Megjelent a Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.Feltelepitem a H&D 2-est,megy is a játék.A gondom a következõ: Feltelepittem a H&D 2 Sabre Squadron-t és amikor szeretném elinditani a következöket irja ki:"Conflict with Disc Emulator Software detected.See www.securom .com/emulation for more details.(a daemon-ba be van téve a H&D 2-esnek az 1-es cd-je mert ezt kéri)"Bepipáltam a Daemon Toolsba a securom-ot és akkor is ugyan ezt irta ki. Hogyan tovább? Ja és ezek után már a H&D 2-esnél is ezt irja ki. Ha valaki tud valamit megköszönném.
hello zuza!
ha használható nekem lenne rá igényem!
hello!
írtátok lentebb hogy el kell fogni egy katonát és ugy kell levenni rólla a ruhát az ausztriai küldedésen.én mégis elakadtam ,mert hiába fogom el a palit,hogy veszem le rólla a ruhát?? mert mozgatni tudom de sehova nem teszi be,és eldobni sem engedi..:(((plz help ha vki emléxik még rá!!
kössz
Qwerty4
Ja, megjelent.Már jó rég.

Qwerty4

Sziasztok! HA valaki szeretne HD2 multizni akkor keressen fel MSN-en: [email protected]
Az nem baj ha nem eredeti a játékotok!!!
A többit msn-en beszéljük meg! Jelentkezzetek bátran :)
Hidden & Dangerous 2 Powaa:)
HAli!Tovább jutottam!!Most Normandiában vok<#violent><#violent><#beka3><#email><#violent><#violent><#boxer><#gun>

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

Segítség kell?Megvan a magyarosítás ha kell valakinek!!Nekem eddig sikerült eljutni az ausztriai pályára!Crack tuok adni.<#email><#violent><#gun>

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

zoli_x
Wester FPS? = WesternQuake3 Ez egy ingyenes mod quake 3 alá és naon üt, poénnak kiváló, multiban el lehet hülyülni vele, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki

zoli_x
nem tudom melyik az ausztriai pálya, ott még asszem nem tartok, hacsak nem a legelsõ havas pálya nem az (?) de ha nem akkor elképzelhetõnek tartom, hogy inventoriból kicseréli az ember a sajátját egy elkapott német arc ruhatárára (csak tippelek monnyuk)

zoli_x
Help! Segítsetek pls. elakadtam a sivatagi oázis pályán mikor meg kell védeni az érkezõ németektõl. Lelõttem mindenkit csak a 2 tank maradt épen, de nem fog rajtuk a panzerfaust, és a bazooka sem, de robbanószert sem lehet rájuk tenni, viszont az objectives-ben nem változik a tényállás marad a két megoldandó feladat: megvédeni az oázist és a megjavított teherautót a pusztulástól... szal nem tudok továbbjutni :-( Ráadásul amit találtam allacces-csitet az meg nem müxik, mivel mikor berakom a profiles könyvtáramba akkor újra kell kezdeni az egész gammát, szal mintha nem is lenne, ha van valkinek mentése azt elküldhetné ide: [email protected], elõre is köszi. Zoli

szia

le kell fényképezni a 2 db repülõ makettot.....

Segítségre lenne szükségem, lehet hogy hülyén hangzik de már az elején elakadtam a tréning programon.
A futás, lövés, gránát, robbantás megvan ekkor beülök a dzsipbe és innen nem tudom mit kell csinálni………..
A másik ha bemegyek a medencés részre kikerülöm az õrt a medencében felveszem amit kell kijövök hogy nem vesznek észre és mégsem jó mit kell még csinálni a segítséget elõre is köszönöm
Hi tud valaki egy Hidden and Dangerous 2 serialt thx
Outlaw - Lucas Arts, de nem egy mai csirke. :))
"A fejlesztõk a Mafia grafikai motorját használták fel, ami rugalmasságának köszönhetõen lehetõvé teszi a külsõ nézet ..."
Ez úgy kezdõdött, hogy ezer éve bemutattak egy videót: Ilyen lesz a H&D 2
Aztán jött az infó, hogy a Mafia a H&D 2 motorjával jön majd ki.
Na most a Mafia is késett vagy egy évet, ráadásul be volt ígérve, hogy elöbb lesz H&D 2, de aztán még se.
A Mafia után egy riportban azt nyilatkozták, hogy a H&D 2 már NEM azt a motort használja, mint a Mafia.
Most már kb. a franc se tudja mi az igazság, de a videok alapján még is olyan Mafia-s a grafika ...

Outlaw - Lucasgames :)

HuAn82
lol

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
Ezt honan vetted?? Én átnyálaztam a multirészt, de nem találtam coopra utaló nyomot :(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lamellus
"A kampány 23 küldetésbõl áll, mindegyike egy és több játékos számára is játszható."

Tehat a single kuldeteseket is le lehet jatszani co-op modon multiplayerben? Jol ertem?

-tRs-Raymond

zaki
felhõtlenül :)

gz8
És most boldog vagy? :-p

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

mindenki menjen haza :)
zaki
1.