3739
![](http://iaro.srv.hu/kep/bfme.jpg)
-
kösz,moderátorok -
az yo lesz. -
Gandibá #89 Nemtudom.
De a trilógiát feldogozóról én is hallottam, hogy EA games csinálja, és hogy inkább a könyvbéli történéseken lesz a hangsúly, de ha jól tudom az akciógame lesz. -
Ja én is hallottam a trilógiát feldolgozó játékról. Az remélem zsír lesz.
Ja és hallottam egy (sőt kettő) idén megjelenő játékról melyeknek címe(i):
Tolkien6
Tolkien7
Ezek mik? -
Gandibá #87 Nem, ugyan úgy lesz majd mint a WarCraft-ba. Gondolom ez is ilyen zoom-olt kép. -
ahm tehát olyan lesz a nézete mint a 64es üzibe az első kép tehát, hogy ilyen kinagyítottba ugye? -
Gandibá #85 Nem. Annak nem tudom mi a rövidítése, de az RTS az a valós idejű stratégia. -
ööööö.... az RTS az nem kifejezetten körökre osztott stratégiai játék? -
Gandibá #83 RTS = real time strategy. Magyarán valós idejű stratégiai játék, mint pl. WarCraft, StarCraft, Command & Conquer stb.. -
Jaaaa reklámoztak vmi olyan gyűrűk ura jatekot vmi gyűrűk ura triológiát na ez az lesz? DE rps rps milyen?? menni kell emberekkel vagy több embert kell irányítani az egérrel? -
Gandibá #81 Hát egyik képen sem jutottak még el a rombolásig :) -
nemtom... talán mer már lerombolták?:-)) -
Gandibá #79 Nem tudom, de én inkább játszanék vele már, és inkább tűrném ezt az apró hibát :) -
Az biztos!
DE MIÉRT ILYEN ALACSONYAK MINAS TIRITH FALAI????????
(Lsd.:#65 legalsó kép) -
Gandibá #77 Pl. Argonath milyen istenül néz már ki!! Meg a trollok, meg minden :D -
Gandibá #76 Én is! Ránézek egy screenshot-ra és tökre lázbajövök! Annyira jól néz ki a játék, meg még LotR is.. -
Amúgy már rohadtúl várom ezt a játékot!!!! -
Ja szerintem is. -
Gandibá #73 Senkinek sincs meg, mert nyáron jelenik meg. Amúgy meg RTS lesz. -
Izé nekem nincs meg eza jatek vagy nemtom, hogy lehet e már kapni de ez milyen? mászkálos? stratégiai? vagy vmi sűrítmény? -
Gandibá #71 Mondjuk ez már végképp igaz, és így már érhető hogy miért a Gondori katonák vannak többségben. Gondolom főként az utolsó nagy csatákon lesz a hangsúly, némi kis töltelékkel (pl. ilyen Faramir rajtaütések, Osigiliath megvédése stb..). -
Azért az nem olyan sok, hogy egy egész stratégiai játék legyen belőle. -
Gandibá #69 Azt írják hogy a trilógia csatái lesznek benne, hogy ebből mennyi igaz, az majd nyáron kiderül. -
Ja, de ott van az Argonath, meg vannak entek is benne. Az lenne jó, ha a Gyűrűk Ura történelmének összes nagy csatáját végig lehetne nyomni, akár a SZilmarilokban lévőket is. -
Gandibá #67 Amit még észrevettem, hogy a hivatalos oldalon azt írták hogy a játék a trilogia alapján készül, de eddig én minden képen csak Gondori katonákat láttam.. -
Gandibá #66 Bocsesz a 3ik képért, nem gondoltam volna hogy alapból ekkora :) -
Gandibá #65 Találtam négy képet amik eleddig ismeretlenek voltak előttem.
-
Gandibá #64 Nemtudom, én is meglepődtem :) -
most nézem, hogy át lett nevezve a topic címe, kivótaz? :) -
huh, köszi:-) -
Gandibá #61 Én nem tudok róla. Szerintem single & multiplayer lesz. -
jut eszembe: a tesóm azt mondja, hogy ezzel a játékkal csak neten lehet játszani. Igaz ez? Ugye nem?:-( -
Gandibá #59 #18-nál azért eléggé érdekes a méretarány megint. Az orkok a negyedéig érnek a szállítónak, amiben a többi ork megbújt. -
nem.az más.csak itt ugyanazokat alkalmazták részben,legalábbis ezt olvastam róla. -
Gandibá #57 A fene se tudja.. -
EZ amúgy ugyanazt a vizuális motort fogja használni mint a film? Szal ugyanaz irányítja a csatákat? -
Gandibá #55 Mondjuk az orkokhoz képest tényleg nem olyan nagy, de szerintem jó lesz az -
Furcsa érzésem van Minas Tirithel kapcsolatba a képekkel. Olyan mintha tök pici lenne az Őrtorony. -
aha -
Nekem ez az ami nagyon tetszik (elég élethű):