25245

• 30Dani
    gyakorlatilag összeszarta magát és véletlenül exponált
  • The Garrett
    szerintem a kommentár írója arra akart utalni, hogy a fotósnak helyén volt az esze és rögtön reagált az eseményekre. Nem arra hogy rövid záridővel fotózott. :P
  • BiG G
    hazudás, egyértelműen látszik a harminc másodperces záridó
  • GregSB
    Ha azt írnák oda hogy "nagyon rövid záridővel" akkor az emberek nagy része nem értené miről beszélnek :D Nem mindenki vágja a fotós szakzsargont.
  • Falconer
    A komment mekkora lol ami ehhez tartozik :D

A képet – amelyen az Afganisztánban szolgáló amerikai tengerészgyalogos őrmester látható – a másodperc tört része alatt készítette el Goran Tomasevics, a Reuters hírügynökség fotósa.
  • Timber
    a mar emlitett Fuji vagy az akar zsebben is elfero kisokos a Panasonic TZ2 (ami most mint kifuto modell jo olcson kaphato)
  • DirtyGab3sz
    Például......
  • Tucker Case
    Már hogy érted? Újra gondoltam, de az mindegy hogy mikor adták ki a gépet.
  • 30Dani
    év?
  • Tucker Case
    Sziasztok, nem tudom hogy ez-e a megfelelő topik, de remélem tudtok segíteni. Tudnátok tanácsot adni, hogy 30-40 körül milyen digitális fényképezőgépet lenne érdemes venni?
  • 89
    Egy kicsit zavaró, mintha dőlne a torony...de lélegzetelállító!!!
  • Blasta

fototv.hu - Vancsó Zoltán: Egy elrejtett napló megtalált fotói
  • Timber
    meg szerencse, hogy van alatta nev mert most nagyon durvan kuldtelek volna a melegebb eghajlatokra.. :D Aki ilyet csinal az egy rohadek... tonkreteszi minden amator fotos onbecsuleset! Undorito! Aljassag! Bitora vele! :D
  • GregSB

• GregSB
    The Sky From Above
  • Garf
    Bernie Dechant

flickr-en találtam rá.
  • Garf
    Joshua Hoffine
  • Lullaby
    hétképe sokszor annyi hogy magába foglalja a hét eseményeit.
  • DirtyGab3sz
    Ezek kurvajók!
  • GregSB
    Gyerekkori rémálmok.
  • 30Dani
    Oké, hogy az indexen saját kép is kell a válogatásba, de ez tényleg hétképe?

• Gladiator
    te én meg nem is neked írtam azt:D
  • DirtyGab3sz
    No para Vinyus!!
    Vannak akik kötözködősebbek,rossz napjuk van,nem jutott dinnyeföld nekik,satöbbi......
    Egy dologra számíthatsz bizton!
    itt...bocs ott megkapja az ember a hideget-meleget egyaránt!
  • oO VinyuS Oo
    Félreértések elkerülése végett:
    Én a 21006 postra akartam reagálni szóval nem kértem hogy jónak tituláljátok tisztába vagyok saját amatörségemmel. Eddig nem ismertem RX7 által ajánlott linket ezért postoltam ide! Ezentúl majd ott fogom megtenni!
  • DirtyGab3sz
    TIMBER FOR PRESIDENT!!!!!
  • The Garrett
    ááááááááááááááááááááá. :D kiderült a bünti képes srácról hogy tankörtársam. Tudtam én hogy ismerős valahonnan... :D:D:D:DD:
  • Gladiator
    milyen medencés?
  • Timber
    Amiota a medences kep TOP 10 lett magyarazd el barkinek is, hogy egy foto miert nem eleg a hova... :D
  • Timber
    jányok!
    1, ha valaki belinkel fotókat legyen az csak úgy vagy több napos meló eredménye akkor fogadja el, hogy arra kritika fog jönni.
    2, ha valaki elmondja a véleményét akkor engedjük már meg neki, hogy az legyen a véleménye.
    3, ha esetleg az eredeti posztot író (azaz OP mint Original Poster) felé sértőnek érzed valaki kritikáját akkor hagyd már meg neki (OP) a megsértődés lehetőségét és ne sértődj meg előre a nevében.
    :D
  • DJ RX7
    Ezekkel ide.
  • Gladiator
    Héj! Nem állítottam, hogy nem lehet a képeket megnézni!
    Nem mondtam, hogy hű én vagyok itt a góré.
    Csak annyit mondtam, hogy szerintem semmi különös nincs a képekben. Nincs velük semmi baj, de szerintem ide nem elég.
  • Gladiator
    elég gyorsan megunod a dolgokat, hisz mindössze egy üzenetemben vltam cinikus...
  • oO VinyuS Oo
    Héj nem állítottam a képeimről semmit!
    Nem mondtam hogy hű én de profi vagyok!
    Csak annyit mondtam hogy csináltam pár képet!Nincs rajtuk semi extra csak képek de azért még meg lehet nézni őket!
  • BiG G
    kezd unalmas lenni a cinizmusod? :)
  • Gladiator
    ja tényleg, bocs, akkor nagyon jók!!!444négy
  • BiG G
    láttunk azért már ezeknél sokkal rosszabb képeket is a topikban, illetve a másikban is :)
  • Gladiator
    mit kell nézni? mert szerintem semmi különös. ezek bárki-csinál-ilyet fotók. bocs.
  • oO VinyuS Oo
    Szombaton barátnőmet kísértem ki ferihegyre és készítettem pár képet!
  • oO VinyuS Oo
    Ó köszi ez volt a gond prophotoban lett elmentve átméretezés után.
    Köszi a helpet!
  • The Garrett
    eltérő színrendszer miatt.
    nézd meg a kamerádban milyen színrendszert lehet beállítani ( srgb ,argb, prophoto) valoszinuleg ez a 3 féle lehetőség lesz.
    Ha neten ugyanazt akarod viszontlátni amit a monitorodon is, akkor srgb ben fotózz, és srgb color profilt használj szerkesztésnél és mentésnél is.