25245

• 5Dani
    faszt, mókus gömbpanorámát!
  • 5Dani
    mókust!
  • Blasta
    Hampstead Heath Park panorámák

további két pano itt
  • Garf
    az also ketto azzal a tobbi meg vivitar 35-80 2.8
  • stain
    És 50mm f/1.8, igaz?
  • Garf
    :D miert pont zenit? :D akkormar lehetne praktika vagy akarmi. amugy meg az elso kép az yashica mat124 a tobbi meg canon ae-1p.
  • DJ RX7
    ezek zenit-el készültek?
  • stain
    Az ablakos kép király.

Vajon ezek a képek széttolják a fórumot? Ezek is filmre készültek.

• Garf
    berakok megint par kepet egykis velemenyezesre.

termeszetesen filmre keszult mind
  • Blasta
    Beugorhattá vóna egy igazolványképre :)
  • G_ArchAngel #23911
    Ma voltam O'Neill-ben osztalytarsakkal^^

• Blasta
    Környékünk

nagy méretben itt ajánlott nézni
  • 5Dani
    fail
  • G_ArchAngel #23908
    sooo sad:(((
  • 5Dani
    fotosop
  • 5Dani
  • Lateralus
    vízimentő angolul -> hasselhoff

csak hogy én is segítsek
  • Gladiator
    Oke koszi. Igazandibol teljesen mind1, mert igazandibol nem sok koze van a fotozasnak ahhoz a munkahoz amire jelentkezek, csak igy 22 evesen nehez egy ertelmes oneletrajzot osszehozni, ugyhogy mindent belenyomok:D A New Line Cinemanal biztos rohadtul erdekli oket, hogy van vizimento vizsgam is...:D Csupa hasznos tanfolyam...
  • G_ArchAngel #23903
    filmkidolgozas, elohivas - develop(er) Chemical solution used to render a latent image on film or paper visible.
  • G_ArchAngel #23902
    Large format - link
  • Gladiator
    koszi
  • G_ArchAngel #23900
    still life photography
  • Gladiator
    Es akkor meg kene:

Színtan, filmkidolgozas

Szotarban nincsenek benne. Neten ugyan biztos megtalalnam, ha nagyon keresnem, de igy egyszerubbnek tunik:D Elore is koszi.
  • Gladiator
    Bazz, nem kozep, hanem nagyformatumu:D Large-scale?
  • Gladiator
    meg hogy sikfilmes es kozepformatumu:D oneletrajzba kene, hogy elvegeztem ilyen digitalis, kozepformatumu es sikfilmes tanfolyamot. a digitalisat tudom hogy van angolul
  • Gladiator
    Nem tudja valaki hogy hivjak a targyfotozast angolul? Item photography?:)
  • Blasta
    Hehe, mivel már nincsenek a rendező cégnél emberek, akik munkájukkal tető alá hoznák, így azt kell mondjam: balfasz rezső nem fpgja egymaga megcsinálni, ergo elmarad
    :):):):)
  • 89
    na de mi lesz az idei fotomarathonnal???
  • DJ RX7
    Kazahsztán: nagyon durva. hihetetlen, hogy milyen puritán életkörülmények között élnek, de persze ez nem csak Kazahsztán-ban van így.
    (egyes képek megrázóak lehetnek)
  • Gabo
    Ezek után mondja azt valaki, hogy csak a harctéri tudósító élete veszélyes... ;o)
  • DirtyGab3sz
    Akkor most óvatos vagy mi??
  • DirtyGab3sz
    Látom Kazsu attis barátom is bejutott!:D:D
  • 5Dani
    bulvárcsemege
  • tep
    gyönyörű képek
  • Lullaby
    Az év természet fotói

• Dzsini
    MF és végtelenre állítva - azért általában 10-20 méteren túl lesznek a célpontok, úgyhogy ezzel se kell szórakoznia a gépnek.
    Plusz sorozatlövés, és egy-egy témáról a legkevésbé összerázottat kell megtartani... szerintem ez a legtöbb, amit tehetsz (meg hogy alulexponálod annyira, hogy még elváljon a feketétől ami kell, aztán otthon rendbe rakod - igaz a kontrasztból így fel kell áldozni egy jó nagy adagot, de legalább lesz képed.
    (otthon nagyjából hasonló körülmények között nézd meg, hogy mennyi a legkisebb időzár, ami még utólag feldolgozható képet csinál, aztán hajrá...)
  • Tikal #23885
    magyarán elég specális körülmények között akarsz fotozni egy arra nem alkalmas felszereléssel.... amint felszálltok kezdj el kisérletezni, kérd meg a pilotát álljon meg néha vagy lassabban repüljön, bár nem tudom mennyi beleszólásod lesz ebbe...
  • Blasta
    Hát a Tate Modern tetjérőőő E!
  • repvez
    tudom hogy nem a legjobb a fényereje ezért kérdeze, hogy gyakorlatban mit lehet csinálni hogy jo legyen.Az állvány nem a legjobb megoldás mivel a helikopter sem egy stabil alap és azért 100-200km/h-s sebesség között suhan ami nem tesz jot a bemozdulásnak .

És mégvalami ha nem talál AF-et a szürkületben akkor nem is készit képet ezen hogyan lehet segiteni, hogy nagyobb esélyel tudjon fokuszálni?
    MF ilyenkor nem a legjobban használhato mivel ilyenkor nem jól látni hogy mennyire éles a tárgy a nézökén keresztül
  • Timber
    azt ertem, hogy ez hol van de honnan? :D Amugy meg faintosan felhivtal :) Rad is csorgok es horgok most azonnal!