25245
-
#19919 loálmár! -
#19918 a koNpaktokban lényegében folyamatosan megy a CCD vagy a EVF, egy dslr-nél amig koNponálsz nem megy semmi, max némi kis fénymérés -
#19917 Holez? -
#19916 Az érzékelő előtt van vagy tíz centi üveg-levegő kombó. -
#19915 A CMOS tizedannyi hőt termel, mint a CCD. -
#19914 ami még érdekelne:
itt sokat ront, hogy lemaradt baloldalon az ember feje? :S
Nem szép dolog így "félbevágni" valakit, ezt tudom... de sem hátrébbmenni nemtudtam, sem máshogy belerakni mindent amit rajta kívül szerettem volna. :/
-
csak érdekességképp:
A kamerának ( érzékelő stb) nem kéne több hőt leadni ennél? Emlekszem anno az A1 érezhetően melegedett ha sokáig használtam. A dslr ek jobban szellőznek / nem melegszenek annyira? -
rmx rider #19912 Sziaztok van egy Fuji s6500fd- gépem és mivel nem lehet hozzá külső vakut csatlakoztatni vettem egy ilyet:
Flash Slave Trigger Wireless Hot Shoe Sync Adapter
Product Features:
* This wireless remote slave trigger for hot shoe mount flash, compact and sturdy with a standard hot shoe seat on the top and a standard 1/4"- 20 thread screw socket for tripod on the bottom. This flash remote controller is optical theory making the master flasher to control remotely the auxiliary one to flash synchronously without the need of connecting wires.
* The slave trigger gets its working power from the flash attached to it and therefore it is battery-free.
The item features small in volume, good-looking in exterior, high in flexibility and stable in performance.
Ezt csatlakoztatni tudom egy 10 éves Sunpark vakuhoz és ha villan a Fuji vakuja a sunpark is villan. De mindenféle beállítás mellett nem világosabb hanem sötétebb lesz a kép mint a sima vakusnál!! O_o Természetesen manuálba fotózok. A dolog az ősök kis HP kamerájukkal tökéletesen működik,
Kérlek segítsetek -
#19911 soksok nagy panorámák -
#19910 köszönöm a segitségeteket! -
#19909 Krac Danye. -
#19908 Grat az eredményhez! -
#19907 htx, bár nem ezért raktam be [hazudik] -
#19906 Valami drogost, aki nem tudott viselkedni. -
#19905 grats! Akartam is kérdezni hova nyerted az utat. De aztan nem irtad itt hogy megnyerted, azthittem titokban akarod tartani. ^^
azon a rendőrös képen kit bilincseltek meg? es miert? :o -
#19904 congrats :) -
#19903 [GRATULÁL] -
#19902 Nagy grat!!! -
G_ArchAngel #19901 nemhiába Te nyerted a Maratont(Y)(Y)Y(Y)Y(YY) -
#19900 Én láttam. Szedjed le, megéri... -
#19899 National.Geographic.Fotosai.DVDRip.XviD.HunDub-DNS.torrent < találtam egy ilyet torrenten most. Érdemes leszedni / látta valaki?
*ahogy elnezem ez a sorozat, csak nemtom melyik része :C -
#19898 19896: kurva jó képek
19897: első nekem bejövős -
#19897 Két kedvenc Fotomarathonos képom -.-
-
#19896 találtam egy nagyon komoly blogot: eseményfotós-vakus technikákat elemezget. Minden képhez elég jól leírja milyen világítást használ / mit miért hogyan csinált stb. Elég sokat lehet belőle tanulni.
-
DecenS #19895 k10d viszont por és cseppálló valamint ccd eltolásos képstabival szerelt... hogy mennyire szűk a használt piac pentaxék felé..? hááát.. azért ez nézőpont kérdése. ha szigorúan a digitális vázakra fejlesztett obikat vesszük, akkor igaz... -
#19894 index fórum -fotós adokveszeket érdemes nézgeteni, ittpl van 1 arc aki külföldről hoz be elég jó áron fotós dolgokat ( a garanciat viszont így csak rajta keresztül tudod érvényesíteni, ennyi a "hátránya")
vagy webshopokat ( ccsfoto, ilyesmik)
indexen most arulnak 0 expos 30d -t, olcsoert pl ^^
amugy enis nikon d80 vagy canon30d/400d-t ajanlom olyan kategoriaban. Ahogy Angel is írta, ehhez a 2 márkához sokkal könnyebben tudsz bármilyen obit / kiegészítőt megvenni.
[apro] -
Aspyrin #19893 Akkor legyen egy kis on is.
Olympus E-3-mal készített képek:
35-100
12-60
-
Aspyrin #19892 Nagyon jól tudod miről beszéltem(elektronikus tisztítás -porosodásgátló szuperszónikus hullámszűrő-), de nyugodtan bohóckodjatok csak tovább és lessétek mikor szólok hozzá, legalább jól érzitek magatokat, ha már a témát nem viszitek.. -
#19891 canon eos 30d-je van asszem a noverem ferjenek,az nagyon kemeny kis gep. hasznaltan hol lehet ilyeneket talalni? tudtok mondani valami oldalt? -
#19890 és a "szenzoros tisztítás"? -
Aspyrin #19889 -
G_ArchAngel #19888 kell is szerencsétlenre, mert az optikai kereső alagút végén nehezen látszik a fény:) -
G_ArchAngel #19887 Canon EOS 30D, Nikon D80 vagy Pentax K10D...
Az mindhármat garanciával, használtan 160-180k körül megkapod, de Canon és Nikon esetében könnyebben feljebb léphetsz később, ráadásul mindkettőhöz elég nagy second-hand piac tartozik...
-
#19886 "élőképes kereső"
Mondjuk pár szót az új ford focusról is!
Két irányba forgatható kormánykerék, átlátszó ablaküvegek, nyitható ÉS csukható ajtók, eső -és szélvédett belső tér... -
#19885 hm ez fajinnak tunik -
#19884 obi nelkul. -
Aspyrin #19883 Nos, szvsz. az Olympus E-410 kit az egyik lehetséges alternatíva.
A két kitobival 14-42mm és 40-150mm valójában megtalálod minden számításod, hiszen Olyéknál ezek az értékek 28-84mm illetve 80-300mm-nek felelnek meg, ráadásul nagyon jó minőséget kapsz.
A gépről egy pár szó: élőképes kereső, szenzoros tisztítás, 10MPixel a nagyobb nyomtatáshoz.
Nekem is Olympusom van(E-400), nyugodt szívvel ajánlom. -
G_ArchAngel #19882 obival vagy anélkül -
#19881 srácok milyen gépet tudnátok ajánlani, lehet hogy veszek egyet. a lényeg hogy tükörreflexes legyen, de ne a legdrágább kategória. 150-200e közt kb... -
#19880 Zoomátfogás óriási, 27-es nagylátószög roolz, képminőség elég fos.
Teszt.