25245

• Yula
    A leghatásosabb ha személyesen tudsz tanulni a legjobbaktól.
    Íme, Christopher Anderson/Magnum Torontóban séta közben egy röpke kis előadás:
    1
    2
    3
  • G_ArchAngel #20959
    forbidden...
  • Placebó
    elszédültem mire az aljára értem
  • Falconer
    Ja meg most nézem, milyen kezei vannak már... Szörnyű, nagy véreres... omg
  • Falconer
    Jó képek, szép a csaj is. Csak azt a szemüveget kéne szvsz elfelejteni. Utolsó a legjobb
  • efem
    koszi!
  • efem
    lemaradt :)
  • 30Dani
    ezzel a képpel meg mi történt?
  • BiG G
    legelsőn valahogy sem az arca, sem a kezei nem tetszenek, a bogárszemüveg meg csak ront a dolgon. az összes többin tetszik, főleg az utolsón. szép munka.
  • efem
    +1
  • efem

• 30Dani
    Nem kell személyeskedni. Ezek nem kiemelkedő képek, ahhoz képest eléggé oktatósra vette a figurát. Én nem mernék "így fotózok" blogot indítani, kevés vagyok hozzá.
  • G_ArchAngel #20948
    egyszerien nem tartom kiemelkedonek a kepeit, lentebb olvastam, hogy a mentorod...
    nem nyalni akarok, de akkor tulnottel rajta, mert a vizparti tajkeped es a homeless portreid is jobbak, mint az O kepei...
  • Timber
    Nem azert. Voltak itt is paran akik ismerik. Es gondoltam vannak paran akiknek jol jonne az ha van egy oldal ami nem csak mutatja a kepeket de a keszitesrol, utomunkarol is ir valamit. Persze az ubah-pr0knak mint ti az ilyen... bah!
  • G_ArchAngel #20946
    ertem, en nem jarok ilyen oldalakra, bevallom meg kepeket nezegetni sem (mondjuk deviantart mar lepett meg parszor), annyi mas igenyes oldal van, amit meg kell nezni, hogy erre meg nem volt idom:-)

(csak a Magnum vagy Getty Images, Seven (VIIphoto) oldalan ellehet tevedni orakig...)
  • 30Dani
    az már valami!
  • Timber
    Majdnem minden fotomegoszto/megmondo oldalon fenn vannak a kepei. Eleg sokan ismerik ot innen onnan (en FotoRacerol).
  • G_ArchAngel #20943
    O egyebkent kicsoda?
    A HDR-ei jobbak, mint amit en tudnek, de lattam mar jobbakat (pl. Danitol), a tobbi kephez, meg erosen kell a PS, hogy valami legyen belole...
  • G_ArchAngel #20942
    Canjavec Attila - gyonyoru kepek, de le sem tagadhatna, hogy Eifert-tanitvany:-)
  • Timber
    Igy fotózik Rékuc/Szefi
  • Placebó
    halban gazdag
  • Placebó
    Azé Regéc se szar :)
  • Lullaby
    Boldogkőváralja
  • Placebó
    Na ez még, mikor elvonult
  • Placebó
    Akad még, de kevest dolgoztam fel eddig...
  • G_ArchAngel #20935
    kept!
    biztos csinaltal meg:)
  • Placebó
    Zemplén Rox

Tavaszi Zápor
  • G_ArchAngel #20933
    koszi, ez olyasmi, ami vmi kep...ize nem jut eszembe milyen neven van a Viva-n es nagyon okos lanyok, nagyon okosakat mondanak kortars muveszetrol, kiallitasokrol, stb...?
  • 30Dani
    Kiborít ez a szentimentalizmus.
  • DJ RX7
    Ígyni!
  • G_ArchAngel #20930
    Az MTV-t meg vagom, de mi az a "pixel"?

(amugy Editthy is volt m1-en...)
  • DJ RX7
    ő volt az mtv-bem is a pixelben.
  • The Garrett
    wah megeloztel. :D
  • The Garrett
    angel azt irta, hogy ugyanazokat a szineket, fényeket, beállításokat használja mindenkinél,mindig ( mellesleg kurvajól :D tényleg le a kalappal ). az mellékes hogy ugyanazok a modelljei is.

ilyesmire gondolt változatosságon szerintem. És mielőtt aztmondod hogy a két fotós nem egy kategória, lapozz a galeryben a legvégére, ahol ő is család / barátokkal kezdi. hasonló változatossággal mint a megrendelésre készülő mai képeinél.
  • G_ArchAngel #20926
    az egyformat nem csak a szemelyekre ertem, hanem a 4-5. galeria utan mar tudtam milyen beallitasok lesznek a tobbiben, talalt maganak egy-ket beallitast, megvilagitast es az van az osszes kepen...
  • Garf
    Ez szerintem egyfajta velejárója az ilyesfajta divatfotózásnak. Ha az ember nem egy ügynökségnek fotóz, különböző megrendelésekkel, kivánságokkal elhalmozva, akkor jobbhiján barátokat, ismerősöket, suli/munkatársakat fog fotózni, és igen, itt el lehet bukni a saját gödreidben, amiken a megrendelések,kivánságok segítenének... De hát ez a divatfotózás, egy alkalmazott fotográfiai ág(szóljatok ha rosszul tudom), kellenek a különböző kivánságok, hogy megfelelő értékeik legyenek a képeknek. szerintem.
  • G_ArchAngel #20924
    joak a fotoi, viszont ebben a formaban semmit nem er a honlapja - egyszeruen ugyanaz a baja, mint nekem - egy ido utan minden fotoja egyforma, ugyanazokkal a szemelyekkel...
  • Garf
    http://www.ederkrisztian.com/

19éves, underground hip-hopban is jeleskedő srác. nekem nagyon bejövős.
  • G_ArchAngel #20922
    Meghalt Cornell Capa fotográfus
    NOL  Népszabadság Online  2008. május 23.
    Kilencven éves korában, pénteken elhunyt Cornell Capa fényképész, a világhírű haditudósító, Robert Capa testvére - jelentette be az utóbbi által alapított Magnum fotóügynökség.

Friedmann Kornél néven Magyarországon született, de 1936-ban kivándorolt Párizsba, majd a következő évben az Egyesült Államokba. A Life magazinnál kezdett dolgozni, első képe viszont a brit Picture Postban jelent meg. Testvére halála után, az ötvenes évek második felében a Magnum elnöke lett.
    Számos fotóriportot készített az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában, a Szovjetunióban, és több amerikai elnökválasztási kampányt is lefényképezett, így John F. Kennedyét is. 1974-ben létrehozta az ICP nemzetközi fotósközpontot, amelyben bátyja munkáit gyűjtötte össze, s ahol több száz kiállítást és konferenciát szervezett a fotózás témájában.

Temetése szűk körű lesz, de szeptember 10-én nyilvános megemlékezést tartanak róla New Yorkban. (MTI)

Fotoi a Magnum weboldalan
  • 30Dani
    Műtermi képek direkt ennyire zajosak?