25245
-
nice.
nekem csak a fókuszpont zavaró kicsit. -
Teccik -
-
hmmmm, egy nefotozz projectet megérne a dolog? :) -
Hát a www.fotovilag.hu oldalon is akadnak tutorok, de egy könyv lenne az igazi ám! -
Köszönöm az öszinte építő jellegű kritikát.Tényleg amatőr vagyok soha nem tanultam a fotózásról semmit,csak azt tudtam,hogy fehér ingbe kell menni mert jön a fotós. :-)
De majd azon leszek.A kormányos rész meg a piros lámpa alkalmából készült,Bár hozzá teszem nem mertem volna beállni a forgalomba fényképezni. :-)Ha tudsz neten fellelhető tutort légyszi linkeld be.Az ezen az oldalon lévő amit a fényképezésről tudni kell vagy mi azt már olvastam -
Ez az egyik legértékelhetőbb, de ez is Pbase-es galéria csupán... -
Amúgy kerestem és nem találtam ÉRTÉKELHETŐ Bp by night netes fotóalbumot...
Viszont találtam rengeteg siralmasabbnál siralmasabbat. És ez siralmas :-)
Aki külföldről érdeklődik városunk éjszakai fényei, élete iránt, az caslódni fog...
(ha találtok jó galériát, muta!!!) -
Hát beszarás, mik vannak :-D -
Szia!
Nem megbántani szeretnélek, de ha senki nem mondja meg akkor maradsz a tudatlanságban. :-)
Szóval a képek rosszak. Érdektelen fotókat csináltál Bp-ről. Tudom, hogy ez csak tesztkör volt, de akkor is.
Leginkább komponálási hibák akadnak, de akad 1-2 életlen, bemozdult és értelmetlen fotó (hősök tere & autókormány???????)
Becs szó nem bántásból mondom, de sokat kell még a fényképezésről tanulnod, fejlődnöd. Viszont a gépet jó, minden lehetőséged adott, hogy fejlődj!
Éjszakai fényképezéshez elsősorban vásárolj egy állványt. A géped könnyű darab, így szinte bármelyik állvány megteszi. Olyan 5-8e ft körül teljesen megfelelőt kapsz.
A záridő kérdése pedig fényviszonyoktól függ, minden helyeztben más-más záridő szükséges. A gépedet állítsd be a legalacsonyabb ISO érzékenységre, tágítsd a rekeszt F2,8-ig és mehet a dolog.
De arra figyelj, hogy a témáid ne érdektelenek legyenek, ne próbálj sokt markolni, mert végül rengeteg kicsúszik a markodból.
Első körben ennyi, ajánlott még egy fotós könyv beszerzése. Sokat fog segíteni!
Üdv és jó tanulást!
-
Lehet utána nézek sajna a prepozició nem az erősségem:-(Ja igen minden kép kézből készült mint a sniperek levegő bentart és őszpontosít:-) -
ez az új generáció édesem, itt már mindent lehet -.- -
"két vaku van egymás alatt"
Ezt miért nem értem???? -
Nem :) -
egy állványt mindenképp szerezz be, mert sok éjszakai bemozdult -
őőő, angol tudásom hagy maga után kívánni valót, de Budapest nem BY night, hanem AT night. neme? -
makró meg ez az éjszakai fényképezés érdekelne.záridő stb -
azt nem írod le, hogy miben kéne segíteni? :C -
a képek -
Sziasztok ma este voltam kipróbálni az első komolyabbnak mondható gépem Canon S1 IS a tipusa.Itt tekinthetők meg a képek.Amatőr vagyok tudom,hogy vannak hibák rajta de azért szép.és ezúton szeretném ha segítene ,esetleg valaki akinek van tapasztalata ezzel a géppel kapcsolatban. a link
http://www.trustphotosite.com/hattila/Budapest_by_night/
-
lehet azt külső vakuval is -
Cat 02 #11114 de megpróbáltad ez a fő :D:D:D
mostani : optika felett
következő gépem (remélem): két vaku van egymás alatt -
Csak azért jelentettem be, mert rengeteg tesztben írták, hogy képtelenség, mert a vaku igen magasra emelkedik az optika vonalától. Nehéz volt, de nem lehetetlen. :O)) -
Cat 02 #11112 szoltál volna adtam volna :D
midnen 2 dik vakus képemen vörös szem van ( minden másodikk kép emberről van ) -
Sikerült pirosszemeffektust kicsiholni a gépemből.
-
igaz
-
nem nyert egyikkel se
-
melyikkel nyertél? -
Cat 02 #11107 téma: fénykép :D
hmm nem volt semmi profizmus csak sima iskolai
Még ezt akartam küldeni -
valamilyen halnak a pikkelyei -
Vad állatokból a 23as kép mi lenne? -
grat. téma mi volt? -