172
Contract J.A.C.K.by Monolith Productions
-
Huszita #172 Megtaláltam a megoldást igy már látható a MOD is. A patch telepitőjét bemásoltam a játék könyvtárába és onnan telepitettem igy már látható a MOD is. Köszi a segítséged és türelmedet. ibrik:-)) -
#171 Mint már írtam, valószínűleg játék mappájában egy külön mappába került.
Onnan neked kell a megfelelő helyekre másolnod - de már ezt is leírtam. -
Huszita #170 A sorrend az jó volt :-))
1. a játék
2. a patch
3. magyarositás :-))
Egyébként a MOD még akkor sem látható, akkár hogy is teszem fe, úgyanis a patch nem kérdezi meg hova szeretném feltenni, csak láthatatlanul telepiti fel önmagát, de hogy hova azt nem látom be. -
#169 Nem tudom, hogy véletlenül írtad-e vagy sem, de a helyes sorrend:
1. 1.1 patch telepítése
2. magyarítás telepítése
Egyébként elképzelhető, ha a játékot nem a "c:\program files" mappába telepítetted, hanem más partícióra, akkor a telepítő egy "független" mappába csomagolta ki a fájlokat - erre a telepítés során oda kell figyelned.
Lényeg, hogy a módosított EXE fájlok a játék mappájába kerüljenek, a MOD fájlnak (i2kmagyaritas.rez) pedig a "..\Contract JACK\custom\mods\i2kmagyaritas" mappába. -
Huszita #168 Lehet, hogy rossz helyre rakja be a patch-et? Megprobálom újból feltenni a játékot és a patch-ot. Természetes, hogy i2k magyarositását használom. Magam modján becsülöm munkáságát és maga a tudat, hogy mennyi segítség az ha egy egy játékhoz készül magyarositás azoknak akik nem tudnak angolul, mint ahogy én sem tudok angolul. -
#167 Biztos, hogy jó helyre van telepítve/másolva a magyarítás?
Ja és, hogy MOD-olható legyen a játék, az 1.1-es patch-et fel kell telepíteni.
A játék mappájában a "custom\mods\i2kmagyaritas" almappában kell lennie egy i2kmagyaritas.rez fájlnak - feltéve, hogy imyke magyarításával próbálkozol... -
Huszita #166 Igen a bejelentkező megjeleni magyarul, de a beállitásokban nincsen más csak letiltások. MOD nincs ott se. -
#165 A legelején az indítóablakban Options/Beállítások... -
Huszita #164 Köszi a segitséget. Most csak egy problémám van még, nem találok MOD a játékban igy nem tudom bemagyarositani. Ilyenkor mit tegyek? -
Huszita #163 Ok kiprobálom. Pedig két éve játszottam e játékkal, akkor simán ment minden. -
#162 Ha ragaszkodsz a codec packhoz akkor pl. K-lite pack -
Huszita #161 Mire cseréljem le? -
#160 "ACE Mega CoDecS Pack" ez sanszosnak tűnik -
Huszita #159 Sziasztok!
Tudom, hogy ez a játék nem mai darab, de van egy kis gondom. Feltelepités útán az istenért se akkar elindulni mert csak a fekete képernyőt mutatja. Vissza olvastam és ez nem csak az én gondom volt. Amit itt írtak kiprobáltam de akkor sem indul el a játék. Az én videókártyám Ati Radeo 9200 SE GeCube Game 128, és a ACE Mega CoDecS Pack van fent. Előre is köszönök minden segítséget. -
ddd #158 nah, game letudva még szerencse, hogy Ladadtam benne kétszer igy Ltartott pár órát alap játék remélem hosszabb lesz + jobb -
ddd #157 kössz nem, de rájöttem a megoldásra: eddig mindig kikapcsoltam a légüres teret a szobába ezért nem tudtam felmenni az emeletre -
#156 Emlékeim szerint a másik irányban vissza tudsz menni a bázisra.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#155 Akkor passz.
Már rég játszottam végig ezt a játékot. Talán valahol le kell ugrani vagy le vagy felmászni, már nem emléxem, de az biztos, hogy tovább lehet jutni. -
ddd #154 azon már tul vagyok, belőttem vele a falon és ott bent van a második robbanás onnan nem jutok tovább -
#153 Van egy furcsa lézeres bányászfúrógép kint a szabadban...
"Góliátelemekkel" működik... -
ddd #152 elővettem megint ezt a ... de most aztán télleg Lakadtam vagy csak bug
hold-pszicho második robbanás után nem történik semmi nem tudok tovább lépni, zárt ajtok mindenütt ellenség sincs, minek kellene történnie?
-
ddd #151 hát nem tudom, a szövegből nem igazán derült ki a gyenge pontja :)
ettől függetlenül tovább lépett :)) -
#150 http://jatekhonositas.atw.hu
Nagyon is nagy segítség volt...
Oda kell figyelni az elhangzó szövegekre, mert megtudod, hogy mi az ürge gyenge pontja. -
ddd #149 pfuu! ez nagy segítség volt
van hozzá magyarítás? -
#148 Ember!!!
Még mindig ezzel kínlódsz,
Gondolom, magyarítással játszod a játékot, ugye?
Miért nem figyelsz oda az olvasnivalókra? -
ddd #147 vazze, meddig kell b@aszogtatni ezt a f@szt már rohadtul unom a szaladgálást a kapcsolohoz? -
#146 Számomra az a furcsa, hogy ehhez keresni kell szerver-t. Szal a szembemben ezek az emberkék nagyon értékesek, hiszen még a agyilagzokni FPS játékokat is jobban szeretem magyarul, mint angolul. Ami furcsa benne az az, hogy ilyen nevek mint Imyke egy fogalom ebben a szakmában, nem?
Hát basszus adjunk má neki tárhelyet hiszen amit csinál az pozitív dolog és még a szerver-t is fogják látogatni, mert van rá igény, stb... -
#145 Dicséretes hogy igy igyekeznek minden játékot leforditani, de ebbe az ótvar játékba kár volt belefeccölni az energiát. De legalább ehhez is van már forditás, jó tudni -
#144 Az igazság, hogy imyke (i2k) elkészítette hozzá a magyarítást, de még nem tudta felrakni sehová sem, mert új tárhelyet kell regisztrálnia meg egy új oldalt készíteni rá, mert a régi tárhelye teljesen betelt.
Türelem... -
#143 Lehetséges, hogy én vagyok a nagyon hüle, de hol azt olvasom, hogy van hozzá magyarítás hol meg azt, hogy majd tervezem. Lelni, sehol nem lelem :o
Ki tudja az igazságot? -
#142 Mint az előző hozzászólásomból kiderült, a véleményed abszolút nem érdekel - viszont nekem írtad, ezért reagáltam rá... -
#141 Én meg ha jól emlékszem egy fórumban vagyunk és azt és akkor írok amit és amikor akarok, és a legkevésbé sem érdekel hogy te ezt kérdezted-e vagy sem -
#140 Ha jól emlékszem, nem minősítést kértem a játékról, hanem arra kértem választ, hogy honnan lehet letölteni.
Ha nem tudod, akkor ne szólj bele csak azért, hogy növeld a hozzászólások számát... -
#139 Ezt a szemetet? Jobban jársz szvsz ha más fps után nézel, legalábbis szerintem ez átlagon aluli volt... -
#138 Csak, hogy ismét a lista "tetejére" kerüljön a kérdésem:
"Nem tudja valaki, hogy manapság a DC-n kívül honnan lehetne letölteni a játékot???" -
#137 Nem tudja valaki, hogy manapság a DC-n kívül honnan lehetne letölteni a játékot??? -
#136 Valaki HELP légyszi! -
maxius #135 Inkább vegyétek meg 3kért a NOLF2-őt!
-
#134 Mit kell csinálni az űrhajón amikor be vannak drótozva a kapuk? A piros ruhás srácok lelépnek amikor odaérek a kijárathoz, és ha én is odamegyek mindig felrobban az egész, és engem is beszippant.
Mentem minden felé de nem vágom mit kéne csinálni. -
#133 Méghogy nagyszám 1 undormány volt az egész