356
Midnight Nowhere
-
#36 Ja szoval a #30ra mi a valaszod? -
#35 Ne busulj, en csak azert nem akadtam el eddig mert majd este fogok jatszani tovabb
-
#34 Hadd legyek az elso aki gratulal :)) -
#33 én már el is akadtam :/ -
#32 Fene a dolgotokat en csak holnap probalhatom ki :P -
#31 nalam nincs gond, csak azzal, hogy meloznom kell mindjart:( -
#30 Es ha lemesz a kovetkezo helyszinre akkor fonnt a lampa is villog?
Ha igen akkor akkora gond megsincs, csak valahogy csikozodik a kep a villogasnal. -
#29 nem, reklamhirdetesnel a fény villog -
#28 Legujabb, 53.03-assal detto.
Az elejen a liftbol kiszallva masnak nem remeg a lift mellett kozvetlen levo reklamhirdetes vagy mi?
Meg ha lefele atlepek a kovetkezo helyszinre akkor fenn a lampa? -
#27 Na nalam meg hibas a graf.
Egyes fenyeknel remeg meg csikozodik a kep.
Ha kikapcsolok arnyekot meg minden szart akkor is
52.14-es driver.
Majd kiprobalom ujabbal -
#26 azaz nálam :)
amugy egyre jobban tetszik ahogy haladok elore -
#25 nalad de (ati) :D -
#24 Nalam nem (nvidia) -
#23 hmm, hat eleg fura egy jatek, hangulat ut, de megis olyan fura.
Ha shadows-al inditom visszadob winbe, másnál? -
#22 Jatszottam vele egy fel orat, eddig ne rossz.
Tetszik a hangulat, a zene.
Azt nem ertem miert kell allandoan poenkodnia a szereplonek.
Ez olyan valoszerutlen egy ilyen helyzetben. -
#21 Nem ijedek meg attol hogy nem egy imsert ceg csinalta a jatekot. A Black Mirrort sem egy ismert ceg csinalni (kiado ismert aze') es megis egyik legjobb kaldandjatek koze sorolhato. -
#20 Eleg bargyu a foszereplo felalasa... -
#19 A videok tok szaggatottak es valahogy horizontalisan szetesnek.
Masnal?
Velemenyt meg nem tudok mondani de az nem tul biztato hogy a feliratokat ugy jeleniti meg hogy a kep kozepere kirak egy fekete savot es ugyanolyan betukkel mint ahogy most irom ezt (csak feher szinnel), rakja bele a szoveget.
-
#18 csak lejon eccer -
#17 írjatok véleményt, képek alapján tetszik a játék. Syberia 2-ig el leszek vele :) -
#16 Na szedem majd én is de nem biztos hogy tetszeni fog de majd elválik! -
#15 csorog -
#14 2004-03-04 Midnight Nowhere (c) Buka 97x15 MB DEVIANCE -
#13 Honnan lehet leszedni a demót?
Mikor jön a full? -
-
#11 Megnéztem a demo-t.
Hát akinek egy hullaház boncterme nem elég horrorisztikus az biztos aberált.
A lengyel beszéd annyira idegesítő, hogy levettem a hangot.
Igaz, hogy így nélkülöznöm kellett a feszült, sejtelmes - már-már horrorisztikus - zongoraszólamot, de ez az áldozat könnyen meghozható.
Mindettől függetlenül elég ígéretesnek tűnik. -
#10 Ha tárgytalan is, akkor is válaszolok ;)
A Black Mirror demo-jat vittem végig.
Eddig még nem tudtam megszerezni semmilyen ingyenes warez oldalról, pedig rá vagyok rendesen izgulva....öööö szabad itt ilyen szavakat használni, hogy "izgulva"?
Na mindegy.
Kedvenc fizetős warez oldalamon viszont fent van a Black Mirror és valószínűleg 1 hét múlva elküldöm nekik azt a bizonyos emelt díjjas SMS-t.
Talán egy hét múlva már én is be tudok szállni a topicjába néhány eggyügyű kérdéssel szigorúan a program legelejéről -
#9 Hozzászólás tárgytalan. Axon máskor figyelj jobban. Én meg már megörültem hogy megjelent a Midnight nowhere. -
#8 Nekem is itt csücsül két napja a Journey to the center, de még nem játszottam vele, mert egyelőre a Black Mirrort nyomom. Ha még nem próbáltad ki ezt a játékot, ne késlekedj, eddig ez a legjobb kaland amivel játszottam. Nem is tudtam hogy megjelent a Midnight nowhere. Mostanában alaposan el vagyunk látva kalandokkal, hál istennek.
-
#7 Bocsesz az előző beírásért, de nem ide lett szánva hanem egy Journey to the center topicba.... -
#6 Már megjelent.
Október 23-án.
De ne hidd, hogy ennyire okos vagyok. Felcsigázott a topic mert én is nagy kalandjáték fan vagyok.
Rákeresek a neten. Hurrá van demo-ja. Szuper!!!! Már töltöm is. Megnézem az nforce-on ne-e jelent meg teljesen véletlenűl, csak úgy a poén kedvéért.
DE!!! Megjelent 23-án fasza! Ezt megszerzem az életem árán is.
Aztán valami gyanus lesz és megnézem a hétvégi letöltéseimet.
Na csak annyi, hogy 2 napja itt csücsül a Journey to the center a gépemen, csak én "izéke" nem tudtam, hogy mi is lehet ez. Igaz csak RIP-ben van meg de kezdetne ez is megteszi.
Nos csak annyit, hogy már telepítem is... -
#5 Én is kíváncsi leszek erre a játékra. Remélem lesz olyan jó mint a Black Mirror. A demot még nem néztem meg, mert lengyelül pofáznak benne. Hátha lesz majd angol nyelvű is. A full megjelenéséről lehet tudni már valamit? Hál istennek mostanában nagyon el vagyunk kényeztetve kalandjáték szempontjából. (Runaway, Black mirro, Journey to the center...) Csak így tovább...
-
#3 Kaland jellegu, kattintgatassal iranyitod az embered, megvizsgalhatsz targyakat, stb.
De biztos horrorisztikus is lesz :) -
#2 eddig mien volt a játék horror vagy kaland? -
#1 Letoltottem a demot, de elegge 'in medias res'. Elkezdodik a jatek egy hullahazban, de semmit nem tudni arrol, hogy ki a főhős, mi a feladata, milyen ugyben nyomoz, stb., stb.
Meg nem igazan probaltam ki (ez igy korites nelkul elegge lehangolt).
Vicces, hogy (talan) lengyelul beszel benne a hapsi es angolul van feliratozva :))
Nektek mi a velemenyetek?