25245
-
#17795 2007es Pirelli naptár -
G_ArchAngel #17794 Ákos, pls a többit is tedd újra elérhetővé...
(levél?:D) -
#17793 Zsírkirályság! (videók meg lol)
kicsit fura, hogy a munkatársam tengerparti szörfparadicsomról beszél te meg az őserdő közepén nyomulsz :)
NEW ZELAND RULZ! (meg E1 is) -
#17792 Volna 3 kerdesem: 1, Miert fugg a kozelites,a fokusztavtol, es nem a latoszogtol, mint ahogy azt a fizikaban megszoktuk, ha jol emlexem 2, Hogy hivjak azt az effektust, mikor a targy nagysaga marad, es a hatter jon kozelebb, vagy tavolodik 3, A lencsak oszzetetelenel, mi valtozik meg ha makrot hasznalok, az objektivben gondolom, a kompaktoknal. Kossz szepen, remelem senkinek nem emelem az adrenalinszintjet. Ja es igen lama vagyok! -
#17791 magyar a szerver :) -
#17790 megindult hirtelen 500k-val a lecibálás :D
[meglepődött] -
#17789 Brennyú, csak ződ... erdők 205MB NewZealand -
#17788 Azt a síkeccerű, jóédes...
-
efem #17787 NANEEEEEEEE -
AnonymouS #17786 OMG WTF LOL??!! -
#17785 Ilike lefotózta a szellemautó auráját -
#17784 [idióta iz]
de hogy ne csak offoljak, egy pár kép péntekről: [center]
-
#17783 :)))))))) marha -
gabatika #17782 no, csak most van időm válaszolno
tehát a vallás, röviden is-is, egyébként meg ez is hosszabb kifejtést igényelne. A templomos képek meg Bp-en, az Emberbarát Alapítványnál készültek, mivel ott léptek fel.
Menni meg lehtett volna, de akkor is nekem fizetnek. :-))) -
#17781 most nézem csak...téglagyári megálló elől való menekülés? esetleg szálak kötnek a 18. kerülethez, vagy csak teljesen véletlen egybeesés? -
#17780 szerencsés egy embör vagy te. de ha már arra jársz igazán átugorhatnál a kengurukhoz seggberugni néhányat, h forgassák már le a Mad Max 4-et, köszi:) -
#17779 Itt készült -
#17778 erről a tékről nagyon debil dolog jutott eszembe.
mi az amikor éppen nincsen ték? jelentéktelen. sorry :(
a kép pedig joak, hol készült? -
#17777 Ték
-
#17776 lemaradt ehh
-
#17775 Ma bringázni voltam este... :)
]Itt...
[IMG]http://www.neszarozz.hu/IMG_6270.jpg[/IMG -
#17774 mikroszálas törlőkendő a rox -
#17773 Aha, értem!
Köszi szépen! :) -
G_ArchAngel #17772 Szia, több megoldás is van, de fülpucolót ne használj...
egyik legegyszerűbb az objektívtörlő kendő, illetve az ehhez hasonló szemüvegtörlők, amik átvannak itatva tisztítófolyadékkal, másik lehetőség az edigital.hu-ban is kapható 2-3e forintos Lens Pen, aminek egyik fele egy kis ecset, másik egy szivacs, ami szintén tisztítófolyadékot szívárogtat...
harmadik eset a gyógyszertárban (is) kapható éter, ezt egy kis műanyagpálcikára felerősített NEM SZŐRŐZŐ anyaggal kell felvinned (tehát pzs, vatta kizárt)...
Én előbb lefújom körtepumpával, majd Lens Pen, ha nagyon koszos, akkor Rossmann/DM-ben kapható eldobható szemüvegtörlővel átmegyek rajta, mert ezek foltmantesen száradnak... -
#17771 Hi!
Lehet, hogy nem ide vágó a téma, de nincs jobb ötletem, hogy hol kérdezzem meg:
A fényképezőgép lencséjét szeretném kicsit megtisztítani, de nem tudom, mivel és hogyan essek neki.
Próbálkoztam fülpucoló pálcikával nagyon finoman megtörölni, de csak még maszatosabb lett.
Vki tudna segíteni? -
#17770 Lehetett volna? -
G_ArchAngel #17769 kicsit bánom, hogy nem mentem, de a 4 nap sajnos nagy kiesés lett volna...:( -
#17768 Mára kihagyom az msn-ezést, de érdekel a sztori!
Vallás témát forszírozzák, vagy igény van rá? -
gabatika #17767 kicsit hosszú :P (msn?)
4 nap -
#17766 Honnan jött a lehetőség? Mennyit voltál ott? -
gabatika #17765 nézni való
minőség kicsit elment, de nincs most erőm javítani... -
AnonymouS #17764
-
#17763 :-MÉT -
#17762 Rosszvótá zarozs! -
#17761 Átméretezed, htx.
Nem akarok banert csinálni, nem is fogok, adjátok a képeket én meg írom a scriptet. ^^ -
#17760 hi -
#17759 ajjajjjj [URL=http://www.sg.hu/forumkepek/2006_03/vihar.jpg]ebbőcsinálhacc ^^[/URL] -
#17758 Aki nem ad bannert, annak a mikulás virgácsot fog hozni. -.- -
G_ArchAngel #17757 hagyjuk -
#17756 Te most miről beszélsz?
Az előző hsz-om (#17754)magyarázat volt arra miért a külföldi divat lapokra és divatcégek fotóira hívtam fel a figyelmedet...