25245

• mod
    Hankiss Elemér

• szacsi
    szerintem mind a két topikot ugyanazok olvassák, szal... :)
  • mike23
    egy 30képes rendezvény (koncert, fesztivál, stb.) fotózásáért mennyi a megszokott ár amit lehet kérni, ajánlani?
  • Ams
    sziasztok Ex-JóArcok!

segítsetek kérlek nekem megválaszolni egy kérdést mert a végén meghurolnak...

tervezünk venni egy Canon 70-200 f2.8L-t, és az lenne a kérdésem, hogyha már ennyit beleölünk, érdemes-e hozzá venni egy 500d close-up lencsét és egy kétszerező TC-t, hogy lehesssen vele makrózni, hobby szinten, vagy felejtsem el a makró dolgot?
    egyáltalán mik a pozitívumai, és negatívumai ennek a 2 eszköznek?

help plz
    Töki
  • G_ArchAngel #17391
    ha eljössz hozzánk:)

lesz egy napom végre ebben a nyamvadt életben, akkor rendberakom a honlapom és ott, de most van a tél előtti hajtás + suli...

küldök pm-et ha feltettem őket vhova (4 Gbyte nyersen)
  • Galy
    G_ArchAngel! völgyi képekeidet meg lehet már nézni valahol?
  • Galy
    este nefotozzon eredményhirdetés hurrá! :)
  • Loál János #17388
    Loál! -.-
  • 300Dani
    A nyeremény egy százalékát felajánlaném a "Loál János Központ Gyerekeknek Akik Nem Tudnak Fotózni Jól" címére.
  • Loál János #17386

Gondoltál már rá, hogy felajánlod valamelyik szervezetnek a nyereményedet?
  • 300Dani
    Nincs miért gratulálni (bár htx -.-), szar voltam a híg fos tengerében.
    Már az elején látszott, hogy komolytalan a pályázat, most csak azt kell figyelni, hogy felhasználják-e a képeket valamire.
    [AGRESSZÍV ÜGYVÉDEKET TART A ZSEBÉBEN]
  • Blasta
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Robbie---->

Ettől függetlenül gratula!
  • G_ArchAngel #17383
    szép volt:)
  • AnonymouS
    gratulálok (de tényleg)! bárcsak én is kaphatnék jó kis bögrét meg Robbie-s CD-t!
  • Amse
    yeah! grat!
    megvolt az a magentás ajándék :)
  • 300Dani
    LOÁL!

"Kedves Pályázó!

Ezúton szeretnénk értesíteni, hogy a XIV. Reklámkonferencia keretében kiírt fotópályázat eredménye megszületett és fotóiddal bekerültél a nyertesek közé!

Nyereményed egy kerámia bögre a HP jóvoltából és egy Robbie Wiliams CD a T-Mobile jóvoltából"
  • Blasta
    Háj.
    Többen írtátok, hogy beégett a kolléga fotója, pedig nem:

Etől függetlenül tényleg elég semmitmondó fotó egy fürt szőlőről, nem rossz, de semmi kiemelkedőt nem látni rajta, kicsit életlen, fakók a színei, nincs komolyabb kompozíció benne, stb.
    No offense ;)
  • cenobite
    Nem tudom... Talán annyi, hogy nekem nem mond semmit a kép. Látok rajta egy nem túl szép - koszos, néhol rohadt - szőlőt. Ennyi. Mert ha a szőlő esetleg kicsattana az egészségtől és szép tiszta zöld lenne, meg ilyesmi..., akkor talán jobb lenne. Bár én sem vagyok "profi" (sőt!), csupán ez a véleményem.

Ezt kérlek nem vedd sértésnek, nem annak szántam! Azért ne add fel, további szép fényeket!
  • Roger6
    Szerintem is rosszak a színek, meg beégett. Ha nálad ez nem hiba, akkor tökéletes a kép. :-)
  • zakika
    tudtam hogy megegyezunk
  • Gladiator
    akkor tényleg tökéletes kép, nem tudom mért húzták le.
  • zakika
    kompozicio?
    szineket nem babraltam, mert nem az a lenyeg hogy mit tud a phtoshop :) Beeges szerintem hatareset, ugyanis nem volt filterem es ezek visszatukrozodesek
  • Gladiator
    hát, például az, hogy rossz a minősége, be van égve, meg a színek sem a legszebbek.
  • zakika
    irjatok mar meg, mi nem jo ezen a kepen, mert mashol nagyon lehuztak szavak nelkul

• DecenS
    G, ha aktuálissá válik a gázgyári látogatás II, szólnál nekem is, kérlek?
    (ha épp úgy adódik, hogy veletek tudok tartani, szivesen mennék)
  • Gladiator
    akkor csak jól emlékeztem:)
  • GregSB
    Mánsztör

• G_ArchAngel #17368
    a "vintage" a művészetekben más jelent: írd be google-ba és meglepődsz:)
  • Gladiator
    Tegnap keresgéltem itt a környéken helyi fotós lapokat és egy egész érdekes kis National Geographic magazinira bukkantam. Gondolom havonta jelenik meg és minden újságban csak 100 kép van kis infóval, semmi más. minden hónapban más témáról. Ez a 8. szám volt, és ahogy emlékszem az elejére a világ 100 legjobb szüret fotója volt írva. Vagyis biztos nem, mert egy szüretes kép sem volt benne, de én vintage-re emlékszem. Majd lehet megveszem, s felteszek pár jobb képet, de egyenlőre utazásra gyűjtök. Csak érdekesség képp mondtam.
    üdv
  • G_ArchAngel #17366
    nekem a külső, poláros képeket alul kellett expóznom, sőt a RAW-on is húztam lefelé, hogy ne legyenek beégve...
    a Nap mindent beleadott, hogy lepörkölje a bőrünket:)
  • 300Dani
    Ez 4 blendényi plusz átfogás (2 alá, 2 fölé), de így is kiégett. Csak képenként kézzel állított záridővel lehetett volna megoldani, az meg több okból nemgyerebe.
  • ivjoe
    Jajó, csakgondoltam azérégett ki a kültér, mer náaz.
  • G_ArchAngel #17363
    igen, az Ő képei...
  • szacsi
    az Ő képei vannak a legutóbbi Zoom magazinban is, ugye?

nekem nagyon tetszenek, a 'pingvinek az úszó jégen 1' normális minőségben és méretben lenyűgöző...

[megint írt pár sort a semmiről]
  • G_ArchAngel #17361
    Óbudán, a Graphisoft-park mellett...

a kellemetlenségek elkerülése végett a III. kerületi PM Hivatalban kérj engedélyt...
  • szacsi
    ez hol is van pontosan?
  • G_ArchAngel #17359
    hááát, nem lettek olyan jók, majd talán ha visszamegyek egyszer, akkor azokat...
  • G_ArchAngel #17358
    Karai Csaba honlapja
  • Csoder
    Angel!! ;-))
    Majd valahol megtekinthetők lesznek a gázgyárnál készült képeid?
  • 300Dani
    Dehiszez HDR -.-