25245

• Loál János #13625
    Jó bor is megárt a sok. :-|
  • G_ArchAngel #13624
    megöregedtünk, vazze...
  • Blasta
    Ez a helyes tényállás :-))(plusz néha egy kis hálivudi akciófilm és pizza) :-D
  • G_ArchAngel #13622
    nem tudtam, hogy elszívtad az utolsót:)

akkor már Te is csak a "pia + nő" kombinációval kábítod magad?:)
  • Blasta
    Az má elég régen volt.
  • G_ArchAngel #13620
    izé, "fűleg Blasta-nak" helyesen:DDD
  • Blasta
    A "főleg Blasta-nak" nem jó tényállás...
  • 300Dani
    Én az Animával vagyok úgy, hogy régen szerettem ('68 és tsai), de nagyobb haknizenekar lettek mint a Padödö :(
    Ettől függetlenül a Lelkiismeret 88 valószínüleg teljes létszámban ott lesz, már csak miattuk is megéri kimenni :D
  • G_ArchAngel #13617
    azon gondolkodom, hogy futam után kimegyek, de sajnos van egy dolog, ami elriaszt: Soma
  • 300Dani
    Két éve kint voltam, még Z1-el.
  • G_ArchAngel #13615
    (a marhák F1 futammal egyidőben szervezték, naná, hogy nem megyek ki...)
  • G_ArchAngel #13614
    Egy kis fotóstéma (főleg Blasta-nak...)

Million Marijuana March 2006

2006-05-01

A Kendermag Egyesület idén is megszervezi a Million Marijuana March nemzetközi rendezvénysorozat magyarországi demonstrációját.

Helyszín: Margitsziget (Árpád-híd felől)
    Időpont: 2006 Május 14. vasárnap, 15:00-21:00.

Fellépők: Saiid (Akkezdet Phiai) és Bobakrome, Copy Con, Varga Zsuzsa és a Stopsonic, Emil RuleZ!, Bárdos Deák Ági és Víg Mihály, Korai Ütősök, Sub Bass Monster, Anima Sound System, DJ Bosi
  • Tomo15
    Blastának, és 300Daninak is nagyon szépek a képei! grat
  • 300Dani
    elvből :D
  • 300Dani
    Én így voltam Írországgal, a fapados felszerelés, és a csoport (család) rugalmatlansága miatt jónéhány fasza képről lemaradtam. Fotózni csak fotós társasággal (akik értik miért kell AZONNAL félreállni) és saját kocsival érdemes menni.
  • Placebó
    nem IE compatible...:)
  • 300Dani
    Szülinapomra pyx csinált nekem egy honlapot, mert rendes. Még nincs kész, plusz pár kép javításra szorul, de kíváncsi vagyok a kritikáitokra...
  • 300Dani
    LOÁL, htx all
  • Blasta
    Ja, és HTX!!! :-)
  • Blasta
    "2. Pitvicében nem csak vízesés van, vannak apró más szépségek is"
    Mint írtam, időhiányban majdhogynem lehetetlenség volt másra odafigyelni, és amúgy is nekem ez most új volt. Az Ilona vízesésen kívül nem láttam még ilyet, ergo le voltam nyűgözve...
    3. WB-vel szoktak gondok lenni, az igaz :-D
    4. Biztos, nemtom
  • G_ArchAngel #13605
    1. szépek és grat
    2. Pitvicében nem csak vízesés van, vannak apró más szépségek is
    3. pár képen látom, hogy Téged is az a betegség támadott meg, ami engem: nem találod a helyes fehéregyensúlyt:)
    4. néhány képen az FF nem talál exifet, ezek az Oly330 képek?
  • Blasta
    Na hi!

Mint azt páran tudjátok, egy hete Horvátországban töltöttem három napot, többek között a Plitvicei Nemzeti Tavaknál is. Nagyon be voltam indulva, mert régóta készültem ebbe a parkba fotózni.
    Két napot töltöttünk el Novi Vinodolski nevű tengerparti városkában, majd egy kiruccanás alkalmával meglátogattuk a nemzeti parkot.
    Sajnos egy-két előre nem várt dolog közrejátszott abban, hogy nem sikerült úgy és olyan minőségben megörökítenem ezt a fantasztikus helyet, ahogyan terveztem.

Először is, egy –95%-ban öregekből álló- csoporttal utaztunk. Emiatt mindössze három órám volt a tavak fotózására, mivel az öregek nem bírtak volna komolyabb túrát és a busz indult vissza a szállásra (ami 100km-re volt), leszakadni nem lehetett. Három óra alatt egy ilyen területet bejárni majdnem lehetetlen. Képzeljetek el egy fotós csávót, aki ez idő alatt rohanva járta be a tavakat, ezerrel lepakolta a felszerelését, exponált, majd villámgyorsan összepakolva, a turistákat -„elnézést, bocs, sorry”- kerülgetve rohant tovább a következő helyszínre… Mókás lehettem. J

Másodszor leszakadni sem volt alkalmam tőlük, mert akkor még kevesebbet tudtam volna fotózni mint így sikerült.

Harmadszor a parkon keresztül vezető stég-ösvények nagy része a vízen van kiépítve, így állványról hosszúexpózni csak úgy sikerülhet ha lemaradsz a csoporttól. Igen ám, de nem csak mi voltunk ott, szemből is folyamatosan érkeztek az emberek, így alig volt lehetőségem állványról fotózni, mivel a turisták lépéseitől remegett az egész stég-ösvény.

Negyedszer, hogy minden összejöjjön, Plitvicei látogatás előestéjén megadta magát a Hama állványom, letört a feje, nem bírta tovább a 20D-t. Ergo egy makroállvánnyal illetve KÉZBŐL voltam kénytelen a tavakat fotografálni.

Ötödször pedig, délután 4-kor kezdtük a túrát, a park 7-kor zár, így a nap már rengeteg helyen nem érvényesült illetve pont szemből sütött…
    Ez van, ilyen az élet, majd legközelebb máshogy csinálom.

A képeket ISO100-on, legszűkebb rekesszel, kb. 1/4 másodperces időkkel készítettem a 28-135 IS USM obival. (de akad pár E-330-as kép is)

Szóval a fotókat ezzel a szemmel nézzétek, és a beteg PC miatt a lényeget – jópár frankó panorámafotót- még nem tudtam megcsinálni, türelem, majd erre is sor kerül hamarosan.

Enjoy!

Horvátország
  • Galy
  • Loál János #13602
    BSzN Danie!

• Amse
  • Blasta
    Hozzon egy jófajta panoszauruszt a szülinapi mikulás a Daninak!
  • G_ArchAngel #13599
    csatlakozom az előttem szólóhoz:
  • BiG G
    HBD2U Dani!
  • G_ArchAngel #13597
    búkmárk ofkórz
  • Galy
    ehh, itt az összes 2001-ig
  • Galy

és hasonló finomságok itt
  • BiG G
    én 3 órája :DDDD sorry ^^
  • G_ArchAngel #13593
    ez azért ilyen, mert szemléltették, hogy több képből áll a panorámafotó - egyébként tényleg szánalmas...
  • AnonymouS
    Letöltöttem a Dékán-féle könyvet, csak hogy belenézzek... mikori ez? Kb 20 évesnek tűnik. [URL=http://www.sg.hu/galeria/9788919391146590964.JPG]Ez a kép mindent elárul... nagyon "profi"[/URL]!
  • G_ArchAngel #13591
    elmészteámajóbüdös...:)

utoljára tegnap reggel keltem fel...
  • BiG G
    hnn ehhez korábban kellett volna felkelnem namind1 :-D
  • G_ArchAngel #13589
    "végig benyomva tartva" - tehát a szöveg elejétől a végéig benyomott állapotban használta, nem csak pár karakter erejéig...:)
  • BiG G
    a CAPS LOCK-ot elég eccer benyomni, nem kell tartani :| [kötexik :P]
  • Placebó
    aha, ok szal más...:) értem
  • G_ArchAngel #13586
    az más mikor egymásnak linkeken keresztül segítünk, és más mikor vki CAPS LOCK-ot végig benyomva tartva saját termékeit hírdeti...