25245
-
400Dani #19079 Fotópapírra pakolsz cuccokt, megvilágítod pár másodpercig és előhívod melegében. Fotogram -.-. -
#19078 A vízigyík az alkarral.
Híradóban mondták, hogy sikerült visszavarrni egy 7 órás műtéttel, htx. -
#19077 Honnan volt aaa... koton? :-o
Ezek viccesek, de miféle módszer ez, hogykell? -
#19076 Aranyos gyíkocka.... :) -
#19075 Árpádsávos. -
#19074 Indexről. Kemény...
-
#19073 juuuj.. most cikinek vagy nem.. de ez mi ez a zaszlo??
-
400Dani #19072 -
#19071 jékdzsapog -
#19070 ground zero, az első földi tibérium lelőhely jabocs, rossz topik -
#19069 Annál azért egy picivel több:)
Hát, ha ez Mexikóban van, akkor valszeg ide nem megyek a közeljövőben kattintgatni. Azé megpróbáltam... -
gabatika #19068 szerintem Mexico
http://www.naica.com.mx/ingles/index.htm
-
#19067 kristálybarlang?:) -
#19066 Lehet nem jó topik, de erről nem tudtok valamit? Hol van, mi ez?
-
#19065 Ezen a gólem szövegen hangosan felröhögtem!!! :D -
#19064 Közben berakok ide 3 képet, ma reggel játszadoztam kicsit tükröződésekkel:
[img=http://img168.imagevenue.com/loc78/th_78800_float_122_78lo.jpg][img=http://img138.imagevenue.com/loc252/th_78801_ladik_122_252lo.jpg][img=http://img41.imagevenue.com/loc182/th_78806_ladikz_122_182lo.jpg] -
#19063 Ezt még mindenképp be kell szúrnom. Érdemes megnézni. -
#19062 egy
kettő
három
négy
Fórum a témáról -
#19061 hát, angy szerencséjükre nem. Amúgy keresgélek most szép képeket, hogy ihletet gyűjtsek, aztán mivel ti ilyen témában nem nagyon szoktatok keresgélni gondolom, így a jobb képeket beteszem.
aham... hát akkor majd a következő postba, mert mióta új SG van, néha nem engedi... -
#19060 Mivan, nektek nem vetítették le biosz órán középiskolában negyedikben a sztendert szülés-videót, amin nagy totálban mutatnak egy szőrös p*csát amiből előmászik egy gólem? :DDD
-
efem #19059 biztosan de -
#19058 amúgy nézem itt a képeket, de én má most mindjá elájulok. nagyon undorító ez a születés dolog. én is ilyen undi voltam? biztosan nem... -
G_ArchAngel #19057 RAW-ban fotózz, aztán PS... -
#19056 Na most ha ilyen típusú képet szeretnék, akkor hogy cselekedjek? azt látom, hogy kicsit a kép kicsit túl van exponálva, de ott helyben azé mégse merném az összes képet túlexponálni. esetleg használjam azt a nem to mminek hívják, de amikor sötét képből lesz egyre világosabb?:D meg lágyító szűrő szerintetek kellhet, vagy inkább PS-ben szarakodjak? lehet, hogy baromságokat kérdezek most, de ott már nem nagyon lesz időm ezen filózni, gyakorolni meg nincs lehetőségem...
-
efem #19055 miert ien cefet draga az az uveg? :\ rohadnanak meg .. -
G_ArchAngel #19054 egy hely van, de ott csak gagyi dolgok vannak és nem is olcsó a bérleti díj... -
#19053 hát, most a HDV kamera, meg blue-ray lejátszó mellet erre pont nem maradt pénzem, így ezért kérdeztem,
Tényleg! van valahol magyarországon olyan hely, ahol nagy fényerejű obikat lehet bérelni 1-2 napra? meg mi ajánlanátok? egy 50/1.2 tényleg szép lenne, de gondolom annyiba is kerül a bérlés... meg esetleg kitobi helyett vmi hasonló zoom. -
G_ArchAngel #19052 sajnos nekem nincs, de ahol Te szívod a levegőt, arrafelé jelentősen olcsóbbak ezek a termékek... -
400Dani #19051 sajnálom a pilótát és a navigátort -
#19050 nem úgy értettem, hanem, hogy képek, meg jó ötletek mit vigyek magammalm, mire figyeljek, stb, hogy ne ott jöjjek rá, hogy fél kilónál nehezebb fényképezőt tilos bevinni. (csak példa volt)
Arkangyal: Erre én is gondoltam, aztán arra jutottam, hogy majd valamelyik pancser haveromtól kölcsönkérem. Télleg, te nem tudnád kölcsönadni egy két napra?:D -
AnonymouS #19049 Halálos gázolás egy raliversenyen Ózdnál
április 7. szombat 20:32
[MTI]
A versenypályán tartózkodott az elsődleges vizsgálatok szerint az a férfi, aki életét vesztette a kórházba szállítást követően, miután az egyik kanyarban kisodródó versenyautó elgázolta az Ózd közelében rendezett amatőr raliversenyen szombaton - közölte a rendőrség az MTI-vel.
A 39 éves putnoki férfi nem a nézők számára elkerített részen tartózkodott, hanem a pályán fotózta az amatőr versenyzőket. A versenyautó pedig, miközben a kanyarban kisodródott, még az úttesten ütötte el a nézőt.
A putnoki férfit életét az orvosok a kórházban már nem tudták megmenteni. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. -
G_ArchAngel #19048 venni kell 1D mark III-at, meg 50/1.2L-t aztán villany sem kell ISO 6400 mellett:))) -
efem #19047 50/1,8 :) egyik orvos se szokott sztem sotetbe dolgozni .. -
#19046 full alap 350D-m van kitobival. Ja nem! Van portrémarkolatom. Mér kéne az? Szerintem nem is engednék az orvosok, meg a csajszi is nagyon örülne neki gondolom:D -
400Dani #19045 Tud a vakud stroboszkóp módot? -
#19044 Valakinek van valami okos cikke szülés, illetve újszülött fotózásáról? -
G_ArchAngel #19043 nem tudom, egyelőre nem érdekelnek ezek a dolgok...
legyen már nyár vége / ősz eleje, a többit leszarom:) -
DecenS #19042 és mennyié adod el az dicső vakut? :D -
G_ArchAngel #19041 mark III, nagyon baba, hogy ISO 3200-on tud olyan zajt, mint más gépek ISO 800-on, ráteszek egy 1.4-es vagy 1.2-es obit és a vakut beszőheti a pók... -
b0mb #19040 ololo es mi lesz a helyettesito gep ?
gondyzom vmi 1D kategoriaju..