795
Kijütt A Filmzene!A Film is nemsokára meglesz:)
-
#151 Na, senki nem lövi le a story-t? Én állati kíváncsi vagyok... -
#150 Hmm ez a kritika ergész jó... De csak az olcvassa el aki már látta:) -
#149 Egyetértek!!!! -
#148 En is megneztem.
Nem is mondok semmit. Meg emesztem... -
Augustus Gigo #147 Eddig csak jó véleményt hallottam a környezetemben róla, bekaphatja az összes online mozimagazin! -
#146 felvette valaki? -
#145 Megnéztem! Fasza! Mindenki nézze meg feltétlenül! -
#144 nééééézem gecszíííííííí :D -
#143 ÉN IS MEGNÉZTEM ÉS SZTEMM IS FASZA NAGYON!
A fikázók meg elmehetnek a ...ba! -
#142 Szerintem spoilermenteset írok, de biztos ami biztos.
SPOILER
A film brutáljó, a mozinet meg a többi fikamagazin bekaphattya.Bár biztos, hogy lesznek olyanaok, akik erre a részre is anyázni fognak.Az ő bajuk... -
#141 VAn aki már látta is -
#140 Az origo kritikája. Én nem olvastam el.... -
#139 7UD0M -
#138 van aki már nézi is!
-
#137 N3M50K4R4 5450L0M 4 M47R1X07!! :DD -
#136 na...
készülödik már valaki?
videokamerák fel vannak töltve?
-
#135 muháháhá -
#134 Ma 16.30-tól nézem a filmet...majd írok, hogy milyen volt! :-) -
#133 Még nem reagált Stan bátyó! -
#132 "Reeves egyébként egy interjúban elárulta, hogy nem a fizikai megpróbáltatások, hanem a történetben szereplő számítástechnikai utalások jelentették számára a legnagyobb próbatételt, mivel a egyáltalán nem ért a számítógépekhez, sőt még otthoni internetelérése sincs. "
index
Gratula!! -
Augustus Gigo #131 azért párszor megnézem majd -
Augustus Gigo #130 Hát elég lehangolóak a kirtikák -
#129 Jó a jegy olcsó, de PopCorn-ra, meg kólára ott hagy az ember ugyanennyit. Én legalábbis ott szoktam :) -
#128 Téynleg jó mozi! Nagyon olcsó! 750 a jegy ára. Kényelmes székek, és kényelmesen ellehet férni nem úgy mint a nagy multiplexekben. Könnyen megközelíthető, hisz a Kolosy téren van, ahova elég sok BKV jármű megy. -
Nejó felébred a metrón, kezében a What is the matrix? című programozási segédlettel, és egy Smith ügynökre hasonlító kaller kéri a jegyeket-bérleteket
-
#126 Különben az Index kritika túl sokat árul el a végén (anyjukat), nagyon szar így, NE OLVASSÁTOK EL!!! -
#125 az új Orákulum fontosnak tűnő, de tulajdonképpen értelmezhetetlen eszmefuttatással próbálja megmagyarázni, hogy miért is néz ki másképp, mint egy résszel korábban
Ejj... Megint egy ősbunkó kritikus, aki nem képes meglátni a zsenialitást azokban a párbeszédekben, amiket nem ért! Ismerős ez a hozzáállás az Építész jelente utánról! Undorító... -
#124 SPOILER!
Kiderül a 40-edik percben, hogy a valóság is csak egy Mátrix! De durva.
Szóval valahogy így gondolom :) -
#123 Van egy ötletem.
Hogy kivédjük a "bazmeg, elárultad" szitukat, vezessünk be egy formai követelményt a titkokat eláruló hozzászólásokhoz. Mindegyik ilyen első sorában szerepeljen nagy piros betűvel, az hogy spoiler! :)
És aki akarja, az ezeket nem olvassa majd el :) -
#122 Hmm...saját értelmezésem szerint a következő történt: Elkészül az első rész "wacsovszkíí" fivérek egy történetben erős és látványilag újdonságokat bemutató filmmel akarnak a piacra lépni. A befektetők bólogatnak, igen, igen ez kell most a népnek, ezzel a felkavarjuk az állóvizet. Az előzetes becslések is jól mutatnak. Majd a film hozza is az elvárt sikert (bár egész biztos, hogy volt egy kis kétely a háttérben, de ezek a cincogások (ami egyébként az ipar nagyjaitól jöttek még csak halk kaparászásnak tűntek (erről később))) (ez nem mosoly hanem lezárás (kinek inge…). A film tarol, mindenki örül, a befektetők pedig: „Folytatás kell!” (úgy kevesen dőltek be az eredetileg már trilógiára tervezett sorozat nyilatkozatra (ha még is igen, akkor kérem őket vessék egy papírra a két történet kidolgozását és hasonlítsák össze (az akció jelenetek NEM történetet jelent!). Kész a második rész. Jött látott és hát nem túl meggyőzően távozott. Viszont pénzt hozott, rendesen. És, mint tudjuk egy jó film akár 10 utánérzést is megérhet (anyagilag van benne haszon bőven (az első rész eladja). Jöhet a harmadik rész. Készül. De, hogy? Mi? Miért? „Wacsovszkíííék” nem tudnak dűlőre jutni. Hisz itt (ha már másodikra nem) mozi történelmet kellene írniuk. De erre, mint több ezer példa is mutatja az esély reálisan kevés. Ekkor a cincogók (kik is ők?) eljönnek piciny odújukból és lerakják a már jól bekövesedett irányt. Látvány, látvány és látvány…történet, jelenetek, álfilozófia? Hát kérem, nézzük meg. A látványnak elsőrangú. Történet és jelenetek. Hmm…”Wacsovszkíííék” ötlet?! Nincs! Hangzik. Akkor OK. Siker filmek…igen ez kell nekünk…lopjunk fiúk…ha máshol bevált itt is befog. És ennek fényében a film tarolni fog. Az igazi vesztesek viszont mi leszünk, a nézők.
SZVSZ.
-
#121 Érdekes...már 3 különböző site erősíti, hogy a M3 a SW-re hajaz és, hogy történetileg egy nulla, technikailag meg zseni..ez MÁR MOST kiábrándító...de hát ha...reménykedek.. -
#120 jó
-
#119 Holnap elmesélem, hogy mi a történet, jó? -
#118 Kritika -
#117 http://www.port.hu/pls/ci/cinema.index_htm?i_left=/pls/ci/cinema.frame_htm@@i_city_id=3372@@@i_county_id=-1&i_left_s=83&i_body=/pls/fi/films.film_page@@i_where=2@@@i_film_id=52328@@@i_city_id=3372@@@i_county_id=-1&i_title=Mátrix+-+Forradalmak -
Madmaxx #116 remélem agyérgörcsöt kapsz a film alatt és elpatkolsz náci! -
#115 Igen, corvin is rulez! -
#114 Hat, en Corvinban nezem, 16. sor, es holnap delutanra, 850-es jegar mellett, az sem olyan rossz. Ha az ember idoben kapcsol, mondjuk tud jegyet venni barhova. -
#113 nem tudok el menni hétközben, mert school van
Nem csak iskolaidőban vannak vetítések.
Vagy ha estire jársz akkor nem csak este :) -
#112 Különben fellélegezhetünk, megírták a tesztvetítés után hogy szerencsére nem valami idétlen "mátrix a mátrixban" baromsággal fogják kiszúrni a szemünket, hanem valami sokkal jobb csattanó lesz!!