25245
-
#16472 meg a futó is kint van...:) -
Gabo #16471 Hát nem látod, hogy ez egy kilőtt gép? Ömlik belőle a fűst a motor meg már leállt. [Bocs! Lehet, hogy túl sokat szórakoztam az IL-2-vel ] -
#16470 "találd el azt a határt, ahol a gép még nem mozdul be, a lapát gyorsabb..."
nem mondod?
Kb 1 percig se fotóztam... a vége felé értem oda... több lehetőségem nem nagyon vót :( -
#16469 oké :) vanmég... -
G_ArchAngel #16468 találd el azt a határt, ahol a gép még nem mozdul be, a lapát gyorsabb...
vagy
svenkelj, ilyenkor a gépnek mozdulatlannak kell lennie, és mivel a rotor forgásiránya nem egyezik meg a követőmozgáséval, az elmosódott lesz... -
#16467 jpg-be nyomom full manualban, gyakran a fokusz okoz gondot, a Wellingon autofokusszal van, 20D + 18-55 Sigma DC 2.8-al 40mm-en.
Az öböl 18mm-en, manual focus, és csodálkozom hogy nincs nagy torzulás, mert a tapasztalat hogy 18mm-en elég nagyot torzít a sigma, összerakásnál látszik igazán... :/
PTGui-val rakom össze, valamint egy nagyon kicsi ps, csak levels. Mindkét panot kézből.
Most, dolgoztam fel többi képet, de úgy látszik túlléptem a havi 5GB-s keretet, így most picsalassú az elérés...:) Nesze neked occsó net... -
#16466 megmégmikéne?
Tudnál esetleg segíteni, hogy manuálban 350D-ét hogy állítsak be kézből kitartós naplementés (NAPPAL SZMBENI) fotónál hogy a repülőgép ne mozduljon be és az expó is jó legyen de a lapátok ne álljanak? -
G_ArchAngel #16465 légyszíves legközelebb, írd ha tájképet linkelsz, mert felkell készülnöm, hogy ne szakadjon meg a szívem...:) -
#16464 hangulatos -.-
csak abba szoktak belekötni ilyen képeknél, hogy áll a légcsavar -
DecenS #16463 a panorámákat jpg-be vagy rawba fotózod?
milyen beállításokkal? full manual?
milyen progival rakod össze? -
#16462 Ez 19-én délután készült az Erzsébet hídról... akkor gyakoroltak
-
G_ArchAngel #16461 köccög!
[FOLYIK A NYÁLA] -
#16460 Kosztümök (ORK, Tünde, stb...) Kellékek, forgatási makettek, ineraktiv Vasudvard, Óriás Entbácsi motorizálva, gömbszoba gyűtűszimulátorral, bementél volt egy rúdon egy gyűrű, bedugtad az újjad, és jöttek a kőkemény effektek és képek, beszarűs volt :)
A forgatásról meg az íróról külön interaktív kis videószobák, rengeteg kosztüm még, Palantir amit ha megdörzsöltél a másik kiállítótermet láttad és fordítva elég zsír volt...:)
Rengetek plusz infó, jah és Orkok, minden mennyiségben, meg Smeágol issz ott szettenkedett...:) -
#16459 mi volt a kiállításon? -
#16458 Most zárt itt be a LOTR kiállítás, elég királyság volt...:)
A forgatási helyszínek tervben vannak... majd küldök ha voltam :) -
G_ArchAngel #16457 szintén aláírom... -
#16456 korlát külön jó! -
#16455 menj már el a gyűrűk ura vmelyik forgatási helyszínére, és csinálj már ott nekem képeket, pls!
[BAZI NAGY LOTR RAJONGÓ] -
#16454 He... rohatt szép tájak -
#16453 A korlát kicsit he meg izé, de majd kiretuss...:)
Wellingoni öböl -
#16452 Egy két 7végi pano:
Wellington -
G_ArchAngel #16451 Azért TV-ben nézve, így utólag elég kemény volt, hogy a retekklubosok végigröhögték az egészet...:((( -
#16450 Csak képedek.... uhhh -
#16449 OMG
[utánaolvasott] -
#16448 Nemá'! Ekkora vihar volt???
[nemlátta a tüzijátékot, meg úgy általában semmit se' ma] -
#16447 Én csak egy telefont buktam, volt aki többet is:
"Most jövök a tűzijátékról. A Lánchíd és a Batyi között voltam félúton. A felső rakpartról azt láttam, hogy testek hevernek mindenfelé. Lementem. Akkor még egy mentő sem volt ott, egy nagyhangú orvos intézkedett egy 12 éves kislány körül, aki agyalapi sérülést szenvedett. Ez a kislány később meghalt. Az apja őrjöngött, majdnem többen kellett foglalkoznunk vele, mint a kislánnyal.
Volt egy fiatal lány, nyaki gerincsérülést szenvedett, csak azt ismételgette, hogy "Istenem, segíts!". Később, amikor neki is jutott egy mentőorvos, Ambu-ballonnal lélegeztették, de vénát nem tudtak szúrni szegényen. Ahogy a fejét mozgatták, hallottam, ahogy crepitál a csontja. Aztán kiabáltak, hogy "újraélesztés, újraélesztés!" Azt hiszem, az a sérült is meghalt. Később a nyaki sérültet intubálták, vákuumágyba tették és elvitték." -
mod #16446 [OTTVOLT A KÖZEPÉBEN ÉS NAGYON DURVÁKAT LÁTOTT ÉS ÉS ÉS ÉS :CCCCCC] -
#16445 pánik és halottak a tüzijátékon -
#16444 Újrafogalmaztam a cseppálló vázakkal és obikkal kapcsolatos véleményemet, Angelnek maximálisan igaza van -
#16443 MINDENKINEK nagyon köszönöm szépen nagyon! [BOLDOG IZ] -
#16442 Mentünk :D és rettentő mód örülünk, h jöttünk is mert sza~á áztunk volna... -
mod #16441 Nagyon jó a háttere... Ilyen szokatlan. -
#16440 Ez még olyan:
-
mod #16439 Az alsó kettő tökjó! -
#16438 BSZN!
Rohattak fordított irányból jöttek idén :C -
#16437 Boldog szülinapot! -
#16436 :) most olvasom az evezősöket királyság...
NA ma volt hegymászás...:) -
G_ArchAngel #16435 Megy a MotoGP, Talmácsi 3. lett! A magyarok egy halom érmet nyertek a Tiszán! Ha Besenyei is nyer, akkor tökéletes nap lesz:) -
#16434 MEnnyetek Airshowt nézni, amúgy HBD -
#16433 NAGYON NAGYON KÖSZÖNŐŐŐŐM