25245
-
#24081 Nem csak nálunk szarnak a személyiségi jogokra :) -
stain #24080 Nekem a DxO nem működött. Valamit nem szerethetett. Szivatás az egész, mert az 5D RAW-ját csak a jóval drágább elite verzió nyitja meg, de igazából az sem nyitotta meg, csak lefagyott. Valamelyik régebbi verziót nézegettem. Egy csomó jó dolog van benne, ami nincsen a LR-ban, viszont összességében mégsem jön be annyira. A színeket pl a LR jobban hozza és a legtöbbször sokkal fontosabb, mint a hordótorzítás. -
Garfield #24079 Milyen RAW konvertert használtok? Mindenki LR-os, vagy van, aki már próbálgatta az alternatívákat is, pl. DxO Optics, Bibble Pro, Capture One, stb? Egyelőre most a DxO-val játszom, és egész jónak tűnik a végeredmény, de van egy olyan érzésem, hogy nem fogom megúszni a többi tesztjét. :-) -
stain #24078 Állítólag ez most a jó iskola: http://www.fotografus.hu/ Jövő héten lesz nyílt nap. Én erősen gondolkodom, hogy elkezdem, mert a művészeti ismereteim erősen hiányosak. -
2Bálint #24077 oda jártam...
szakmát nem tanulod meg, csak papírt kapsz, de azt is csak akkor, ha tanulsz rendesen...
35-en vágtunk neki, 15-en mehettünk szakmunkásvizsgára, abból 5-en mentünk át... -
stain #24076 Húgom szerint akkor menj oda, ha szereted a drum n bass-t és egész nap szexről beszélgetni a laborban. Ő hamar feladta. -
#24075 ha már itt tartunk, Práter utcairól vélemények? -
#24074 okés köszi, utána járok.
#24072: -
#24073 BKF-en most indul müvészeti tanszék. asszem csütörtökön lesz nyiltnap, lesz fényképészet is. érdemes utánajárnod. -
#24072 testüreg-motozásból :D
sry :( -
#24071 MOME, és KE-en elég kemény ponthatárok vannak. nagyon kevés embert vesznek fel. rizikós.
egyébként miből áll egy ilyen alkalmatossági vizsga? tudja esetleg valaki?
ez áll hozzám a legközelebb. lehet, hogy hülyén fog hangzani, de későbbiekben mikor oda kerülök, hogy munka akkor valami olyan dolog legyen, ami "elvezhető". ha persze összejön. -
G_ArchAngel #24070 KREA miota felsooktatas?
csak a MOME-n es a Kaposvari Egyetemen van ilyen szak tudtommal...
amugy sikerszakma hajra - biztos nem fogsz ehenhalni rovidtavon... -
#24069 milyen fotós sulik léteznek? felső oktatásra gondolok. olyan mint a MOME
vagy KREA.
ezen kívül még milyenek vannak ? azért érdekelne mert ilyen téren szeretnék tovább tanulni. -
#24068 Aztakuuva...banyek...Dani..
Megmondanád a cikk szerzőjének, hogy nyalja meg a bal bokám??? -
#24067 Arctalanul nyomja :)
-
#24066 Szenzácios bammeg, Picasso már smafu mi?
Az ilyen idioták miatt tart itt ez az ország :))))))))
-
#24065 "az eredményt látva azonban maga is meglepődött." :DD -
#24064 SZENZÁCIÓ! -
#24063 HTX HTX -
#24062 Nájz, olyan: filmes. -
#24061 faja -
#24060 Csájná Táun
bigverzsön -
#24059 ezeket imádom, meg persze nem értem -
#24058 Put your hands up for Detroit, a lovely city.
"...Firms and factories began to close or move to lower-wage states.
Slowly, but inexorably downtown high-rise buildings emptied.
Since the 50's, "Motor City" lost more than half of its population." -
#24057 nekem nagyon bejon, de valoban kinyirja a vaku, viszont tutira sokat ki lehet belole hozni ps-sel -
#24056 Új év alkalmábol minden jót kivánok!
Hányd le a mezőn az összes virágot.
Az ivászat miatt ne fájjon a fejed,
mint a hortobágyi nádas, ugy égjen a beled.
BUÉK! -
#24055 A saját domainnel az a baj, hogy kevesebb emberhez jutnak el a képek, mint mondjuk dA-n keresztül. -
#24054 Van DA-n portfolio...de csak premium membereknek...
Blas mondja jól...saját domain...:D -
#24053 Blasta válasza a nyerő, vegyél saját domaint, tárhelyet, manapság mar annyira olcsók, nem érdemes szarakodni ilyen Flickr és társaival. -
#24052 mindig mondtam, hogy a flikker száksz :) -
#24051 SAJÁT domain-website pont. Minek képmegosztóval pöcsölni? -
G_ArchAngel #24050 ott viszont nem lehet normalisan kepeket nezegetni, anno meg slideshow sem volt, nem tudom ez valtozott-e azota... -
stain #24049 A deviantart-on nem törölnek semmit. -
#24048 "hogy pár ember szerint nagyon erotikus volt a képgyűjteményem" - mennyihomár -
G_ArchAngel #24047 Egy kis segítséget kérnék, hátha valakinek van hasonló tapasztalata...
Flickr crew küldött egy levelet, hogy pár ember szerint nagyon erotikus volt a képgyűjteményem, így ezentúl Ők fogják felügyelni, de addig is globálisan átállították külső érdeklődők számára elérhetetlenné. Azaz innentől csak a kontaktjaim láthatják a képeimet, hiába linkelném külső személyeknek.
A Safety Filtert próbáltam manuálisan átállítani, hogy a nem erotikus képeim látszódjanak és csak a többi legyen rejtve... De ez sem segített, értsem meg, én mostantól a Flickr Ízlésrendőrség által felügyelt személy vagyok.
A probléma az, hogy nem is reagálnak a megkeresésemre.
2 éve vagyok VIP, szerencsémre január 8.-án le fog járni az előfizetésem, így nem is kívánom meghosszabítani, mivel a körülmények teljesen értelmetlenné teszik számomra a Flickr használatát.
Tudnátok ajánlani ízléses online képmegosztó oldalt, ahol ilyen nem történhet meg? Tudom, a legjobb megoldás a saját honlap, de oda sem pakolnék fel mindent, így kellene egy második lehetőség...
Köszönöm! -
stain #24046 Eh, én is regisztráltattam egy csoportot, de még csak hárman vagyunk. (hungarianphoto) -
mypetsblog #24045 Sziasztok!
Ha ismeritek a deviantartot olvassátok el kérlek, ha nem akkor sry az offért.
Group:
team-hungary.deviantart.com
Hungarian artist community.
"Csapatban jobb játszani, mint egyedül"
Nincsenek elrugaszkodott vágyaim. Nem szeretnék azokkal a nagy szavakkal dobálózni, hogy majd itt mind egy olyan közösséget epítünk aminek nincs párja, ahol egymás mellett váll-vállt vetve együtt többre vihetjük és messzebbre juthatunk, mintha mindenki egyedül próbálná törni magának az utat.
Persze jó lenne, és ezt szeretném. Ez a cél. :)
De egyenlőre annak is nagyon fogok örülni ha néhányan még rajtam kívül jó ötletnek fogják tartani, és nem múlik el nyomtalanul ez a csoport.
Invitert kuldj levelet a [email protected] a deviant usereddel ()tudjam kit lehet invitálni, vagy keress meg devinton: brokrek.deviantart.com
Szép napot mindenkinek! -
Dénes é #24044 Fluxuskondezátor. Nos?
-
#24043 az meg a másik, dehát infrával nem lehet ilyen elkapott képet csinálni :) - a magyar díjazott képét valaki ügyesebb meg tudja találni? én nagyon nem vagyok otthon ilyen fotós oldalak közt. -
#24042 Nálam csak annyi a gond, hogy telibevakuzott egy állatot éjszaka. Szép momentum, jó pillanat, de a vaku miatt már csak azért sem díjaztam volna akár idomított, akár vadon élő farkast látunk...