25245
-
#18236 :D (jogosan :D) -
2Bálint #18235 nem tom feltölteni sehova.
valakihez feltölteném ,vagy elküldeném, és töltsétek fel -
400Dani #18234 csehdaniel at gmail dot com, küldd el, felteszem vhova -
400Dani #18233 én a 'kúrva' és a 'rohatt' szavak közt vaciláltam -
gabatika #18232 dobd be a közösbe :P -
2Bálint #18231 na itt van az action. (legalábbis azt hiszem, ez az)
mi legyen vele?
Küldjem mail-ben nektek?
Bálint -
#18230 Tebüdös :) -
Ide megyek jovohet penteken:) majd hozok sok szep kepet. -
400Dani #18228 2Bálint otthoni gépéről. -
craymond #18227 Tudja valaki honnan lehet ilyen light retouch actiont leszedni? -
G_ArchAngel #18226 de segítenék rajta, testemmel melegíteném:DDD -
#18225 Némileg off, de kapcsolódik ehhez a témához..
Pár napja kaptam ezt a körlevelet:
[i]"Ezt a képet madridból kaptam.
Ahogy látod, szegénység mindenhol van...:-(
Elszorul a szívem, ha csak látom ezt a szegény asszont a szakadt ruhájában, nejlonzacskóval a kezében....
Ne maradj szívtelen másokkal szemben, s küldd el ezt a levelet minden
barátodnak, hogy felhívd a társadalom figyelmét a nélkülözésre.
Ha megszakítod ezt a láncot, akkor tényleg nincs szíved!"
A kép -
400Dani #18224 infrás fingás -
G_ArchAngel #18223 oké, akkor a cigány a nyóckerben, az nem ritkaság - én többet láttam, mint esküvőt:) -
#18222 Mert ritkaságnak számítanak. Esküvőt látott már mindenki. (óvódást is) -
mod #18221 Nagyon tetszik! -
#18220 David Lynch a tyúkkal. -
G_ArchAngel #18219 dehogy, ez arról szól, hogy az emberek nyitottabbak a szenvedés/szegénység képeire (hopp, ez nagyon Susan Sontag-os lett), mint a vidám, tiszta, fejlett környezetben készült fotókra...
én is azt csinálnám, mint a japó, inkább fotóznék koszos indiai utcagyereket, mint budai keresztény esküvőt, csak belül szar érzés... -
#18218 Ez is csak egy link, lehet hogy ezt is leszarja mindenki, de nemértem hogy mijez a kis áthallás a mondandódba. Ne érts félre, de mintha ez esetben a japot vonnád picinyt felelősségre azért, hogy te még be sem mész az ujpesti oviba hogy vidámgyerekeket fotozz mert, hátha esetleg le sem szarnák... -
400Dani #18217 htx -.- -
2Bálint #18216 asszem otthon a másik gépemen megvan a ps action.
-
400Dani #18215 Hasonló jellegű képek:
http://andrzejdragan.com/
Light retouch-nak hívják a technikát, de az actiont már nálelem :C -
#18214 Iszonyat jók. -
#18213 Behind the scenes gonb megnyomása után kiderül, hogy nagyrész fotomanipulátorprogram. :-@ -
400Dani #18212 Van hasonló PS action -.- -
#18211 És ezt így, hogy? :O -
G_ArchAngel #18210 http://www.davehillphoto.com/ -
G_ArchAngel #18209 hatásos képek, minden megvan bennük: gyerek, kosz, mocsok, romok, szegénység, túlszaturáltság, nagylátószög...
ha bemennék vidám gyerekeket fotózni egy újpesti óvodába, azt szerintem magasról lesz*rná mindenki...
ettől függetlenül +fav -
bejövős -
#18207 Az elso esetben tokmindegy, beverik neked is a fejedet ha kozel mesz. Kepviselo igazolvanyod is lehet, nem szamit. -
2Bálint #18206 aham.
-
G_ArchAngel #18205 sajtóigazolvány, csak nem azt írják rá, hogy "újságíró", hanem "fotóriporter" -
2Bálint #18204 szerintem egy gyakornok nem kap lóf*szt se... -
2Bálint #18203 én nem tudok róla, hogy lenne olyan, hogy fotóriporter igazolvány -
mod #18202 Így van. -
400Dani #18201 Ezért nem értem, hogy miért nem tudtak kivárni még 1-2 évet. -
G_ArchAngel #18200 lassan illene belejönni újra az ff analógba, mert lesz piaca az igényes fotósok és vásárlók között... -
400Dani #18199 Meghalt a Forte :CCCC -
G_ArchAngel #18198 értem, de eddig azt hittem, hogy a fotóriporter szériatartozéka az igazolvány - pl. ha alkalmazásban vagyok külsősként egy napilapnál és hazafelé belebotlok ártatlannak látszó fradisálas tüntetőkbe, akik rendőrökkel veretik szét magukat, és pont nálam van a gép, akkor hogyan igazolom a hatósági személynek, hogy én itt hivatalból dokumentálok?
vagy megállok egy balesetnél az M7-esen, ahol egy atomhulladékot szállító nyergesvontató borul bele a velencei MOL-kútba - hogyan tudom elhitetni a mentőssel, tűzoltóval, hogy nem hobbyfotós vagyok aki neten szeretné publikálni a tevékenységüket? -
Yula #18197 Papír ide vagy oda, ha szarul fotózól, akkor nem igen tudsz mit csinálni, ha meg jó vagy, papír nélkül is jó leszel :)
A suli az alapokat adja meg szerintem, után ki mit akar, ott kellene elhelyezkednije gyakorlaton. Újságnál vagy műterembe, aki az alkalmazott fotográfiához érez inditatást és így tovább. Ha meg lesz a gyakorlatod, akkor lehet az igazolványt kiváltani. Asszem' 3 év gyakorlat kell, de lehet már lazítottak. Na de tagfelvétel itt.