25245

• 5Dani
    Nem csak nálunk szarnak a személyiségi jogokra :)
  • stain
    Nekem a DxO nem működött. Valamit nem szerethetett. Szivatás az egész, mert az 5D RAW-ját csak a jóval drágább elite verzió nyitja meg, de igazából az sem nyitotta meg, csak lefagyott. Valamelyik régebbi verziót nézegettem. Egy csomó jó dolog van benne, ami nincsen a LR-ban, viszont összességében mégsem jön be annyira. A színeket pl a LR jobban hozza és a legtöbbször sokkal fontosabb, mint a hordótorzítás.
  • Garfield
    Milyen RAW konvertert használtok? Mindenki LR-os, vagy van, aki már próbálgatta az alternatívákat is, pl. DxO Optics, Bibble Pro, Capture One, stb? Egyelőre most a DxO-val játszom, és egész jónak tűnik a végeredmény, de van egy olyan érzésem, hogy nem fogom megúszni a többi tesztjét. :-)
  • stain
    Állítólag ez most a jó iskola: http://www.fotografus.hu/ Jövő héten lesz nyílt nap. Én erősen gondolkodom, hogy elkezdem, mert a művészeti ismereteim erősen hiányosak.
  • 2Bálint
    oda jártam...

szakmát nem tanulod meg, csak papírt kapsz, de azt is csak akkor, ha tanulsz rendesen...
    35-en vágtunk neki, 15-en mehettünk szakmunkásvizsgára, abból 5-en mentünk át...
  • stain
    Húgom szerint akkor menj oda, ha szereted a drum n bass-t és egész nap szexről beszélgetni a laborban. Ő hamar feladta.
  • 89
    ha már itt tartunk, Práter utcairól vélemények?
  • DJ RX7
    okés köszi, utána járok.

#24072:
  • Garf
    BKF-en most indul müvészeti tanszék. asszem csütörtökön lesz nyiltnap, lesz fényképészet is. érdemes utánajárnod.
  • ivjoe
    testüreg-motozásból :D

sry :(
  • DJ RX7
    MOME, és KE-en elég kemény ponthatárok vannak. nagyon kevés embert vesznek fel. rizikós.
    egyébként miből áll egy ilyen alkalmatossági vizsga? tudja esetleg valaki?

ez áll hozzám a legközelebb. lehet, hogy hülyén fog hangzani, de későbbiekben mikor oda kerülök, hogy munka akkor valami olyan dolog legyen, ami "elvezhető". ha persze összejön.
  • G_ArchAngel #24070
    KREA miota felsooktatas?
    csak a MOME-n es a Kaposvari Egyetemen van ilyen szak tudtommal...

amugy sikerszakma hajra - biztos nem fogsz ehenhalni rovidtavon...
  • DJ RX7
    milyen fotós sulik léteznek? felső oktatásra gondolok. olyan mint a MOME
    vagy KREA.
    ezen kívül még milyenek vannak ? azért érdekelne mert ilyen téren szeretnék tovább tanulni.
  • DirtyGab3sz
    Aztakuuva...banyek...Dani..
    Megmondanád a cikk szerzőjének, hogy nyalja meg a bal bokám???
  • Blasta
    Arctalanul nyomja :)

• Blasta
    Szenzácios bammeg, Picasso már smafu mi?
    Az ilyen idioták miatt tart itt ez az ország :))))))))
  • Tikal #24065
    "az eredményt látva azonban maga is meglepődött." :DD
  • 5Dani
    SZENZÁCIÓ!
  • Blasta
    HTX HTX
  • Loál János #24062
    Nájz, olyan: filmes.
  • norbre
    faja
  • Blasta
    Csájná Táun

bigverzsön
  • 5Dani
    ezeket imádom, meg persze nem értem
  • GregSB
    Put your hands up for Detroit, a lovely city.

"...Firms and factories began to close or move to lower-wage states.
    Slowly, but inexorably downtown high-rise buildings emptied.

Since the 50's, "Motor City" lost more than half of its population."
  • Sné Zsuzsa
    nekem nagyon bejon, de valoban kinyirja a vaku, viszont tutira sokat ki lehet belole hozni ps-sel
  • DirtyGab3sz
    Új év alkalmábol minden jót kivánok!
    Hányd le a mezőn az összes virágot.
    Az ivászat miatt ne fájjon a fejed,
    mint a hortobágyi nádas, ugy égjen a beled.
    BUÉK!
  • neevous
    A saját domainnel az a baj, hogy kevesebb emberhez jutnak el a képek, mint mondjuk dA-n keresztül.
  • DirtyGab3sz
    Van DA-n portfolio...de csak premium membereknek...
    Blas mondja jól...saját domain...:D
  • oroy_
    Blasta válasza a nyerő, vegyél saját domaint, tárhelyet, manapság mar annyira olcsók, nem érdemes szarakodni ilyen Flickr és társaival.
  • Blasta
    mindig mondtam, hogy a flikker száksz :)
  • Blasta
    SAJÁT domain-website pont. Minek képmegosztóval pöcsölni?
  • G_ArchAngel #24050
    ott viszont nem lehet normalisan kepeket nezegetni, anno meg slideshow sem volt, nem tudom ez valtozott-e azota...
  • stain
    A deviantart-on nem törölnek semmit.
  • DJ RX7
    "hogy pár ember szerint nagyon erotikus volt a képgyűjteményem" - mennyihomár
  • G_ArchAngel #24047
    Egy kis segítséget kérnék, hátha valakinek van hasonló tapasztalata...

Flickr crew küldött egy levelet, hogy pár ember szerint nagyon erotikus volt a képgyűjteményem, így ezentúl Ők fogják felügyelni, de addig is globálisan átállították külső érdeklődők számára elérhetetlenné. Azaz innentől csak a kontaktjaim láthatják a képeimet, hiába linkelném külső személyeknek.
    A Safety Filtert próbáltam manuálisan átállítani, hogy a nem erotikus képeim látszódjanak és csak a többi legyen rejtve... De ez sem segített, értsem meg, én mostantól a Flickr Ízlésrendőrség által felügyelt személy vagyok.
    A probléma az, hogy nem is reagálnak a megkeresésemre.
    2 éve vagyok VIP, szerencsémre január 8.-án le fog járni az előfizetésem, így nem is kívánom meghosszabítani, mivel a körülmények teljesen értelmetlenné teszik számomra a Flickr használatát.

Tudnátok ajánlani ízléses online képmegosztó oldalt, ahol ilyen nem történhet meg? Tudom, a legjobb megoldás a saját honlap, de oda sem pakolnék fel mindent, így kellene egy második lehetőség...

Köszönöm!
  • stain
    Eh, én is regisztráltattam egy csoportot, de még csak hárman vagyunk. (hungarianphoto)
  • mypetsblog
    Sziasztok!
    Ha ismeritek a deviantartot olvassátok el kérlek, ha nem akkor sry az offért.

Group:
    team-hungary.deviantart.com
    Hungarian artist community.

"Csapatban jobb játszani, mint egyedül"
    Nincsenek elrugaszkodott vágyaim. Nem szeretnék azokkal a nagy szavakkal dobálózni, hogy majd itt mind egy olyan közösséget epítünk aminek nincs párja, ahol egymás mellett váll-vállt vetve együtt többre vihetjük és messzebbre juthatunk, mintha mindenki egyedül próbálná törni magának az utat.
    Persze jó lenne, és ezt szeretném. Ez a cél. :)
    De egyenlőre annak is nagyon fogok örülni ha néhányan még rajtam kívül jó ötletnek fogják tartani, és nem múlik el nyomtalanul ez a csoport.

Invitert kuldj levelet a [email protected] a deviant usereddel ()tudjam kit lehet invitálni, vagy keress meg devinton: brokrek.deviantart.com

Szép napot mindenkinek!
  • Dénes é
    Fluxuskondezátor. Nos?
  • Dzsini
    az meg a másik, dehát infrával nem lehet ilyen elkapott képet csinálni :) - a magyar díjazott képét valaki ügyesebb meg tudja találni? én nagyon nem vagyok otthon ilyen fotós oldalak közt.
  • Blasta
    Nálam csak annyi a gond, hogy telibevakuzott egy állatot éjszaka. Szép momentum, jó pillanat, de a vaku miatt már csak azért sem díjaztam volna akár idomított, akár vadon élő farkast látunk...