3739
-
Gandibá #51 Nemtudom hogy honnan szerezte meg nagy méretben őket, de a hivatalos oldalon ott vannak kicsibe. -
#50 honnan vannak a képek? -
#49 jaja.nézzétek meg -
Gandibá #48 #13-as képen tök nyomott feje van Gandalf apunak :) -
#47 gandinak van igaza -
#46 inkabb third person shooter a tps. a masik meg talan tactical first person shooter...?:) -
Gandibá #45 Én mindig is így tudtam, de majd valaki biztos igazat ad valamelyikünknek. -
#44 én úgy hallottam,hogy tactical person shooter.de úgy néz ki Neked van igazad. -
Gandibá #43 De a TPS az third person shooter-t jelent, magyarán harmadik nézetű akciógame. -
#42 szerintem a Max Payne sokkal inkább egyszerű akciójáték. nincs benne semmi taktikázás. -
Gandibá #41 Diablo az akció/RPG, a TPS az a Max Payne és társai . Én amúgy csipázom az RTS-eket, és pláne hogy ez még LOTR is.. extázis! -
#40 na hát akkor ide is benézek: a játék nagyon-nagyon jól néz ki, de tényleg kiványcsi vagyok, hogy mennyire fog szaggatni, ls mennyire nem:-)
bár az FPS-eket (Unreal) meg a TPS-eket (Diablo) jobban szeretem mint az RTS-eket, de lehet, hogy ezzel jóban leszek:-) -
#39 honnét tudjam? -
Gandibá #38 Ki nem? -
#37 nagyon várom... -
Gandibá #36 Nincsmit, örülök hogy tetszik. -
#35 Zsír -
#34 na benyomtam a fejlécet, thx Gandibá -
Gandibá #33 Hát igen, de hogyha megjelenik nem szakadok le a gép elől az biztos! -
#32 "csak" -
Gandibá #31 Ne vesszen el a topic emberek! Nagyon jó kis game lesz ez, és már csak nyárig kell várni rá! :) -
#30 esetleg visszaolvashatnál -
Coco #29 áh értem, köszi. -
#27 Állítólag egyenként kell őket a kurzor billentyűkkel. :P -
Coco #26 ja erre én is kiváncsi leszek... -
Dns5000 #24 na kivancsi leszek milyen gepen lehet ezt jatszani egyaltalan,
a genaralsz engine amugysem valami gyors de ezzel keves gep fog megbirkozni szerintem. -
#23 kijött pár "gusztustalan" kép:
-
#22 Ők nem, de Szarumán és Szauron igen. -
Coco #21 jó lesz ez a játék de:
a filmben is sosem értettem hogy honnan tudták az orkok pontosan hogy milyen magas a vár fala?Mért pont akkor létrát vittek?
Sosem értettem.... -
#20 miért, milyen a mostani? -
#19 na ilyenkor jut eszembe, hogy de jo lenne egy jobb gep... csak mire megjelenik mar az sem lesz eleg. -
#18 kijött egy videjó a gameról, meg pár db cool kép:
-
Coco #17 erről is van egy movie, mindjárt a link:
:) -
#16 Hmmm...
Érdekes!!!
-1Byte a kép mérete??? :DDD -
#15 Viccelsz???
Ez egy stratégiai játék több ezer fős seregekkel. Ez maximális szintü kivitelezés.
(bár tényleg olyan a feje, mint egy süveg :D) -
#14 Jahhaj
Inkább ne nagyítgassunk...
Középföldén minden lovagnak fekete szemei vannak? -
#13 na, pl itt:
-
#12 tényleg jól néz ki, de ván pár db közeli kép, amin elég hülyén néz ki szerencsétlen Gandalf :) -
#11 Nem rossz,már nagyon várom. -
#10 ESZMÉLETLEN JÓL NÉZ KI!!!