25245

• BiG G
    Utolsó üzenet időpontja: 2006. 11. 12. 19:04
    Utolsó látogatás időpontja: 2006. 11. 12. 19:26

ennyi -.-
  • 300Dani
    [ #17591 ]
  • BiG G
    [...]
  • G_ArchAngel #17592
    [?]
  • szacsi
    [ÜL ÉS VÁR]
  • ivjoe
    Sorozat, meg szar is, de wait, párperc, egymás mellé rakom őket.
  • BiG G
    durvulat #17588!!
  • 300Dani
    képt! :@
  • ivjoe
    A full történet úgy nézett ki, h az egykerekes rámpát az út közepére raktákés azt hittem a másik irányba fog borulni a kocsi.
    Szal elment a kocsi, beállítottam,h folyamatos legyen az AF, sorozatlövés, meg stb, jön visza, zoommal, géppel követem, megborul, FELÉM, gomb lenyom, sorozat lő, kocsi el, megfordultam és mint aki jól végezte dolgát eljöttem. Aztán kaptam az arcomba, h "Hülyevagybazdmeg?" kérdem, h mérmá, és akkor megmutatta a borulás nyomait az úton.

Lehet gyorsabban jött mint 60, sőt, elég valószínű, így nem nagyon volt időm a gép mögül kikukucskálni. A mikor mellém ért az obi már erősen a nagylátó tartományban volt, szal nem nagyon érzékeltem, h közel lenne.
  • BiG G
    pazdet azért az már durva... de azért csak érzékelted hogy közelebb jön nem? meg néha kinézni se ártana a gép mögül :D
  • ivjoe
    Tavaly volt ilyen kisebb kaszkadőrshow, ott megborítottak rámpával 60-nal az úton egy ladát. Fél méterre szállt el mellettem. Persze a gép végig az arcomban volt, így nem tudtam, h milyen közel jött valójában, mikor sétáltam vissza az úttól, haverom visszaráncigált az úthoz, és megmutatta a lada nyomait.
  • ddomi87

albérletem toalett ablaka:P
  • BiG G
    meddig mész el egy jó képért?

• ivjoe
    Np, csak ilyenkor a félreértések elkerülése érdekében ki szoktuk írni, h ki csinálta. ha nem tudjuk, akkor azt, h nem az én képem.
  • a zsírkereskedő
    tetszett a kép
    ötletes és jó a megvalósítás
    amúgy nem értek a fotókhoz sajna pedig izgalmas
  • ivjoe
    Nem rossz ötlet, csak nem a tiéd. :D
  • Falconer
    De jo...
    Mi ez az amcsi style haz?
  • a zsírkereskedő
  • Falconer
    Az elso fotopalyazat ami igazan megerint :D
  • ivjoe
    [URL=http://foto.sorszovetseg.hu/]"Sörözni jó" fotópályázat. :D[/URL]
  • AnonymouS
    én nem is azt akartam, inkább véleményt és kritikát, és Tőled is várok, nekem profi vagy :P
  • G_ArchAngel #17574

Én nem fogom írni, hogy "hűdefasza", abból nem tanulsz - véleményt majd mondanak a profik meg akik fotózásból élnek, hiszen Ők akkor már vmilyen tapasztalattal tudnak segíteni Neked...

ettől függetlenül végignéztem...
  • AnonymouS
  • Gladiator
    ja, azt nem láttam, köszi:D
  • Loál János #17571
    "2006. november 16. csütörtök - 2007. január 17. szerda"
  • Gladiator
    meddig látható? dec9-10 körül még tart?
  • Editthy #17569
    Akit érdekel:

Helyszín: Ernst Múzeum - Budapest
    Dátum: 2006. november 16. csütörtök - 2007. január 17. szerda

Világhírű Magyar Fotográfia - 2006. november 16-tól látható az Ernst Múzeum következő kiállítása, amely Magyarországon született, de a világ más pontjain híressé lett fotográfusok műveit mutatja be.

A Fotóhónap 2006 keretében rendezett fotótörténeti kiállítás öt nagy magyar művészt mutat be:
    Brassai, Capa, Kertész, Moholy-Nagy, Munkácsi.
  • Gladiator
    mért? szerintem édesek:)
  • G_ArchAngel #17567
    Ti ott - kerekszeműek - ilyenekre kattantok?

(kislányokra gondoltam)

Amúgy az utolsó tényleg jó kép:)
  • AnonymouS
    London

(a jobb képminőség és a félreértések elkerülése végett a képeket javalott "kép megjeleníte"-vel nézni a space-n, mert különben kicsinyítve vannak)
  • Falconer
    Nem kell, hogy legyen fenykepezogeped. Megmondod, hogy nincs, ughogy szedtel a netrol parat. Megjelolod a forrast, aztan kesz. Dolgoztal vele igy is.
    Megmondod tanarnak, hogy ha vesz neked egyet, akkor majd fotozol.
  • gercse
    edit: didi = digi
  • gercse
    mindegy, elvileg hétfőre kéne bemutatni(ebből sok minden nem lesz),
    jövőhéten megpróbálok szerezni egy didi fényképezőgépet..., gondoltam be lehetne mutatni mondjuk a hajléktalanok életét pár fotóval(kicsit elcsépelt téma, de jobb nem jut eszembe), 1est csak nem ad majd, ha nem lesz kész csak 1 héttel később :)...egész félévben ezen kívűl már csak 1 jegyünk lesz(és még egy sincs), szóval csak nem :D
  • gercse
    sima gimi, csak 4.-ben van művészettörténet ismeret vagy mi, köv. félévben meg videóklippet kell majd készíteni...
  • 300Dani
    Milyen suli?
  • gercse
    hellosztok..., iskolában olyan feladatot kaptunk hogy egy az emberrel kapcsolatos témát pár fotóval illusztrálni kéne
    egyszóval egy fotósorozatot kéne készíteni...a baj ott kezdődik hogy nem tudtam digitális fényképezőgépet szerezni, idő szűkében is vagyok...
    nem tud valaki segíteni?:D tudom abszurd egy kérés, de gondoltam hátha valaki tudna...
  • hen-tes
    Ugróiskola beszteszt! Szép hely..
  • Gladiator
    rossz topik, menj a fényképezőgépek topikba
  • nagyon kezdő
    lécci valaki
  • nagyon kezdő
    sziasztok! mi a véleményetek canon eos 50e típusú gépről!