25245
-
#21040 gyakorlatilag összeszarta magát és véletlenül exponált -
#21039 szerintem a kommentár írója arra akart utalni, hogy a fotósnak helyén volt az esze és rögtön reagált az eseményekre. Nem arra hogy rövid záridővel fotózott. :P -
#21038 hazudás, egyértelműen látszik a harminc másodperces záridó -
#21037 Ha azt írnák oda hogy "nagyon rövid záridővel" akkor az emberek nagy része nem értené miről beszélnek :D Nem mindenki vágja a fotós szakzsargont. -
#21036 A komment mekkora lol ami ehhez tartozik :D
A képet – amelyen az Afganisztánban szolgáló amerikai tengerészgyalogos őrmester látható – a másodperc tört része alatt készítette el Goran Tomasevics, a Reuters hírügynökség fotósa. -
#21035 a mar emlitett Fuji vagy az akar zsebben is elfero kisokos a Panasonic TZ2 (ami most mint kifuto modell jo olcson kaphato) -
#21034 Például...... -
Tucker Case #21033 Már hogy érted? Újra gondoltam, de az mindegy hogy mikor adták ki a gépet. -
#21032 év? -
Tucker Case #21031 Sziasztok, nem tudom hogy ez-e a megfelelő topik, de remélem tudtok segíteni. Tudnátok tanácsot adni, hogy 30-40 körül milyen digitális fényképezőgépet lenne érdemes venni? -
#21030 Egy kicsit zavaró, mintha dőlne a torony...de lélegzetelállító!!! -
fototv.hu - Vancsó Zoltán: Egy elrejtett napló megtalált fotói -
#21028 meg szerencse, hogy van alatta nev mert most nagyon durvan kuldtelek volna a melegebb eghajlatokra.. :D Aki ilyet csinal az egy rohadek... tonkreteszi minden amator fotos onbecsuleset! Undorito! Aljassag! Bitora vele! :D -
-
#21026 The Sky From Above -
#21025 Bernie Dechant
flickr-en találtam rá. -
#21024 Joshua Hoffine -
#21023 hétképe sokszor annyi hogy magába foglalja a hét eseményeit. -
#21022 Ezek kurvajók! -
#21021 Gyerekkori rémálmok. -
#21020 Oké, hogy az indexen saját kép is kell a válogatásba, de ez tényleg hétképe?
-
#21019 te én meg nem is neked írtam azt:D -
#21018 No para Vinyus!!
Vannak akik kötözködősebbek,rossz napjuk van,nem jutott dinnyeföld nekik,satöbbi......
Egy dologra számíthatsz bizton!
itt...bocs ott megkapja az ember a hideget-meleget egyaránt! -
#21017 Félreértések elkerülése végett:
Én a 21006 postra akartam reagálni szóval nem kértem hogy jónak tituláljátok tisztába vagyok saját amatörségemmel. Eddig nem ismertem RX7 által ajánlott linket ezért postoltam ide! Ezentúl majd ott fogom megtenni! -
#21016 TIMBER FOR PRESIDENT!!!!! -
#21015 ááááááááááááááááááááá. :D kiderült a bünti képes srácról hogy tankörtársam. Tudtam én hogy ismerős valahonnan... :D:D:D:DD: -
#21014 milyen medencés? -
#21013 Amiota a medences kep TOP 10 lett magyarazd el barkinek is, hogy egy foto miert nem eleg a hova... :D -
#21012 jányok!
1, ha valaki belinkel fotókat legyen az csak úgy vagy több napos meló eredménye akkor fogadja el, hogy arra kritika fog jönni.
2, ha valaki elmondja a véleményét akkor engedjük már meg neki, hogy az legyen a véleménye.
3, ha esetleg az eredeti posztot író (azaz OP mint Original Poster) felé sértőnek érzed valaki kritikáját akkor hagyd már meg neki (OP) a megsértődés lehetőségét és ne sértődj meg előre a nevében.
:D -
#21011 Ezekkel ide. -
#21010 Héj! Nem állítottam, hogy nem lehet a képeket megnézni!
Nem mondtam, hogy hű én vagyok itt a góré.
Csak annyit mondtam, hogy szerintem semmi különös nincs a képekben. Nincs velük semmi baj, de szerintem ide nem elég. -
#21009 elég gyorsan megunod a dolgokat, hisz mindössze egy üzenetemben vltam cinikus... -
#21008 Héj nem állítottam a képeimről semmit!
Nem mondtam hogy hű én de profi vagyok!
Csak annyit mondtam hogy csináltam pár képet!Nincs rajtuk semi extra csak képek de azért még meg lehet nézni őket! -
#21007 kezd unalmas lenni a cinizmusod? :) -
#21006 ja tényleg, bocs, akkor nagyon jók!!!444négy -
#21005 láttunk azért már ezeknél sokkal rosszabb képeket is a topikban, illetve a másikban is :) -
#21004 mit kell nézni? mert szerintem semmi különös. ezek bárki-csinál-ilyet fotók. bocs. -
#21003 Szombaton barátnőmet kísértem ki ferihegyre és készítettem pár képet! -
#21002 Ó köszi ez volt a gond prophotoban lett elmentve átméretezés után.
Köszi a helpet! -
#21001 eltérő színrendszer miatt.
nézd meg a kamerádban milyen színrendszert lehet beállítani ( srgb ,argb, prophoto) valoszinuleg ez a 3 féle lehetőség lesz.
Ha neten ugyanazt akarod viszontlátni amit a monitorodon is, akkor srgb ben fotózz, és srgb color profilt használj szerkesztésnél és mentésnél is.