795
Kijütt A Filmzene!A Film is nemsokára meglesz:)
  • Pheel
    Ja jóvan :) Amúgy nem tudom miért gondolják emberek, hogy más emberek képtelenek saját maguk véleményt formálni egy filmről... Lehet magukból indulnak ki
  • Pheel
    POZOR! SPOILER!

Tudom én, hogy nem arról beszéltél, csak gondoltam megemlítem a másik oldalt is. :) De amúgy mit vársz? Ez nem dokumentumfilm :) Itt a gépek oldalát is az emberek találták ki. Olyan is :)))))))
  • Pyx #192
  • Pheel
    Milyen kritikát? Az indexen van kritika?? Hol?
  • Gladiator
    ti melyik mozioban néztétek?
  • zaki
    nekem 8... :)

csak írtam, hogy már fent van a neten, gondolom pazar minőségben, de legalább már van mátrix3 a világhálón :)
  • precision
    hmm...megnézzem mégegyszer v. mifene?:))
  • zaki
    hi emberek, találtam egy ilyet az nforce-on:

2003-11-06 VCD The Matrix Revolutions *CAM* *READNFO* 84x15 MB MIRAGE

csak gondoltam szólok :)
  • Eye-scream
    SPOILER!!!!

LOL én a nem-emberi hadseregről beszéltem :) Az emberi haderőt is lehetett volna színesíteni, de az még elment. De azért a brilliáns MI-k kifejleszthettek volna vmi ütősebbet a húénvagyokcsunyapolipmostrádugrokjól helyett.
    Amúgy mielőtt engem is megvádoltok, hogy a kritika alapján írtam a véleményemet, az első szavak amiket a moziból való kilépés után váltottunk: "láttad? tökolyanvolt mint a dragonbólban":D
  • SoDI---
    A végén mikor Neo meg Smith bunyózik az már tiszta dragonbóll:)

Nem hiába anime-mániás a rendező testvérpár :)
  • precision
    POZOR! SPOILER!

Látszik, hogy te is az index kritikáját olvastad, mert ott is ezt vitatták, hogy nem volt a csákók előtt még egy fémlemez sem. És? De nagy cucc...más filmekben sokkal nagyobb bakik vannak, csak tudod ma már divat lett a matrixot fikázni...

SPOILER OFF!

Mindenki nézze meg a filmet, nagyon jó!
  • Pheel
    POZOR! IMPORTANT INFORMATIONS ABOUT THE MOVIE! DONT READ THIS! :))))))))

Szerinted pl a PSzT (ezen órákig röhögtem), ami ugye a Páncélozott Személyi Tank is egy húdefejlett izé volt? :))))

Végülis csak páncélozva nem volt benne az ember, meg Tank nem volt, hiszen lépegető (humanoid kinézetű) robot volt...

Szal kb egy szinten volt a fejlődés. Egy szaros plexi a fószer elé már sokat segített volna, de akkor nem látszott volna annyira az arcuk, ami fontos volt :)))))

ROTFL
  • Eye-scream
    Lol mert az első részben persze Trinity üldögélt a levegőben, és megvárta míg körbefutják kamerával :D
  • Laalee
    csupán annyi hogy nem animációs filmre ül be az ember, engem nem érdekel hogy neo, vagy jet lee modelekkel miket tudnak lerenderelni. a reloaded is röhelyes volt a sok cg-töl. mondjuk ezt a 3. részt még nem láttam, csak ugy álltalánosan jegyeztem meg a véleményem a cg verekedésekröl.
  • ollie
    ehehe, én egyetlen egy kritikát nem olvastam a Karibi cuccról, de attól még Johny Depp jó szinész (megnéztem a filmet) ;))
  • Eye-scream
    SPOILER!!!!!!!!4

A végén mikor Neo meg Smith bunyózik az már tiszta dragonbóll:) Már vártam mikor kezdi el Neo, hogy kame-hame....:D
    De amúgy a szövegekből szvsz csak egy-két gagyi volt, pl. az a miér áll fel újra... meg a bakancsos. A mi változott azóta az teljesen korrekt sztem....
    Na még 1 probléma. nemtom mi a rákért voltak lusták kitalálni egy új fajta géptípust. Azért elég gáz, hogy a hűdeszuperhiperfejlettségű gépek öszvissz 2 fúróval meg pár ezer polippal jöttek Még csak vmi lőfegyvert se szereltek beléjük, szal az emberek aprították őket mint a répát, pláne hogy egy tömegben voltak. Jah és még néhol kissé hosszúra nyúlt az ereszd-el-a-hajamat de amúgy igen sztem igen ütősre sikeredett a harmadik rész.
  • Dynamic
    Én meg örülnék, ha mindenkinek lenne saját véleménye Sokszor úgy érzem, hogy sokan a kritikák elolvasása után kritizálnak és feltünően kiemelve az olyan dolgokat amit igazából nem ANNYIRA kellene.Értem ez alatt az olyan dolgokat, mint amikor feltünően sokan elmondják, hogy bugyuták a párbeszédek(ugyanazokat az idézeteket ismételve, ami ugyan valóban nem shakespeare-i magaslatokban szárnyal, de ANNYIRA nem gáz),vagy a Karib tenger kalózainál feltünően sokan elmondják, hogy Johnny Depp, milyen irgalmatlanul jó színész stb.Könyörgöm legyen már mindenkinek egy saját véleménye!
    A számítógépes verekedésel meg végképp nem értem mi a baj.
  • ollie
    jesssssssz
  • precision
    Turbo Pascal RuLeZ :-)
  • ollie
    a kis pascalos! :P
  • Gladiator
    ok, látom már kiírtátok. bocs, hogy pattogtam.előbb írtam, mint ahogy olvastam volna.
  • Gladiator
    jesszus, írjátok már az üzeneteitek elé, hogy van-e benne spoiler. most netom végigolvassam-e a topikot. vki mondja meg, hogy lelőtték-e már a film csatannóját, vagy nyugodtan elolvasatom.
  • Krinyo
    Az a legjobb amikor trinity megkérdezi neotól hogy:"tudod mi változott azóta?.....
    ....SEMMI! "
    :DD
    Hát ezen az egész nézőtér röhögött :D
  • BaLeeX
    Na tényleg, az volt a legalja. :)
    Kicsit igazán agyalhattak volna még rajt, nem hsűiszem hogy nem tellett volna többre. Bár elképzelhető, hogy a szinkron hibája, de nem hinném.
  • Pheel
    POZOR :)

SPOILER ON ON ON ON ON !!!!

Kedvencem a végén, mikor Smith megkérdi Neo-t, hogy miért áll fel újra és újra, mikor lazán feladhatná: Mert így döntöttem. Na én ezen készültem ki a legjobban. Ez kb azon a szinten volt, mint a kettesben az az álbölcselet, hogy Azért születtünk, hogy leéljük azt az életet, amire születtünk. Egyszerűen GÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ :)

SPOILER OFF
  • precision
    Spoiler:

Azért meghallgatnám, hogy eredeti nyelven hogyan szólnak ezek a mondtatok, mert lehet, hogy csak a fordító fordított el vmit. Volt már rá példa sok filmben!
  • BaLeeX
    Sirály a spoilered!

Amígy tényleg elég nevetséges néhány párbeszéd ezt ki is hagytam a felsorolásból. De asdasdasd kiemelte a "legjobbakat". Ezek után fél mozi csak röhögött, hogy ezek csak ennyire képesek?
  • RelakS
    jaja
  • RelakS
    Látom, népszerű a spoiler-em :)))))
  • precision

Ja és nézd meg a 2. rész végén az építészes párbeszédet. Az építész azt mondja, hogy a kiválasztott dolga eljuttatni a kódot a forráshoz, ezáltal indul újra a matrix. Szal amit írtál, hogy váratlanul éri a dolog neo-t, sztem nem lehetséges!

• precision

Szerintem akkor újraindult a matrix! Az időközökre meg annyit, hogy az építész mondta a 2. részben, hogy ez már a 6. kiválasztott és a 6. matrix. Hogy milyen időközönként azt nemtudom, de neoék csak abból az aprócska dologból tudják meg, hogy közeleg a vég (az újratöltés), hogy megtámadták a gépek ziont. :-)

• BaLeeX
    Na kis összegzés, hogy mi tetszett és mi nem.

Pozitívumok:
    - kiderül, hogy zion nem mátrix a matrixban, ez jó, szerintem kicsit tönkrevágta volna a történetet ha az ellenkezője derül ki
    - a két világ közti vasút elég sok kérdésre ad választ
    - neo "tűzlátása" nagyon ott van :)
    - Zioni csata
    - az egész képi megvalósítás
    - Neo ténykedése a gépek városában

Negatívumok:
    - a végén a végső összecsapás kicsit nevetségesre sikeredett szerintem, amikor ott röpködnek a város fölött és ütik egymást
    - az orákulum magyarázkodása, hogy miért néz ki másképp, mint eddig (mondjuk valamit ki kellett találniuk és lehet csak én voltam a hülye, hogy nem fogtam fel a dolgot :) )
    - van még szerintem csak most hirtelen nem jut több eszembe, még1szer meg kéne nézni :)

Egy dolog (ez azért túlzás :) ) nem gészen világos azért: a végén amikor a sok Smith ügynök elhalálozik utána eltűnnek a nyomok és megjelenik az építész is. Akkor ez azt jelenti, hogy újraindult ismét az egész vagy csak a nyomok tűntek el? Meg a másik, hogy az előző sok esetben is Neo került szembe az építésszel (2. rész végén a kis képernyőkön az építész szobájában). Milyen időközönként zajlik le egy ilyen ciklus az újraindulásig? Mert én még megjátszottam volna a készítők helyében, hogy a film végén Neo ül mondjuk egy taxiban vagy a metrón vagy tök mind1 és mit sem sejtve az egész dologról ami rá vár. Persze csak ha én jól fogtam fel a dolgokat, mert lehet hogy hülyeség amit irok.

• precision
    SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!

Mondjuk amikor a neo a végén bunyózik a smith-el, ott volt egy-két új lassításos technika, amit eddig ez első két részben nem láttunk :DDD

SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!
  • precision
    Ezt nem úgy kell tekinteni hogy ez a rész jobb volt mint az a rész...stb., hanem úgy, hogy a három rész maga egy film, egy trilógia részei, és együtt nézve kell értékelni.
  • Grave Digger
    Megmondom őszintén nekem nagyon teccett a film, sokkal jobb volt mint a második rész, de azért még mindig az első az etalon:D
  • RelakS
    Mer kecsegek!

Procedure TMatrix_Revolution.Spoiler;
    Begin
    Azért itt is volt egy-két "újítás", pl a hentelés Zion-ban, (animátrixban volt hasonló képsor, de ez durvább...), vagy méginkább a Neo által látott lángoló képek.
    Mondjuk az első részben a bullet time, és társai nagyobbat durrantak, mert újdonságok voltak.
    End;
  • SoDI---
    Azért érdekes, hogy eddig minden kritika, amit olvastam szarnak minősítette a filmet...
  • RelakSfromhome
    1: az első rész jobb volt, de csak az újszerűsége miatt, a másodiknál viszont ez a jobb
    2: Ha a végét akarjátok kicsit higgadtabban fogadni (nem úgy, mint a buzi magazinok), akkor kötelező "olvasmány": ANIMATRIX: THE SECOND RENAISSANCE (PART I-II)
  • Pupcika
    összeáll a három rész egy egésszé?
    jó lett ilyen szempontból a sztori?
    (látványra tuti 100%)
  • Augustus Gigo
    nézz el errefele:Freeyourmind és ott nézz be mindkét forumba, ott kivesézik a filmet!