25245

• 5Dani
    "A Művészeti Intézet révén a BKF olyan felsőoktatási intézménnyé válhat, amilyenre nincs példa Magyarországon" - mondta Kepes András, a BKF Kommunikációs és Művészeti Kar közelmúltban kinevezett dékánja.

Kepes András veréssel fenyegette a Blikk fotóriporterét
    „Megütöm a fejedet, ha fotózol! Etikátlan fasz vagy, és holnaptól már nem fogsz a Blikknél dolgozni! Fogalmad sincs az újságíró szakmáról! – kiabálta Kepes.

Osztottam, szoroztam, lehet kihagyom
  • neevous
    Viszonylag új lehet a szak, legalábbis nem emlékszem ilyenre a BKF-en, amikor nekem aktuális volt a jelentkezés.
  • 5Dani
    Ja hogy Kepes András dékán, akkor nem érdekes :D
  • 5Dani
    BKF fotós szakról ki mit tud? Hogy viszonyul MOME, Kaposvárhoz?
  • greg benz
    Hoppá! Köszi szépen!
  • 5Dani
    4e Ft szállítással.
  • DJ RX7
    én fegyverkováccsal csináltattam az enyémet.

sorry
  • greg benz
    Ez jó ötlet,köszi! Majd megpróbálom.
    Egy másik fórumon még olyat ajánlottak,hogy esztergályossal kell csináltatni egyet,ez sem hangzik rosszul.
  • Blasta
    Vidd be a gépet egy extreme digitalba vagy hasonló fotós boltokba, sztem tudnak ajánlani hozzá UTÁNGYÁRTOTT adaptergyűrűt.
  • 89
    nm
  • greg benz
    Köszi a hasznos tanácsot
  • 89
    ps
  • greg benz
    Jó persze az igaz,csak azért nem lenne rossz,ha tudnék szűrőket használni
  • Dzsini
    nem hiszem, hogy egy polárszűrőn múlik, hogy milyen képeket készítesz :)
  • greg benz
    Nagyon fasza:( mindjárt felrobbanok
  • Dzsini
    csak példaként mondtam, nem tudom.

de ahogy nézem utoljára az S5000-7000 szériához volt ilyen lehetőség, ennél az 1000- szériánál nincs.
  • greg benz
    Hát nem igazán,talán az a két fül amire lehet pattintani valamit,de szerintem arra is max ilyen rápattintós lencsevédőt kép
  • greg benz
    Hát elvileg az S1000 és az S1500 nagyjából teljesen ugyanaz
  • Dzsini
    akkor ez sztornó - egyáltalán az elején látsz valahol valami menet-félét amibe be lehet csavarni egy ilyen gyűrűt? lehet, hogy nincs is lehetőség...
    (akkor marad a házibarkács)
  • Dzsini
    azért írtam, hogy nézd meg a típusszámot, mert lehet, hogy nem változott több generáció óta, és ugyanaz való rá, mint S1000-re... és nem S1500-hoz valóként találod meg.
  • greg benz
    Szóval jól emlékeztem.. a géphez adott leírás ennyit tud a tartozékokról:

A második képen található link sem kecsegtet sok jóval
  • greg benz
    Köszi,bár amennyire emlékszem tartozékok terén nagyon gyér a kínálat,vagy legalábbis én nem sokmindent találok direkt az s1500hoz:((
  • Dzsini
    A fényképezőgép kézikönyvében valószínűleg le van írva a pontos típusszáma a gyűrűnek, amit keresned kell.
  • Dzsini
    Kell venned egy adaptergyűrűt, amit rá lehet tekerni a fényképezőgépre - ez kilóg az objektív elé annyival, hogy az előrecsúszó lencsék ne érjék el. ennek a végére már lehet szűrőt tenni.
    olyan, mint ezen a képen:
  • greg benz
    Sziasztok!

Szeretnék a gépemhez polárszűrőt venni,de amennyire én tudom erre a típusra nem lehet szűrőket csatlakoztatni.. ilyenkor mi a megoldás,mit tudnátok ajánlani nekem? Köszi!
  • Sné Zsuzsa
    Sziasztok!
    Nem tudom ide szabad e irnom, kerlek nezzetek el nekem, sajnos anyagi problemak miatt nem tudnam folytatni az egyetemet, igy meg kell valnom a gepemtol :((((((((
    Tavaly karacsonyra vettem es alig hasznaltam.

Canon 450 D - 18-55 KIT

Adok hozza egy 4 gigas SandDisk/Extreme III, 30 MB/s-os kartyat is, valamint egy taviranyitot, Canon taskat. (meg lehet venni kulon kulon is)
    akit erdekel privat...
  • Blasta

Nem piacot ajánlottam...
  • Tikal #24215
    gondolod a fuji táska amit nem is láttál még élőben jobban fogja bírni mint egy fotos boltban kaphato táska amit ki is próbálhatsz? érdekes elgondolás.... ha nagyon fosol hogy szétmegy 3 huzás után akkor irány a tripont és vegyél kata táskát...
  • DJ RX7
    nem fog
  • greg benz
    Nem szeretném,hogy ott rám sózzanak egy olyan cuccot aminek 3 húzás után szétmegy a cipzára:)
  • Blasta
    Jajj nemá, Media Marktban/Saturnban még nem jártál??
  • DirtyGab3sz
    luk disz
  • 2Bálint
    dehogynem
    menj el egy normális fotós boltba, és válogathatsz kedvedre.
  • greg benz
    Ettől tartok én is..de akkor inkább nem veszem meg. Az a baj,hogy szerintem nálunk ilyet nem igazán lehet kapni,pedig ez tökéletesen megfelelne nekem
  • 2Bálint
    több lesz erre a posta, mint maga a cucc ára...
  • greg benz
    Köszi srácok!

Találtam egy ilyet,és nem is drága,méretben meg bőven jó lenne..ha sikerül végre kikalkulálnom az eladóval a postaköltséget és nem túl drága,akkor szerintem ezt megveszem
  • Blasta
    Úúúúúúúúú

Új lokó!!!!

Kiő? Őis: OTU?
  • Jano
    Elég sokáig PS-elték őket.
  • 5Dani
    911
  • Dzsini
    nekem egy hasonló méretű géphez Lowepro táskám van, az is jó.

Egyébként az ilyen méretű tokokat az elektronikai pláza-üzletekben is árusítanak, ott még bele is próbálhatod, hogy kényelmes-e.