795
Kijütt A Filmzene!A Film is nemsokára meglesz:)
  • _Neo
    Na, senki nem lövi le a story-t? Én állati kíváncsi vagyok...
  • Eye-scream
    Hmm ez a kritika ergész jó... De csak az olcvassa el aki már látta:)
  • Eye-scream
    Egyetértek!!!!
  • Mayday
    En is megneztem.
    Nem is mondok semmit. Meg emesztem...
  • Augustus Gigo
    Eddig csak jó véleményt hallottam a környezetemben róla, bekaphatja az összes online mozimagazin!
  • mikike
    felvette valaki?
  • precision
    Megnéztem! Fasza! Mindenki nézze meg feltétlenül!
  • PResident Evil
    nééééézem gecszíííííííí :D
  • Eye-scream
    ÉN IS MEGNÉZTEM ÉS SZTEMM IS FASZA NAGYON!

A fikázók meg elmehetnek a ...ba!
  • Dynamic
    Szerintem spoilermenteset írok, de biztos ami biztos.

SPOILER

A film brutáljó, a mozinet meg a többi fikamagazin bekaphattya.Bár biztos, hogy lesznek olyanaok, akik erre a részre is anyázni fognak.Az ő bajuk...
  • Dynamic
    VAn aki már látta is
  • Blasta
    Az origo kritikája. Én nem olvastam el....
  • RelakS
    7UD0M
  • mikike
    van aki már nézi is!
  • RelakS
    N3M50K4R4 5450L0M 4 M47R1X07!! :DD
  • mikike
    na...
    készülödik már valaki?
    videokamerák fel vannak töltve?
  • ollie
    muháháhá
  • precision
    Ma 16.30-tól nézem a filmet...majd írok, hogy milyen volt! :-)
  • Kandurex
    Még nem reagált Stan bátyó!
  • HuAn82
    "Reeves egyébként egy interjúban elárulta, hogy nem a fizikai megpróbáltatások, hanem a történetben szereplő számítástechnikai utalások jelentették számára a legnagyobb próbatételt, mivel a egyáltalán nem ért a számítógépekhez, sőt még otthoni internetelérése sincs. "

index

Gratula!!
  • Augustus Gigo
    azért párszor megnézem majd
  • Augustus Gigo
    Hát elég lehangolóak a kirtikák
  • SoDI---
    Jó a jegy olcsó, de PopCorn-ra, meg kólára ott hagy az ember ugyanennyit. Én legalábbis ott szoktam :)
  • I.C.ram
    Téynleg jó mozi! Nagyon olcsó! 750 a jegy ára. Kényelmes székek, és kényelmesen ellehet férni nem úgy mint a nagy multiplexekben. Könnyen megközelíthető, hisz a Kolosy téren van, ahova elég sok BKV jármű megy.
  • RelakSfromhome

Nejó felébred a metrón, kezében a What is the matrix? című programozási segédlettel, és egy Smith ügynökre hasonlító kaller kéri a jegyeket-bérleteket

• SoDI---
    Különben az Index kritika túl sokat árul el a végén (anyjukat), nagyon szar így, NE OLVASSÁTOK EL!!!
  • SoDI---
    az új Orákulum fontosnak tűnő, de tulajdonképpen értelmezhetetlen eszmefuttatással próbálja megmagyarázni, hogy miért is néz ki másképp, mint egy résszel korábban

Ejj... Megint egy ősbunkó kritikus, aki nem képes meglátni a zsenialitást azokban a párbeszédekben, amiket nem ért! Ismerős ez a hozzáállás az Építész jelente utánról! Undorító...
  • SoDI---
    SPOILER!

Kiderül a 40-edik percben, hogy a valóság is csak egy Mátrix! De durva.

Szóval valahogy így gondolom :)
  • SoDI---
    Van egy ötletem.
    Hogy kivédjük a "bazmeg, elárultad" szitukat, vezessünk be egy formai követelményt a titkokat eláruló hozzászólásokhoz. Mindegyik ilyen első sorában szerepeljen nagy piros betűvel, az hogy spoiler! :)
    És aki akarja, az ezeket nem olvassa majd el :)
  • Kandurex
    Hmm...saját értelmezésem szerint a következő történt: Elkészül az első rész "wacsovszkíí" fivérek egy történetben erős és látványilag újdonságokat bemutató filmmel akarnak a piacra lépni. A befektetők bólogatnak, igen, igen ez kell most a népnek, ezzel a felkavarjuk az állóvizet. Az előzetes becslések is jól mutatnak. Majd a film hozza is az elvárt sikert (bár egész biztos, hogy volt egy kis kétely a háttérben, de ezek a cincogások (ami egyébként az ipar nagyjaitól jöttek még csak halk kaparászásnak tűntek (erről később))) (ez nem mosoly hanem lezárás (kinek inge…). A film tarol, mindenki örül, a befektetők pedig: „Folytatás kell!” (úgy kevesen dőltek be az eredetileg már trilógiára tervezett sorozat nyilatkozatra (ha még is igen, akkor kérem őket vessék egy papírra a két történet kidolgozását és hasonlítsák össze (az akció jelenetek NEM történetet jelent!). Kész a második rész. Jött látott és hát nem túl meggyőzően távozott. Viszont pénzt hozott, rendesen. És, mint tudjuk egy jó film akár 10 utánérzést is megérhet (anyagilag van benne haszon bőven (az első rész eladja). Jöhet a harmadik rész. Készül. De, hogy? Mi? Miért? „Wacsovszkíííék” nem tudnak dűlőre jutni. Hisz itt (ha már másodikra nem) mozi történelmet kellene írniuk. De erre, mint több ezer példa is mutatja az esély reálisan kevés. Ekkor a cincogók (kik is ők?) eljönnek piciny odújukból és lerakják a már jól bekövesedett irányt. Látvány, látvány és látvány…történet, jelenetek, álfilozófia? Hát kérem, nézzük meg. A látványnak elsőrangú. Történet és jelenetek. Hmm…”Wacsovszkíííék” ötlet?! Nincs! Hangzik. Akkor OK. Siker filmek…igen ez kell nekünk…lopjunk fiúk…ha máshol bevált itt is befog. És ennek fényében a film tarolni fog. Az igazi vesztesek viszont mi leszünk, a nézők.

SZVSZ.
  • Kandurex
    Érdekes...már 3 különböző site erősíti, hogy a M3 a SW-re hajaz és, hogy történetileg egy nulla, technikailag meg zseni..ez MÁR MOST kiábrándító...de hát ha...reménykedek..
  • mikike

• RelakSfromhome
    Holnap elmesélem, hogy mi a történet, jó?
  • mikike
    Kritika
  • Balo
    http://www.port.hu/pls/ci/cinema.index_htm?i_left=/pls/ci/cinema.frame_htm@@i_city_id=3372@@@i_county_id=-1&i_left_s=83&i_body=/pls/fi/films.film_page@@i_where=2@@@i_film_id=52328@@@i_city_id=3372@@@i_county_id=-1&i_title=Mátrix+-+Forradalmak
  • Madmaxx
    remélem agyérgörcsöt kapsz a film alatt és elpatkolsz náci!
  • Blasta
    Igen, corvin is rulez!
  • Mayday
    Hat, en Corvinban nezem, 16. sor, es holnap delutanra, 850-es jegar mellett, az sem olyan rossz. Ha az ember idoben kapcsol, mondjuk tud jegyet venni barhova.
  • SoDI---
    nem tudok el menni hétközben, mert school van

Nem csak iskolaidőban vannak vetítések.
    Vagy ha estire jársz akkor nem csak este :)
  • SoDI---
    Különben fellélegezhetünk, megírták a tesztvetítés után hogy szerencsére nem valami idétlen "mátrix a mátrixban" baromsággal fogják kiszúrni a szemünket, hanem valami sokkal jobb csattanó lesz!!