25245
-
#15635 a 350d lcd-nek van háttérvilágítása? -
#15634 Amúgymeg LOÁL :DDDDD -
#15633 Jah, perszehogy tökéletes, csakhogy a váz ára -ha jól emléxem- ~30e ft-tal drágább, viszont ennyivel nem ér többet sztem. -
#15632 tanulni, első gépnek a 350d is tökéletes
a kérdés csak annyi, hogy CANON vagy NIKON?
CANON vagy NIKON?
CANON vagy NIKON?
CANON vagy NIKON?
CANON vagy NIKON?
-
#15631 és szarabb anyagból van... -
#15630 Tanulni, első gépnek simán elég egy D50, az is tud mindent amit az eos, csak jobb fogása van, ráadásul tud spotmérést, nagyobb az LCD kijelzője viszont valamivel lassabb a sorozatfelvételi funkciója és a kis státusz lcd-nek nincs háttérvilágítása (sötétben gázos). -
#15629 Kántinyúd:
Ráadásul pofánvakuztad a témát. 2-3 vakuval és softboxokkal kellett volna dolgozni. A Föld kicsit alexpós, jobban kellett volna deríteni. -
#15628 A nap kérdése:
Azok hotpixelek, vagy csillagok a háttérben? :DDDDDDDDD -
#15627 Fotozz.hu vérpistike értékelés:
Bemozdult, a téma középen van és zajos a háttér. Legközelebb vigyél állványt meg jobb gépet, ez igy csak egy gyenge 2es.
(
Többi kép)
Kíváncsi lennék egyébként milyen gépeket visznek magukkal az astrok... -
#15626 4. zsír, csak PS-hiányban szenved :D -
#15625 Köszi szépen!
-
#15624 dpreview összehasonlítás -
#15623 Sziasztok!
Lassacskán beújítok egy tükörreflexes gépre, és szeretném kikérni a véleményeteket. Szóval Nikon D50 és Canon EOS 350D között vacilálok, de nem tudok dűlőre jutni. Nem tudnátok segíteni, merre találok összehasonlító tesztet? Vagy esetleg van köztetek olyan, akinek volt szerencséje mindegyik géphez? Az mondhatna pár szót róluk előny/hátrány, meg ilyenek!
Előre is köszönöm! -
#15622 Nekem a 4. jön be -
#15621 3. király! :)
-
#15620 A képet tegnap este készítettem. A nap már "lebukott", de a háttérben még látszik narancsos fénye.
-
#15619 Ha megengedtek pár kép, semmi extra, ha nem üti meg a szintet töröld G_ArchAngel.
Olaszban készültek itt-ott. -
#15618 Ivjoenak -
G_ArchAngel #15617 hova, Ivjoe-nak?
mert az [email protected] -ra biztos nem... -
#15616 egyszer küldtem már, ha jó jó, ha nem nem :) -
G_ArchAngel #15615 ja, és 770×300-as vágást kérnék, logó/tag/nick/művésznév mehet rá:) -
G_ArchAngel #15614 szándékos, a linkek miatt, majdha Ivjoe megjön, akkor a kép is cserélve lesz...
ha lehet, akkor mindenki küldjön egy képet az e-mail címemre, amit a bannerbe dolgozhatok, htx -
#15613 őőő... jelentem, hogy nekem rossz banenr jön itt be. ebben a topikban is a fényképezős topikból származó banner jelenik meg. -
#15612 annak tűnik -
#15611 megnéztem... poloska lessz... broááááf.... nem tudom mit eszik a tiszta és klórozott vizünkönde remélem több nem lessz... köszi a válaszokat -
Gabo #15610 Igen, mostmár látom. Ezt a képet az előbb nem hozta fel nekem a browser...
Ez nem szitakötő lárva, sokkal inkább valamilyen vízi poloska félének tűnik. Bár nem igazán értek hozzá.
Minden esetre a szitakötőlárva ennél durvább felépítésű komoly ragadozó. Ha googliban rákeresel a "dragonfly larva" szavarkra találni fogsz néhány képet róla. -
#15609 Áz. -
#15608 Ez szerintem hátonúszóbogár. -
#15607 Hanyatt úszó poloska lenne? Mert hannyatt úszott az tény... -
#15606 az igen... és azt tudom is :D ... a másik két képen látható egyed az e, az itt a kérdés -
ez ia Ő... és a víz alatt úszkél... kb 4 db van... a szemei miatt gondoltam hogy szitakötő ... és repked itt egy pár rendszeresen
-
Gabo #15604 Eléggé szitakötőnek tűnik. Csak szegény egy kicsit harmatos... -
#15603 szitakötő lárva képet kerestem ugyanis a medansziéban úszkálnak valami izék amik néha feljönnek levegőért, de láthatóan nagyon jól érzik magukat odalenn a víz alatt is és uszigálnak boldogan... aminek persze mi kevésbé örülünk... szal a kép nem túl jó, de, ha valaki felismerné, hogy mi lehet ez az írja meg! HTX
-
sajnos nem saját :( egy képeslapküldőben találtam -
#15601 -
#15600 Ne kurvázz! -
#15599 csak érzéssel ;)
-
#15598 "Az utólagos vágást, színkorrekciót és expozíció-korrekciót még toleráljuk, azokat a fotókat, amelyek ennél nyilvánvalóan nagyobb utómunkán estek át, nem fogadjuk el."
Curves állítást még toleráljátok, vagy az már soknak számít? :) -
#15597 na akkó hajrá fijúkák!! :))
-
#15596 lálmán!