356
Midnight Nowhere
-
#356 Vmi nagyon szar magyarítás fellelhető a neten, de azt kár leszedni.
Viszont a GameStar-hoz adták teljes játékként, magyarul.
Most épp ezt a magyarítást próbáljuk kiszedni belőle, hogy rá lehessen rakni az angol verzióra is.
Fejlemények: http://forum.adventuregames.hu -
#355 Valaki megtudná mondani magyarítást honnan lehet letölteni?
Mert adventuregames.hu-n olvastam hogy van. -
Gabi82 #354 Midnight Nowhere végigjátszás
-
Gabi82 #353 Így még egyszerűbb, aki a főmenüben nem találja meg...
-
#352 RÁJÖTTEM ! már a börtünnél járok -
#351 help -
#350 Hello!
Van eredmény ? -
#349 Majd nézd meg PLS most nem leszek itthon pénteki szóval lessz idöd. Köszönöm szépen ! -
#348 Maj megnézem -
#347 Az a lényeg hogy valahogy bizerbáld az utolsó "két kezeddel". A használat meg a felvevést. valahogy először használatot kell nyomni és kész. asszem -
#346 Ha regisztráltál a pclife -ra, akkor szerintem a fórumon kérdezz rá. A cikk írója mindig figyelemmel követi. :-) -
#345 Most itt vagyok:
Azt írják hogy kell még nálam lenni egy kulcsnak és azzal kell kinyitnom a páncélszekrényt, ami a függöny mögött van. Hát nálam már nincs kulcs csak az a bizonyos toll amiből állítólag valahogy kulcsot lehet csinálni. Na én most arra lennék kiváncsi hogy hogyan ?!?! Please Help !
Jobb lenne ha valaki végigjátszotta az felvenne MSN-re hátha késöbb is elakadok. :-) (azért nem fogom 5 percenként zavarni)
MSN: [email protected] -
#344 köfike ;-) -
#343 http://pclife.hu/vegigjatszasok/midnight_nowhere_
Vaksi! Ott van a főmenüben, hogy: Végigjátszás.
:-) -
#342 Ezt a bizonyos végigjátszást ami a PClife-ról lehetett leszedni azt valaki eltudná küldeni ?? (én nem találtam ott semmit a játékrol pedig még regeltem is magam) Elakadtam és nemtom mit kell csinálni. -
#341 TUDJA VALAKI ANNAK AZ AJTÓNAK A KÓDJÁT, AMIBE BE KELL TENNÜNK EGY BIZTOSÍTÉKOT, AMIT A SZEKRÉNYBŐL SZEREZTÜNK? -
-
#339 Segítsetek egy haveromnak: a egyik számítógépnél az SS Below névhez milyen jelszót kell beírni?
Köszönöm a nevében is!!!
Sürgős lenne!!! -
#338 Megvagy még? -
d4v1d #337 :) -
Musaic #336 Látom már, 2000-es.
Ja, és a mi gémünkbe nem lett annyi pénz beleölve, mint amennyit a Novalogic tudott a magáéba.
Hátha ezt is kiadja valamelyik újság fullban, ha még nem tette meg.. -
Musaic #335 "Van egy játékom, a Tachyon the fringe, és az sokkal jobb, mert ha a drift 78%-os, akkor a tachyion 100%-os."
Erről a progiról nem nagyon találtam (még a gamershellen sem!) cuccokat pár képen kívül. A mi gémünk 1997-98-as fejlesztés, nem 2002-es(ekkori képeket találtam a tachyonról). A Drift 78%-ot azért említettem, mert csaknem 4 évvel a fejlesztés után lett kiadva, és ÚGY kapott annyit. Egyébként ez csak egy értékelés volt, lehet hogy a többi jobb/rosszabb. A legátfogóbb értékelés mindenképp az orosz szájtokon volt. Ott látszott, hogy nem 5 percet foglalkoztak vele, és megértették, hogy nem csupán egy pif-puf játék.
"Sokkal jobb benne minden."
Nem kizárt. Nem láttam. Mikori feljesztés egyébként? -
#334 Hello musaic
Van egy játékom, a Tachyon the fringe, és az sokkal jobb, mert ha a drift 78%-os, akkor a tachyion 100%-os. Sokkal jobb benne minden. -
#333 Tudod-e már az ajtó kódját? -
#332 OK. Már a netünk is norma, kiderült hogy az antenna túl alacsonyan volt, eltakarta a fal félig. -
#331 Bocsi!
-
#330 MIKOR LESZ MÁR CRACKELT VERZIÓ?????? -
Dimitri #329 -
Musaic #328 akkor nincs tippem. -
Dimitri #327 hát a midnight nowhere-t
ez nem ennek a játéknak a fóruma ?:D:D -
Musaic #326 Dimitri: melyiket a kettő közül? -
Dimitri #325 felraktam ezt a játékot a gamestar mellékletéről el is indul csak vmi miatt befagy 1-2 perc után.
mi tévő legyeK? -
d4v1d #324 Szeva Skatey26!!
Már meg van , pontosabban arra várok hogy jöjjenek bekötni.Már meg van rendelve.
Amint jönnek, bekötik, és meg lesz.Ha már meg van úgy is írni fogok.OK?
Üdv:D4v1d -
Musaic #323 És még valami: az egyetlen értelmes rivjúkat orosz szájtokon talátam. Van olyan is, ami több oldalon keresztül ecseteli a játék pozitívumait(pl. valódi 3d-s robbanás, amiről akkor még senki nem hallott, mindenki a gánya 2d animációkat használt!), megemlítve néhány hiányosságot. Ők valamiért-valahogy ráértek a program mélységeit felfedezni, ez tisztán látszott a leírásból. AI/Irányítás/hangok/összhatás, stb..
http://www.ag.ru/reviews/545
http://www.7wolf.ru/index.php?content=review&cdr_id=7101&rvw_id=14549&page_num=0 -
Musaic #322 "Aha felraktam.A Drift-el nem is foglalkoztam.Fel se raktam. Elolvastam, hogy miről szól, és Skippeltem az egészet."
Nem erőltették meg magukat a gs-esek, hogy megismerjék/leírják, mit is tesznek az újságba. Biztos sok dolguk lehet, nem rovom meg őket azért. Azt viszont hozzáteszem, hogy mikor amerikában kiadták (4 évvel a fejlesztés után!!!), 78%-ot kapott, és az akkor frissen kijövő Platoon 77%-ot.
"A DRIFT meg egyébként egy nagy sz*r.
Sz*ar az irányítás, sz*r a grafika, sz*r az egész."
"Szar az élet", mondotta annak idején predator2 :).
Az irányítása kiváló(billentyűvel is szétszívatok bárkit, multiplayerben is), - mindenki ezt mondta - joystickkal pedig hovatovább -sőt gyanánt!- tökéletes(a setupban mindent be lehet állítani). Érdekes módon még az amerikaiak(ez már jelent valamit) is jól megvoltak vele, még messengeren is kerestek meg hogy gratuláljanak.. Aki nem szereti/nem ismeri ezt a kategóriát, elfogadom, de az alpári véleménynyilvánítást nem. Az alapján ahogy nyilatkozol, feltételezem, 5 percnél többet nem foglalkoztál vele. Így hát nincs mit mondani, ez téged minősít.. Nem olyan játékot fejlesztettünk, ami mindent a feneked alá tol! Kicsit fel kéne nőni a feladathoz! -
#321 Na? megvan már a net? -
#320 Hát pár perc múlva tegnap kisütött úgy a nap, hogy alig láttam valamit.
Aztán a net se ment el, szerencsére. Nekünk a szomszédból jön a net. De hamarosan lesz normálisan is. -
d4v1d #319 Épp most veszek új VGA-t.Nemsokára már lesz netem.ADSL-az inviteltől. -
d4v1d #318 Miért, felétek olyan rossz az idő? Nálunk süt a nap. -
#317 Amúgy jól vagyok, és már a net se megy el olyan sokszor. De azért nem kiabálom el.