25245
-
G_ArchAngel #19599 az Arena Plaza építésén fotóztam egy csapat munkást, a brigádvezető kezében volt - 3 napig retusáltam a felesleges képelemeket:))) -
Lateralus #19598 Na, végre egy normális fotó tőled!
:P -
G_ArchAngel #19597 -
efem #19596 7tol dolgozok.. -
efem #19595
dr. Clock :) -
#19594 Ilyen kurva korán? :)
Ezmeg aug.20 a tüzijáték után 1órával
DélBuda -
efem #19593 azert azon a ronda kis szigeten ellennek egy darabig :) -
#19592 Az Glasgow-ban keszult (mellesleg ritka ocsmany varos)
meg egy panorama -
#19591 második kép hangulatos!
emelkeztet 1 regi londoni kepemre, csak azon a busz mozdult be és az ember volt éles ^^
-
#19590 Irorszagban, ezeket meg Skociaban csinaltam mult heten, szerencsere jo ido(is) volt.
Panorama1
Panorama2 -
#19589 á, dehogy. tudod ez olyan 'művészi':) -
#19588 Részeg vótá azé dő így a horizont? :P -
#19587 nem középen van, nem érdekel hogy nem művészi, és igen, Tihany. -
#19586 ez igy kozepre igazitva nagyon muveszi. :c
(tihany?) -
#19585 esni fog az eso -.- -
-
AnonymouS #19583 Sziasztok, ma és holnap van/lesz ugye a repülőnapok. Van valami tuti tippetek, mikor kell kimenni, honnan a legjobb a kilátás, stb? :) Előre is köszi!!! -
#19582 drága fotózás -
#19581 *S3 IS -
#19580 szvsz Canon IS S3, a képeket amúgy is gépen nézegeted-szerkesztgeted, a kijelző pixelessége pedig nem befolyásolja a képeket ugye:) -
#19579 ezt hol?
-
#19578 Sziasztok!
Gép vásárlás elött állok, és kéne egy kis segíség dönteni.
Az alábbi moddelleket néztem ki, árban mondjuk eléggé különböznek...
pana FZ7, FZ8
canon S3 vagy S5
FZ7van most irtó olcsón, de arrol sok helyen azt mondják hogy eléggé zajos képeket csinál már alacsonyabb fényérzékenységnél is. De nyert egy csomo dijat ugye. Aztán S3 az jó lenne, csak a kijelzöje eléggé szar pixeles. S5nél meg orvosolták ezt a gondot, nagyon jó nak tünik az egész, csak hát mégis több mint 50nel drágább a lumixnál.
Szóval várok tanácsot hogy melyik éri meg szerintetek :)
Hobbifotozáshoz lesz elsösorban, azért nem jön szóba dslr. -
#19577 Partmenti kishaziko
-
#19576 Attila műtermi képeit feltettem végre az oldalamra... nemrég raktam már ide belőle képeket... most csak linkelem a két sorozat helyét... jó nézelődést (és persze, ha van, a kritikát szívesen fogadom)
Book 16 itt
Book 17 itt -
#19575 Egy érdekes olvasnivaló:
"Posted: Wed Aug 08, 2007 11:17 pm Reply with quote
Hello, Those that know me ,Know that I been teaching Photography for a long time and a long time student of the history of Photography. Something very amazing happened today that I wanted to share with you all. Teaching accounts for about 80% of what I do nowdays because I find it the most rewarding thing I can do, I have dropped clients that I've been working for close to 20 years to do more teaching. Currently only 30% come from the stock world, Most come from fine art sites and referrals for people still coming over from film. [yes it's true] here's the story. A few weeks ago my wife is walking the dog in a near by park, She meets an older woman walking her dog and taking pictures, They talk and the woman is interested in taking a few classes. Well I squeeze her in. She is 85, from Israel, We talk for 3 hours just so I can determine what she wants or needs to learn. I of course start with the basics like DOF and composition. She gets extremely confused and I fear will never , ever understand this. Shes frustrated, Im frustrated. the next week she comes back and shows me the work she has been doing for years. MY GOD!! HOLY CRAP, Tears started rolling down my face. She was without a doubt the best photographer I've seen in 20 years in the True sense of the word "Photographer" She had books printed up of her work in central Park NY and europe of Old people kissing on a park bench, Blurry feet of lovers dancing in the street, old leaves in a rain puddle reflecting the city buildings, Raindrops on a handrail. So far beyond what 99% of us see that it killed me. She uses a old nikon Film P&S on total Program Mode. Her Images made me cry with the sheer power of the story she was telling. She cannot send an e-mail, never heard of photoshop and cannot learn it. Has her images processed by a drug store. I told her, there was NOTHING I could teach her. She was so far beyond me and anyone I have seen in 20/30 years. would her images be accepted as stock? NO, THANK GOD!!!!!! Hope you all get what Im saying here. She has a gift that transends all technology. Im honored to know her. her vision, Style and commitment to seeing what all of us just walk past everyday without noticing .Needless to say it was a great reaffirming experience for me. Hopefully for a few of you. She defines "Photographer".
Best, Laurin"
Elnézést, hogy hosszú, és angol, de nagyon jó... -
gazdi #19574 vörös bolygó a munkacíme, amíg jobb nem lesz -
#19573 omg mi ez -
gazdi #19572 -
FFX #19571 nekem nem is lesz szabim mert nem fizetik ki :( -
#19570 Nekem is nagyon jól esett végre kimozdulni kicsit- idén még nem voltam szabin én sem...
Viszont történt egy kis baleset is ami beárnyékolja a derűs visszatekintést... ugyanis a fix 50-es obim fixálódott a vázamra ... ma viszem szervízbe... -
Gabo #19569 Ezek cúna cúna gonoss képek...
Kirándulhatnékom támadt tőlük, miközben még másfél hetet valahogy ki kell bírnom a nyári szabimig. Szóval ilyen képeket nézegetni tiszta kínszevedés jelenleg.
-
#19568 Hétvégén Szilvásvárad felé vettük az irányt... elég ramaty idő volt arrafelé, de azért készült pár kép...
Még pár kép itt... -
#19567 koszi -
#19566 nem, az anyád volt. -.- -
400Dani #19565 szatyorban hordtad ki :o -
Gabo #19564 Portré képnél nem túl szerencsés, ha az egyetlen fényforrás a gép beépített vakuja szemből. Az arc lapos és jellegtelen lesz tőle. Érdemes lett volna valamivel megszorni egy kicsit a villanó fényét, valamint néhány másik fényforrást is beállítani. Sajnos így az árnyékos részek teljesen beleolvadnak a sötét háttérbe...
Amúgy csak gratulálni tudok hozzá! -
#19563 mindent én csináltam! -.-
-
Gabo #19562 Tetszik a kép! Jó a fény és az árnyék kontrasztja. Valószínűleg színesben nem lenne ennyire hatásos, ráadásul ott a válon lévő kiégés is sokkal zavarobb lenne. De így ! -
Camera Make: SONY
Camera Model: DSC-F828
Image Date: 2007:08:04 23:54:53
Flash Used: No
Focal Length: 51.0mm
Exposure Time: 0.033 s (1/30)
Aperture: f/2.8
ISO equiv: 200
White Balance: Auto
Metering Mode: Center Weight
Exposure: program (Auto) / NightShot -
gazdi #19560 FCs természetfotós mesteremtől hallottam.