56
Notebook teszteket keresek
-
#56 Itt nagyon sok notebook teszt oldal linkjét megtalálod.
-
uborka666 #55 Aki belepo szintu notebook-ot keresk, esetlen numerikus billentyuzettel, annak mindenkepp erdemes lehet elolvasni ezt a tesztet az uj MSI notebookrol! Klikk ide! -
uborka666 #54 ASUS F3F teszt magyarul, eleg jo, Asus uj szerias notija, most jonnek kifele -
uborka666 #53 MSI MegaBook S420 notebook teszt magyarul, eleg jo! -
tajfun #52
Nekem a kozepso van. -
tajfun #51 Most elment a della masra, talan jovo honapban lesz tuner. Vagy nem, mert most epp 1 Coolermaster Stacker hazzal szemezgetek, vmint kene 1 masik 512es ram is a notiba, az OTP viszont nem szakadt ram. :) -
tajfun #50 Nekem is van usb hazban 2.5" vinyo. Ha van hozza kulon tap, eleg az 1 usb, anelkul 2 kell neki.
TV Wondert nem lattam, viszont hasonlokat igen. USB TV tuner. -
#49 nekem mobil usb vinyo van annak elég 1 usb csati is hogy menjen
node a lényeg találtál már tv wondert idehaza? :D -
tajfun #48 Mar kozben megvettem egy 2 portosat 6 rongyert. Tapasztaklatok: Aramerossegben nem kepes ugyanannyit leadni mint 2 rendes usb port, ezert inkabb egeret, meg hasonlot erdemes rakotni, usb vinyot nem (az enyem 2 usb portrol latja el magat arammal, igy nem igenyel kulon tap1seget). -
#47 a pc-card slot lényegesen lassabb mint egy usb2-port. érdemesebb venni egy usb hub ot. -
tajfun #46 Lehetoleg vmi 4 portos kene. Ha tud vki, dobjon linket! -
#45 létezik -
tajfun #44 Letezik-e olyan pcmcia kartya ami usb portot szolgaltat? Sajna csak 2 usb van a notimban, viszont a pcmcia slotot nem hasznalom, pont jo lenne. -
tajfun #43 thx -
#42 TV WONDER USB 2.0 -
tajfun #41 Regebben volt cikk egy ATI USB tv tunerrol, direkt notebookhoz kitalalva, tudja vki a pontos tipusat? Meg hogy lehet-e mar kapni, foleg nalunk. -
tajfun #40 #20 -
Gábor #39 Nem lehet cserélni a 3d kártyát? Hmm....Nagyon zöld vagyok noti téren, ezért írok ennyi hülyeséget. Majd most év vége felé lehet beruházok egybe, ezért nézelődöm. Akkor mégis mit érdemse venni, ami ahogy te is mondtad, minden igényt kielégít? -
tajfun #38 Memoriat lehet h. beruhazok meg 1 512es modulba, de majd kovetkezo honap. -
tajfun #37 Van mezei asztali is. Videochipet ugye nem igazan lehet cserelni 1 notiban, az integralt dolog, szal elore kell eldonteni hogy milyet akarsz. -
Gábor #36 Perifériákban nem gondolkodtam, hanem a teljesítményt érintő dolgokban, mint graf kari, vagy memo. Dvd író szvsz elég a "toronyba". Tényleg, neked ez a fő géped, vagy van hagyományos is? -
tajfun #35 Mondjuk ez.
Kar hogy csak a +R-t irja 4x-esen, a -R-t csak 2x. Kulfoldi site-okon mar latni 8x noti irot is, sot DL-es is van mar, csak epp hozzank nem jut el. Mondjuk az ara is olyan lehet, de azert egy 4x-es +/--osnak tudnek orulni. -
tajfun #34 Egy dvd iron gondolkodom. -
Gábor #33 Fogsz mostanában a tiéden bővíteni? -
tajfun #32 Biztos van, de nem nagyon izgat. 1szer menjen benne tonkre vmi, aztan lehet 10szeres aron rendelni japanbol az alkatreszt, szerviz meg nuku. Ez vonatkozik az osszes nalunk nem forgalmazott cuccra is. -
tajfun #31 +15 +fa. -
Gábor #30 Na várjál, a sonyk azok mindig is drágák voltak! Más japo márka nincsen? Csak a kíváncsiság szól belőlem. -
Gábor #29 Én az újabb verziót számoltam, nem a tiedet, sry a félreértésért!
Most,hogy megnéztem jobban a tiedet, egyre szimpatikusabb! Mennyiért tettek bele plusz 256mb memot? -
tajfun #28 Azt is kerhecc bele nagyobbat. -
tajfun #27 Nekem 1 notinak mindent kell tudnia amit az asztali gepnek: net, prog, jatek, barmit, igy alap volt a jo videochip. Amugy ott az a'ra a bal felso sarokban: 250 + fa, ami 312 bruttoban, nem 500.
Japan notikat is talalsz itt, a humanusabb arrol annyit hogy ugyanazt 3szor olcsobban megveszed pl. Gericombol, es meg tobbet is tud. Ez itt a leghuzosabb, 1 mila + fa, es csak egy gfx 5600asra futotta belole. Ez vicc. -
Gábor #26 Háttér alatt a háttér memot értettem. -
tajfun #25 Marmint milyen hattere? A vinyora gondolsz? Lehet nagyobbal is venni. En pl. odamentem es aszintam dobjak ki a 256os modult es 1 db 512est rakjanak a helyere, hogy a masikba kesobb meg tudjak boviteni, gond nelkul megcsinaltak. Ugy valogatod ossze a belsejet ahogy akarod, persze ertelemszeruen a kulonbozetet fizetni kell. -
tajfun #24 Lehet h a desktop gepeknel volt, olyat is arulnak, de az mas kategoria. -
Gábor #23 Tied is meggyőző, viszont kevés a háttere, nem?
Az alienware mondjuk 600k, van 1gb háttere, stb. Játékra van inkább kihegyezve.Mondjuk nem biztos,hogy erről kell szólnia egy notinak. Amit linkeltél br500k. Mi a francért ilyen buzi drágák ezek leszámítva a méreteket?? Japán noti nincsen? Ők nagyon jók miniatürizálásban,és humánusabb áraik is vannak bizonyos téren. -
Gábor #22 A vicc az,hogy most már én sem találom a 9600xtset -
tajfun #21 Esetleg olyat mint az enyem, ha eleg a 9600 a 9700 helyett. Egy (netto) 100assal olcsobb. -
tajfun #20 En ezt
vennem ha meg nem lenne notim, esetleg az olcsobb valtozatat ha nem kell a sok extra (nagyobb memoria, vinyo, dvd iro). Bar en raszannam azt a +50 rongyot hogy ennyivel tobbet tudjon. -
tajfun #19 Mivel csak 5700-asok voltak, igy valoban nem. -
Gábor #18 Egyébként melyiket lenne érdemes megvenni szted, ami még gémeket is jól visz? Ugyanis a laptopok baromi drágák, és a legtöbb itthoni kompromisszumos túl sok mindenben, legalábbis én ezt vettem észre. -
Gábor #17 A 9600xtset gondolom nem figyelted...