Notebook teszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a kozepso van.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
TV Wondert nem lattam, viszont hasonlokat igen. USB TV tuner.
node a lényeg találtál már tv wondert idehaza? :D
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kar hogy csak a +R-t irja 4x-esen, a -R-t csak 2x. Kulfoldi site-okon mar latni 8x noti irot is, sot DL-es is van mar, csak epp hozzank nem jut el. Mondjuk az ara is olyan lehet, de azert egy 4x-es +/--osnak tudnek orulni.
Most,hogy megnéztem jobban a tiedet, egyre szimpatikusabb! Mennyiért tettek bele plusz 256mb memot?
Japan notikat is talalsz itt, a humanusabb arrol annyit hogy ugyanazt 3szor olcsobban megveszed pl. Gericombol, es meg tobbet is tud. Ez itt a leghuzosabb, 1 mila + fa, es csak egy gfx 5600asra futotta belole. Ez vicc.
Az alienware mondjuk 600k, van 1gb háttere, stb. Játékra van inkább kihegyezve.Mondjuk nem biztos,hogy errõl kell szólnia egy notinak. Amit linkeltél br500k. Mi a francért ilyen buzi drágák ezek leszámítva a méreteket?? Japán noti nincsen? Õk nagyon jók miniatürizálásban,és humánusabb áraik is vannak bizonyos téren.

Ez üt, csak lenne rá pénzem :/
http://www.quasar.hu/catalog/qproduct_info.php?cPath=25_57&products_id=888855
www.youtube.com/aabyssx
Nekem ez van, csak ajanlani tudom.
Itt egy centrinos cucc:
(DVD iroval, tobb rammal, vinyoval 50 egyseggel dragabb, ennyit szerintem meger raszanni.)
Ha csak centrino kell, video teljesitmeny nem, akkor ez az embered. En nem ajanlanam, mert ennyi penzbol megveszed a 2vel fentebbit, teljesitmenyben kb ugyanott van, meg jaccani is tucc vele. Igaz nincs rairva hogy centrino...
Számomra inkább a CPU (és memória) teljesítmény a kritikus (real-time audio alkalmazások miatt). Így akarok a legkevesebb költségbõl legtöbb teljesítményt kihozni (az aksi és a súly - mint hordozhatósági luxus - sokkal kevésbé fontos).
Nem lehet, hogy én egy desktop P4 CPU-val szerelt notebook esetében jobban jövök ki (árat és teljesítményt minden mással szemben elõtérbe helyezve)?
www.youtube.com/aabyssx