25245
-
#18075 tipp: van egy hártyavékony jégfelület a vizen, ami megtartja a leveleket, és az alatta áramló víz már ilyesmi képet ad... - novemberi kép, lehetett már fagy még spanyolországban is
tipp2: 3 filter van felsorolva a képkészítéshez - nem lehet, hogy összemontírozott? -
#18074 Igen, lehet, hogy expózott egy hosszút és egy rövidet és PS-ben egymásra rakta őket. Jah, tán ez áll meg legjobban a lábán. -
#18073 Na még1, csak a mókázás kedvéért... :D
Méd báj 400Dani (akik akkor még 300Dani volt) 135mm Pentaconjával. :D -
gabatika #18072 vagy két expo egy kockára... -
#18071 Nem tudom.
Természetfotót nem illik ilyen szinten manipulálni, ez már durva lenne.
A fotó minpsége hozzáértő fotósról tanúskodik, akik nem nagyon csinálnak ilyet (persze vannak kivételek).
Sztem inkább arról lehet szó, hogy igazából nem túl gyors ez a patak, és egy viszonylag rövid záridővel össze tudta mosni a vizet, a levelek meg -ilyen kis méretben- mozdulatlannak tűnnek.
Vagy nemtom :D -
#18070 hn, láttál te már kicsi patakot vagy forrást? :C
(nem) -
#18069 a víz elviszi őket akár a vizen akár vízalatt vannak -
#18068 Manipulated? Unknown or Yes (Details-nél írja) - a commentek közt csak dícséretek vannak -
400Dani #18067 underwater levélz? -
#18066 PS levelek? -
#18065 Hámmost sztetek ezt hogy csinálta???
A víz ilyen mértékű összemosása minimum 1sec-es expót kíván, de a levelek a vizen szépen helyben maradtak...
Legalábbis sztem valami nem kóser -
#18064 Ellenőrződ kihozod, egyest kapsz amiért kitakartad azt a vízesést!!! :D -
#18063 Csak kicsit látszik az illesztés. :) -
#18062 a képeket account nélkül is lehet nézegetni, csak az adatlapokhoz kell beloggolni. a kép meg rulzor. te állsz ottan? -
#18061 -
#18060 bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
#18059 Sorry aki nem wiwes, meg toom sok sebbol verzik is, de azer is... hehe -
400Dani #18058 A legyes csak a Loálfénycsáp™ miatt lett jó -
#18057 Tom, de csináltam ma vagy 5-6 ilyet és a légy lett a legjobb, gonoltam mutatok még, ezt a másikat is jónak éreztem, közbe nem lett túl jó.
Nameg elis fáradtam má :D
De csiszolni fogom a technikát és csinálok majd sok ilyen képet, nagyon bejönnek. :D -
G_ArchAngel #18056 arra gondoltam, hogy a legyet upgradeld -
#18055 Egen?
Franc, nekem tökre bejött. :) -
G_ArchAngel #18054 ez a "kevésbé sikerült" kategória...:) -
#18053 Okééé! :-)
-
G_ArchAngel #18052 ne hagyd abba:D
nyomjál elé elé vmi folyadékot és egy szívószálat a szájába:) -
#18051 PS - Képregény/rajzfilm effektes mókázásom egyike :D
-
G_ArchAngel #18050 érdekesek, de Nekem a Magnum Photos az etalon... - aki nem akar mostanában táplálkozni, nézze meg ezt: Chernobyl Legacy
ERŐS IDEGZETŰEKNEK! -
#18049 WOÁCS! :O -
#18048 Minden tanulni, fejlődni vágyó emberkének csak javasolni tudom a photo.net "hétfotója" galériáját folyamatos átnyálazásra.
Számomra döbbenet, hogy olyan hétköznapi arcok mint Te vagy én (és persze sok profi is) milyen fotókat tár a netes közösség szeme elé.
Így lehet tanulni és fejlődni, ha látjuk milyen szinvonalat, minőséget, eredetiséget kell "megütnünk", elérnünk, ami sztem ezen az oldalon igazán erős. -
#18047 Én nem tudok ebben segíteni, de mindenféle kérdésedre válazt kaphatsz ebben vagy a másik fotós topikban.
Amúgy az kb. a világ legegyszerűbb gépe, magyar menüvel, mit szeretnél a leírásából megtudni? -
#18046 Helló mindenkinek!
Előszőr is Kellemes Ünnepeket.
Másodszor pedig egy kis segítség kellene, most kapott Canon PowerShot A 430-as gépemhez kellene magyar nyelvű felhasználói könyv. Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném. -
mike23 #18045 Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket Kívánok Nektek! -
#18044 afranc
link: http://gallery.photo.net/photo/5368088-lg.jpg -
#18043 -
mod #18042 -
AnonymouS #18041 Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
#18040 Ez úton szeretnék minden kedves topiklakónak káoszmentes, boldog karácsonyt és kerékbilincsben szegény, boldog új évet kívánni! -
G_ArchAngel #18039 most az az ügyes, aki havas tájképet készít kis hazánkban... -
#18038 "Bírálat során a kültéri, turizmushoz kötõdõ munkákat helyezzük elõtérbe!" - Gecik! :{ -
#18037 új pályázat, tán érdekel vkit -
G_ArchAngel #18036 kizárt, akkor nyoma sem maradt volna:)