25245

• Placebó
    meg a futó is kint van...:)
  • Gabo
    Hát nem látod, hogy ez egy kilőtt gép? Ömlik belőle a fűst a motor meg már leállt. [Bocs! Lehet, hogy túl sokat szórakoztam az IL-2-vel ]
  • Editthy #16470
    "találd el azt a határt, ahol a gép még nem mozdul be, a lapát gyorsabb..."
    nem mondod?

Kb 1 percig se fotóztam... a vége felé értem oda... több lehetőségem nem nagyon vót :(
  • Placebó
    oké :) vanmég...
  • G_ArchAngel #16468
    találd el azt a határt, ahol a gép még nem mozdul be, a lapát gyorsabb...

vagy

svenkelj, ilyenkor a gépnek mozdulatlannak kell lennie, és mivel a rotor forgásiránya nem egyezik meg a követőmozgáséval, az elmosódott lesz...
  • Placebó
    jpg-be nyomom full manualban, gyakran a fokusz okoz gondot, a Wellingon autofokusszal van, 20D + 18-55 Sigma DC 2.8-al 40mm-en.

Az öböl 18mm-en, manual focus, és csodálkozom hogy nincs nagy torzulás, mert a tapasztalat hogy 18mm-en elég nagyot torzít a sigma, összerakásnál látszik igazán... :/

PTGui-val rakom össze, valamint egy nagyon kicsi ps, csak levels. Mindkét panot kézből.

Most, dolgoztam fel többi képet, de úgy látszik túlléptem a havi 5GB-s keretet, így most picsalassú az elérés...:) Nesze neked occsó net...
  • Editthy #16466
    megmégmikéne?
    Tudnál esetleg segíteni, hogy manuálban 350D-ét hogy állítsak be kézből kitartós naplementés (NAPPAL SZMBENI) fotónál hogy a repülőgép ne mozduljon be és az expó is jó legyen de a lapátok ne álljanak?
  • G_ArchAngel #16465
    légyszíves legközelebb, írd ha tájképet linkelsz, mert felkell készülnöm, hogy ne szakadjon meg a szívem...:)
  • 300Dani
    hangulatos -.-
    csak abba szoktak belekötni ilyen képeknél, hogy áll a légcsavar
  • DecenS
    a panorámákat jpg-be vagy rawba fotózod?
    milyen beállításokkal? full manual?
    milyen progival rakod össze?
  • Editthy #16462
    Ez 19-én délután készült az Erzsébet hídról... akkor gyakoroltak

• G_ArchAngel #16461
    köccög!

[FOLYIK A NYÁLA]
  • Placebó
    Kosztümök (ORK, Tünde, stb...) Kellékek, forgatási makettek, ineraktiv Vasudvard, Óriás Entbácsi motorizálva, gömbszoba gyűtűszimulátorral, bementél volt egy rúdon egy gyűrű, bedugtad az újjad, és jöttek a kőkemény effektek és képek, beszarűs volt :)
    A forgatásról meg az íróról külön interaktív kis videószobák, rengeteg kosztüm még, Palantir amit ha megdörzsöltél a másik kiállítótermet láttad és fordítva elég zsír volt...:)
    Rengetek plusz infó, jah és Orkok, minden mennyiségben, meg Smeágol issz ott szettenkedett...:)
  • Gladiator
    mi volt a kiállításon?
  • Placebó
    Most zárt itt be a LOTR kiállítás, elég királyság volt...:)

A forgatási helyszínek tervben vannak... majd küldök ha voltam :)
  • G_ArchAngel #16457
    szintén aláírom...
  • Gladiator
    korlát külön jó!
  • Gladiator
    menj már el a gyűrűk ura vmelyik forgatási helyszínére, és csinálj már ott nekem képeket, pls!

[BAZI NAGY LOTR RAJONGÓ]
  • hen-tes
    He... rohatt szép tájak
  • Placebó
    A korlát kicsit he meg izé, de majd kiretuss...:)
    Wellingoni öböl
  • Placebó
    Egy két 7végi pano:
    Wellington
  • G_ArchAngel #16451
    Azért TV-ben nézve, így utólag elég kemény volt, hogy a retekklubosok végigröhögték az egészet...:(((
  • Placebó
    Csak képedek.... uhhh
  • cenobite
    OMG

[utánaolvasott]
  • cenobite
    Nemá'! Ekkora vihar volt???

[nemlátta a tüzijátékot, meg úgy általában semmit se' ma]
  • 300Dani
    Én csak egy telefont buktam, volt aki többet is:

"Most jövök a tűzijátékról. A Lánchíd és a Batyi között voltam félúton. A felső rakpartról azt láttam, hogy testek hevernek mindenfelé. Lementem. Akkor még egy mentő sem volt ott, egy nagyhangú orvos intézkedett egy 12 éves kislány körül, aki agyalapi sérülést szenvedett. Ez a kislány később meghalt. Az apja őrjöngött, majdnem többen kellett foglalkoznunk vele, mint a kislánnyal.
    Volt egy fiatal lány, nyaki gerincsérülést szenvedett, csak azt ismételgette, hogy "Istenem, segíts!". Később, amikor neki is jutott egy mentőorvos, Ambu-ballonnal lélegeztették, de vénát nem tudtak szúrni szegényen. Ahogy a fejét mozgatták, hallottam, ahogy crepitál a csontja. Aztán kiabáltak, hogy "újraélesztés, újraélesztés!" Azt hiszem, az a sérült is meghalt. Később a nyaki sérültet intubálták, vákuumágyba tették és elvitték."
  • mod
    [OTTVOLT A KÖZEPÉBEN ÉS NAGYON DURVÁKAT LÁTOTT ÉS ÉS ÉS ÉS :CCCCCC]
  • Editthy #16445
    pánik és halottak a tüzijátékon
  • 300Dani
    Újrafogalmaztam a cseppálló vázakkal és obikkal kapcsolatos véleményemet, Angelnek maximálisan igaza van
  • Editthy #16443
    MINDENKINEK nagyon köszönöm szépen nagyon! [BOLDOG IZ]
  • Editthy #16442
    Mentünk :D és rettentő mód örülünk, h jöttünk is mert sza~á áztunk volna...
  • mod
    Nagyon jó a háttere... Ilyen szokatlan.
  • 300Dani
    Ez még olyan:
  • mod
    Az alsó kettő tökjó!
  • 300Dani
    BSZN!

Rohattak fordított irányból jöttek idén :C
  • Tomo15
    Boldog szülinapot!
  • Placebó
    :) most olvasom az evezősöket királyság...

NA ma volt hegymászás...:)
  • G_ArchAngel #16435
    Megy a MotoGP, Talmácsi 3. lett! A magyarok egy halom érmet nyertek a Tiszán! Ha Besenyei is nyer, akkor tökéletes nap lesz:)
  • Placebó
    MEnnyetek Airshowt nézni, amúgy HBD
  • Editthy #16433
    NAGYON NAGYON KÖSZÖNŐŐŐŐM