25245
-
Yula #20960 A leghatásosabb ha személyesen tudsz tanulni a legjobbaktól.
Íme, Christopher Anderson/Magnum Torontóban séta közben egy röpke kis előadás:
1
2
3 -
G_ArchAngel #20959 forbidden... -
#20958 elszédültem mire az aljára értem -
#20957 Ja meg most nézem, milyen kezei vannak már... Szörnyű, nagy véreres... omg
-
#20956 Jó képek, szép a csaj is. Csak azt a szemüveget kéne szvsz elfelejteni. Utolsó a legjobb -
efem #20955 koszi! -
efem #20954 lemaradt :) -
#20953 ezzel a képpel meg mi történt? -
#20952 legelsőn valahogy sem az arca, sem a kezei nem tetszenek, a bogárszemüveg meg csak ront a dolgon. az összes többin tetszik, főleg az utolsón. szép munka. -
efem #20951 +1
-
efem #20950
-
#20949 Nem kell személyeskedni. Ezek nem kiemelkedő képek, ahhoz képest eléggé oktatósra vette a figurát. Én nem mernék "így fotózok" blogot indítani, kevés vagyok hozzá. -
G_ArchAngel #20948 egyszerien nem tartom kiemelkedonek a kepeit, lentebb olvastam, hogy a mentorod...
nem nyalni akarok, de akkor tulnottel rajta, mert a vizparti tajkeped es a homeless portreid is jobbak, mint az O kepei... -
#20947 Nem azert. Voltak itt is paran akik ismerik. Es gondoltam vannak paran akiknek jol jonne az ha van egy oldal ami nem csak mutatja a kepeket de a keszitesrol, utomunkarol is ir valamit. Persze az ubah-pr0knak mint ti az ilyen... bah! -
G_ArchAngel #20946 ertem, en nem jarok ilyen oldalakra, bevallom meg kepeket nezegetni sem (mondjuk deviantart mar lepett meg parszor), annyi mas igenyes oldal van, amit meg kell nezni, hogy erre meg nem volt idom:-)
(csak a Magnum vagy Getty Images, Seven (VIIphoto) oldalan ellehet tevedni orakig...) -
#20945 az már valami! -
#20944 Majdnem minden fotomegoszto/megmondo oldalon fenn vannak a kepei. Eleg sokan ismerik ot innen onnan (en FotoRacerol). -
G_ArchAngel #20943 O egyebkent kicsoda?
A HDR-ei jobbak, mint amit en tudnek, de lattam mar jobbakat (pl. Danitol), a tobbi kephez, meg erosen kell a PS, hogy valami legyen belole... -
G_ArchAngel #20942 Canjavec Attila - gyonyoru kepek, de le sem tagadhatna, hogy Eifert-tanitvany:-) -
#20941 Igy fotózik Rékuc/Szefi -
#20940 halban gazdag
-
#20939 Azé Regéc se szar :) -
#20938 Boldogkőváralja -
#20937 Na ez még, mikor elvonult -
#20936 Akad még, de kevest dolgoztam fel eddig... -
G_ArchAngel #20935 kept!
biztos csinaltal meg:) -
#20934 Zemplén Rox
Tavaszi Zápor -
G_ArchAngel #20933 koszi, ez olyasmi, ami vmi kep...ize nem jut eszembe milyen neven van a Viva-n es nagyon okos lanyok, nagyon okosakat mondanak kortars muveszetrol, kiallitasokrol, stb...? -
#20932 Kiborít ez a szentimentalizmus. -
#20931 Ígyni! -
G_ArchAngel #20930 Az MTV-t meg vagom, de mi az a "pixel"?
(amugy Editthy is volt m1-en...) -
#20929 ő volt az mtv-bem is a pixelben. -
#20928 wah megeloztel. :D -
#20927 angel azt irta, hogy ugyanazokat a szineket, fényeket, beállításokat használja mindenkinél,mindig ( mellesleg kurvajól :D tényleg le a kalappal ). az mellékes hogy ugyanazok a modelljei is.
ilyesmire gondolt változatosságon szerintem. És mielőtt aztmondod hogy a két fotós nem egy kategória, lapozz a galeryben a legvégére, ahol ő is család / barátokkal kezdi. hasonló változatossággal mint a megrendelésre készülő mai képeinél. -
G_ArchAngel #20926 az egyformat nem csak a szemelyekre ertem, hanem a 4-5. galeria utan mar tudtam milyen beallitasok lesznek a tobbiben, talalt maganak egy-ket beallitast, megvilagitast es az van az osszes kepen... -
#20925 Ez szerintem egyfajta velejárója az ilyesfajta divatfotózásnak. Ha az ember nem egy ügynökségnek fotóz, különböző megrendelésekkel, kivánságokkal elhalmozva, akkor jobbhiján barátokat, ismerősöket, suli/munkatársakat fog fotózni, és igen, itt el lehet bukni a saját gödreidben, amiken a megrendelések,kivánságok segítenének... De hát ez a divatfotózás, egy alkalmazott fotográfiai ág(szóljatok ha rosszul tudom), kellenek a különböző kivánságok, hogy megfelelő értékeik legyenek a képeknek. szerintem. -
G_ArchAngel #20924 joak a fotoi, viszont ebben a formaban semmit nem er a honlapja - egyszeruen ugyanaz a baja, mint nekem - egy ido utan minden fotoja egyforma, ugyanazokkal a szemelyekkel... -
#20923 http://www.ederkrisztian.com/
19éves, underground hip-hopban is jeleskedő srác. nekem nagyon bejövős. -
G_ArchAngel #20922 Meghalt Cornell Capa fotográfus
NOL Népszabadság Online 2008. május 23.
Kilencven éves korában, pénteken elhunyt Cornell Capa fényképész, a világhírű haditudósító, Robert Capa testvére - jelentette be az utóbbi által alapított Magnum fotóügynökség.
Friedmann Kornél néven Magyarországon született, de 1936-ban kivándorolt Párizsba, majd a következő évben az Egyesült Államokba. A Life magazinnál kezdett dolgozni, első képe viszont a brit Picture Postban jelent meg. Testvére halála után, az ötvenes évek második felében a Magnum elnöke lett.
Számos fotóriportot készített az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában, a Szovjetunióban, és több amerikai elnökválasztási kampányt is lefényképezett, így John F. Kennedyét is. 1974-ben létrehozta az ICP nemzetközi fotósközpontot, amelyben bátyja munkáit gyűjtötte össze, s ahol több száz kiállítást és konferenciát szervezett a fotózás témájában.
Temetése szűk körű lesz, de szeptember 10-én nyilvános megemlékezést tartanak róla New Yorkban. (MTI)
Fotoi a Magnum weboldalan -
#20921 Műtermi képek direkt ennyire zajosak?