Megjelent a Hidden & Dangerous 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha használható nekem lenne rá igényem!
írtátok lentebb hogy el kell fogni egy katonát és ugy kell levenni rólla a ruhát az ausztriai küldedésen.én mégis elakadtam ,mert hiába fogom el a palit,hogy veszem le rólla a ruhát?? mert mozgatni tudom de sehova nem teszi be,és eldobni sem engedi..:(((plz help ha vki emléxik még rá!!
kössz
Az nem baj ha nem eredeti a játékotok!!!
A többit msn-en beszéljük meg! Jelentkezzetek bátran :)
Hidden & Dangerous 2 Powaa:)
Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1
Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1
le kell fényképezni a 2 db repülõ makettot.....
Segítségre lenne szükségem, lehet hogy hülyén hangzik de már az elején elakadtam a tréning programon.
A futás, lövés, gránát, robbantás megvan ekkor beülök a dzsipbe és innen nem tudom mit kell csinálni………..
A másik ha bemegyek a medencés részre kikerülöm az õrt a medencében felveszem amit kell kijövök hogy nem vesznek észre és mégsem jó mit kell még csinálni a segítséget elõre is köszönöm
Ez úgy kezdõdött, hogy ezer éve bemutattak egy videót: Ilyen lesz a H&D 2
Aztán jött az infó, hogy a Mafia a H&D 2 motorjával jön majd ki.
Na most a Mafia is késett vagy egy évet, ráadásul be volt ígérve, hogy elöbb lesz H&D 2, de aztán még se.
A Mafia után egy riportban azt nyilatkozták, hogy a H&D 2 már NEM azt a motort használja, mint a Mafia.
Most már kb. a franc se tudja mi az igazság, de a videok alapján még is olyan Mafia-s a grafika ...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tehat a single kuldeteseket is le lehet jatszani co-op modon multiplayerben? Jol ertem?
-tRs-Raymond
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ