25245
-
#24242 "A Művészeti Intézet révén a BKF olyan felsőoktatási intézménnyé válhat, amilyenre nincs példa Magyarországon" - mondta Kepes András, a BKF Kommunikációs és Művészeti Kar közelmúltban kinevezett dékánja.
Kepes András veréssel fenyegette a Blikk fotóriporterét
„Megütöm a fejedet, ha fotózol! Etikátlan fasz vagy, és holnaptól már nem fogsz a Blikknél dolgozni! Fogalmad sincs az újságíró szakmáról! – kiabálta Kepes.
Osztottam, szoroztam, lehet kihagyom -
#24241 Viszonylag új lehet a szak, legalábbis nem emlékszem ilyenre a BKF-en, amikor nekem aktuális volt a jelentkezés. -
#24240 Ja hogy Kepes András dékán, akkor nem érdekes :D -
#24239 BKF fotós szakról ki mit tud? Hogy viszonyul MOME, Kaposvárhoz? -
#24238 Hoppá! Köszi szépen! -
#24237 4e Ft szállítással. -
#24236 én fegyverkováccsal csináltattam az enyémet.
sorry -
#24235 Ez jó ötlet,köszi! Majd megpróbálom.
Egy másik fórumon még olyat ajánlottak,hogy esztergályossal kell csináltatni egyet,ez sem hangzik rosszul. -
#24234 Vidd be a gépet egy extreme digitalba vagy hasonló fotós boltokba, sztem tudnak ajánlani hozzá UTÁNGYÁRTOTT adaptergyűrűt. -
#24233 nm -
#24232 Köszi a hasznos tanácsot -
#24231 ps -
#24230 Jó persze az igaz,csak azért nem lenne rossz,ha tudnék szűrőket használni -
#24229 nem hiszem, hogy egy polárszűrőn múlik, hogy milyen képeket készítesz :) -
#24228 Nagyon fasza:( mindjárt felrobbanok -
#24227 csak példaként mondtam, nem tudom.
de ahogy nézem utoljára az S5000-7000 szériához volt ilyen lehetőség, ennél az 1000- szériánál nincs. -
#24226 Hát nem igazán,talán az a két fül amire lehet pattintani valamit,de szerintem arra is max ilyen rápattintós lencsevédőt kép -
#24225 Hát elvileg az S1000 és az S1500 nagyjából teljesen ugyanaz -
#24224 akkor ez sztornó - egyáltalán az elején látsz valahol valami menet-félét amibe be lehet csavarni egy ilyen gyűrűt? lehet, hogy nincs is lehetőség...
(akkor marad a házibarkács) -
#24223 azért írtam, hogy nézd meg a típusszámot, mert lehet, hogy nem változott több generáció óta, és ugyanaz való rá, mint S1000-re... és nem S1500-hoz valóként találod meg. -
#24222 Szóval jól emlékeztem.. a géphez adott leírás ennyit tud a tartozékokról:
A második képen található link sem kecsegtet sok jóval -
#24221 Köszi,bár amennyire emlékszem tartozékok terén nagyon gyér a kínálat,vagy legalábbis én nem sokmindent találok direkt az s1500hoz:(( -
#24220 A fényképezőgép kézikönyvében valószínűleg le van írva a pontos típusszáma a gyűrűnek, amit keresned kell. -
#24219 Kell venned egy adaptergyűrűt, amit rá lehet tekerni a fényképezőgépre - ez kilóg az objektív elé annyival, hogy az előrecsúszó lencsék ne érjék el. ennek a végére már lehet szűrőt tenni.
olyan, mint ezen a képen:
-
#24218 Sziasztok!
Szeretnék a gépemhez polárszűrőt venni,de amennyire én tudom erre a típusra nem lehet szűrőket csatlakoztatni.. ilyenkor mi a megoldás,mit tudnátok ajánlani nekem? Köszi! -
#24217 Sziasztok!
Nem tudom ide szabad e irnom, kerlek nezzetek el nekem, sajnos anyagi problemak miatt nem tudnam folytatni az egyetemet, igy meg kell valnom a gepemtol :((((((((
Tavaly karacsonyra vettem es alig hasznaltam.
Canon 450 D - 18-55 KIT
Adok hozza egy 4 gigas SandDisk/Extreme III, 30 MB/s-os kartyat is, valamint egy taviranyitot, Canon taskat. (meg lehet venni kulon kulon is)
akit erdekel privat... -
Nem piacot ajánlottam... -
#24215 gondolod a fuji táska amit nem is láttál még élőben jobban fogja bírni mint egy fotos boltban kaphato táska amit ki is próbálhatsz? érdekes elgondolás.... ha nagyon fosol hogy szétmegy 3 huzás után akkor irány a tripont és vegyél kata táskát... -
#24214 nem fog -
#24213 Nem szeretném,hogy ott rám sózzanak egy olyan cuccot aminek 3 húzás után szétmegy a cipzára:) -
#24212 Jajj nemá, Media Marktban/Saturnban még nem jártál?? -
#24211 luk disz -
2Bálint #24210 dehogynem
menj el egy normális fotós boltba, és válogathatsz kedvedre.
-
#24209 Ettől tartok én is..de akkor inkább nem veszem meg. Az a baj,hogy szerintem nálunk ilyet nem igazán lehet kapni,pedig ez tökéletesen megfelelne nekem -
2Bálint #24208 több lesz erre a posta, mint maga a cucc ára... -
#24207 Köszi srácok!
Találtam egy ilyet,és nem is drága,méretben meg bőven jó lenne..ha sikerül végre kikalkulálnom az eladóval a postaköltséget és nem túl drága,akkor szerintem ezt megveszem -
#24206 Úúúúúúúúú
Új lokó!!!!
Kiő? Őis: OTU? -
#24205 Elég sokáig PS-elték őket. -
#24204 911 -
#24203 nekem egy hasonló méretű géphez Lowepro táskám van, az is jó.
Egyébként az ilyen méretű tokokat az elektronikai pláza-üzletekben is árusítanak, ott még bele is próbálhatod, hogy kényelmes-e.