszt, mókus gömbpanorámát! -
#23920 mókust! -
#23919 Hampstead Heath Park panorámák
további két pano itt -
#23918 az also ketto azzal a tobbi meg vivitar 35-80 2.8 -
stain #23917 És 50mm f/1.8, igaz? -
#23916 :D miert pont zenit? :D akkormar lehetne praktika vagy akarmi. amugy meg az elso kép az yashica mat124 a tobbi meg canon ae-1p. -
#23915 ezek zenit-el készültek? -
stain #23914 Az ablakos kép király.
Vajon ezek a képek széttolják a fórumot? Ezek is filmre készültek.
-
#23913 berakok megint par kepet egykis velemenyezesre.
termeszetesen filmre keszult mind -
#23912 Beugorhattá vóna egy igazolványképre :) -
G_ArchAngel #23911 Ma voltam O'Neill-ben osztalytarsakkal^^
-
#23910 Környékünk
nagy méretben itt ajánlott nézni -
#23909 fail
-
G_ArchAngel #23908 sooo sad:((( -
#23907 fotosop -
#23906 -
Lateralus #23905 vízimentő angolul -> hasselhoff
csak hogy én is segítsek -
#23904 Oke koszi. Igazandibol teljesen mind1, mert igazandibol nem sok koze van a fotozasnak ahhoz a munkahoz amire jelentkezek, csak igy 22 evesen nehez egy ertelmes oneletrajzot osszehozni, ugyhogy mindent belenyomok:D A New Line Cinemanal biztos rohadtul erdekli oket, hogy van vizimento vizsgam is...:D Csupa hasznos tanfolyam... -
G_ArchAngel #23903 filmkidolgozas, elohivas - develop(er) Chemical solution used to render a latent image on film or paper visible. -
G_ArchAngel #23902 Large format - link -
#23901 koszi -
G_ArchAngel #23900 still life photography -
#23899 Es akkor meg kene:
Színtan, filmkidolgozas
Szotarban nincsenek benne. Neten ugyan biztos megtalalnam, ha nagyon keresnem, de igy egyszerubbnek tunik:D Elore is koszi.
-
#23898 Bazz, nem kozep, hanem nagyformatumu:D Large-scale? -
#23897 meg hogy sikfilmes es kozepformatumu:D oneletrajzba kene, hogy elvegeztem ilyen digitalis, kozepformatumu es sikfilmes tanfolyamot. a digitalisat tudom hogy van angolul -
#23896 Nem tudja valaki hogy hivjak a targyfotozast angolul? Item photography?:) -
#23895 Hehe, mivel már nincsenek a rendező cégnél emberek, akik munkájukkal tető alá hoznák, így azt kell mondjam: balfasz rezső nem fpgja egymaga megcsinálni, ergo elmarad
:):):):) -
#23894 na de mi lesz az idei fotomarathonnal??? -
#23893 Kazahsztán: nagyon durva. hihetetlen, hogy milyen puritán életkörülmények között élnek, de persze ez nem csak Kazahsztán-ban van így.
(egyes képek megrázóak lehetnek)
-
Gabo #23892 Ezek után mondja azt valaki, hogy csak a harctéri tudósító élete veszélyes... ;o) -
#23891 Akkor most óvatos vagy mi?? -
#23890 Látom Kazsu attis barátom is bejutott!:D:D
-
#23889 bulvárcsemege -
#23888 gyönyörű képek -
#23887 Az év természet fotói
-
#23886 MF és végtelenre állítva - azért általában 10-20 méteren túl lesznek a célpontok, úgyhogy ezzel se kell szórakoznia a gépnek.
Plusz sorozatlövés, és egy-egy témáról a legkevésbé összerázottat kell megtartani... szerintem ez a legtöbb, amit tehetsz (meg hogy alulexponálod annyira, hogy még elváljon a feketétől ami kell, aztán otthon rendbe rakod - igaz a kontrasztból így fel kell áldozni egy jó nagy adagot, de legalább lesz képed.
(otthon nagyjából hasonló körülmények között nézd meg, hogy mennyi a legkisebb időzár, ami még utólag feldolgozható képet csinál, aztán hajrá...) -
#23885 magyarán elég specális körülmények között akarsz fotozni egy arra nem alkalmas felszereléssel.... amint felszálltok kezdj el kisérletezni, kérd meg a pilotát álljon meg néha vagy lassabban repüljön, bár nem tudom mennyi beleszólásod lesz ebbe... -
#23884 Hát a Tate Modern tetjérőőő E! -
#23883 tudom hogy nem a legjobb a fényereje ezért kérdeze, hogy gyakorlatban mit lehet csinálni hogy jo legyen.Az állvány nem a legjobb megoldás mivel a helikopter sem egy stabil alap és azért 100-200km/h-s sebesség között suhan ami nem tesz jot a bemozdulásnak .
És mégvalami ha nem talál AF-et a szürkületben akkor nem is készit képet ezen hogyan lehet segiteni, hogy nagyobb esélyel tudjon fokuszálni?
MF ilyenkor nem a legjobban használhato mivel ilyenkor nem jól látni hogy mennyire éles a tárgy a nézökén keresztül -
#23882 azt ertem, hogy ez hol van de honnan? :D Amugy meg faintosan felhivtal :) Rad is csorgok es horgok most azonnal!